Aragorn vývoj (195 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 ... 218 ⇒|

ixiik - 13. února 2007 14:59
ixiik

arkonatus 13. února 2007 14:50
Negative!!!
Osobně nic proti Andoru a Abarinu nemám, ale jsou to tři servery s odlišným přístupem.
Každý se ve vývoji vydává jedním směrem a každému vyhovuje něco jiného.
Víš co to je konkurence? A jak je důležitá? :D
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

agarwaen - 13. února 2007 14:52
agarwaen

arkonatus 13. února 2007 14:50

Jsem proti....Andor a Abarin jsou sice dobré servery a někdy na nich hraju ale Aragorn je nejlepší
http://bandzone.cz/zixi

pavel - 12. února 2007 15:57
pavel

Možná by neškodilo změnit jednu e-mailovou adresu, která objeví v hlážce při zadání špatného hesla.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Saltzhornia - 12. února 2007 12:35
Saltzhornia

wulgar 12. února 2007 12:33
ale procentka přece v jeskyních je, takže můžeš házet o stošest :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

- 12. února 2007 12:33

mohol by sa zaviest percentualny hod aby sa urcilo poradie hracou!!!!

apophis - 12. února 2007 11:21
apophis

Dart 12. února 2007 11:16
tak tady tě asi zklamu... na tohle bohužel jsem házení nezakládal... už jen proto, že je to dělané stručně přes databázové příspěvky, které mají určitou strukturu a nejsou vypisovány jako text => možná by šlo do nich dodělat nějak to hromadné házení, ale... spíše ne.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Dart - 12. února 2007 11:16
Dart

Anvil 12. února 2007 10:51

Uprimne? Uz na pociatku som navrhoval, aby bola pod kockami i kolonka s moznostou viacerych hodov. Napriklad, taky WoD spotrebuje pri jednej akcii i 5 a viac hodov, co je zbytocne vela prispevkov od jedneho hraca a tiez by boli hody v jednom prispevku prehladnejsie. Hlavne ak hadzu dvaja hraci v rovnaku dobu a je potom nutne studovat komu co padlo....

Anvil - 12. února 2007 10:51
Anvil

Gran 12. února 2007 08:20
No vidis to :). Vlastne 2k6+ :)...
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

apophis - 12. února 2007 09:40
apophis

Aragorn není a nikdy nebude překladiště ke stahování a sdílení souborů... to, že tu máme sekci Fidláků extra a máme pro ně místo an serveru je čistě z dohody mezi námi a tvůrci Fidláků, kterým tímto děkuji za přízeň a víru...

Ad monstra, doplňky, zbraně, zbroje: všiml sis třeba dracidoupe.cz, které se na tohle příííímo specializuje? Pokud jsou tvé práce již tam a mají 4 a víc hvězdiček, bude mi ctí je uvítat na extra stránce na Aragu a poskytnout k pročtení.

Ovšem abych do hlavního menu, které je dělané tak, aby bylo co nejjasnější a nejpřehlednější: zasahovat nebudu.
----------------------------------
Maximálně, jak již bylo řečeno, půjdu přepsat Nápovědu, a to že od píky. Rozdlěit ji na opravdovou Nápovědu se sekcemi pro každý "odkaz" a sekci an Aragornu s tím, že budu věnovat i nějaký ten odkaz pro další "blbůstky" ...

Vážně teď nemám čas na vytváření nějaké takové sekce pro skaldování textů, nebo čehosi, co se dá narvat třeba do jednoho obsáhlejšího článku do sekce Ostatní.

Ufff....
Ad Ajax chat :: Až ho vychytáme, chystám ho nasadit hlavně v jeskyních, kde bude i takovávěcička pro PJe, že bude moci měnit kupříkladu od koho text zprávy je, jeho barvu a možná i hráči budou moci "měnit" text, od koho to je na Jméno postavy, nebo jméno hráče...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 12. února 2007 08:20
Gran

A když už se s tím má někdo dělat, tak ať je to rovnou 2k6+ .)

Ariazel - 12. února 2007 06:12
Ariazel

Anvil 12. února 2007 00:06
Náhodou, mě to přijde jako dobrý nápad ;-))
No comment...

Anvil - 12. února 2007 00:06
Anvil

Ted me napadlo... Musel jsem na foru hazet 2k6 v DrD+. No ja vim ze reknete ze to by tu pak mohlo byt i 1k3, 1k4, 1k8, 1k20 a podobne. ale jen mi pripadne zbytecny klikat dvakrat (lol uz vidim ty reakce :D...). No tak proc neudelat vedle 1k6, 1k10 a 1k100 i hod pro DrD+ 2k6 ? :)... (au au...)
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

hater - 11. února 2007 19:19
hater

agarwaen 11. února 2007 18:19
a ja ti rikam, ze takova sekce uz je ;-) teda nepocitam z zadnym downloadem, ovsem pokud mas nejaky zajimavy doplnek, staci zaslat a uvidime, zda to je dost zajimave na to, aby to bylo schvaleno.

agarwaen - 11. února 2007 18:19
agarwaen

hater 11. února 2007 08:25

Já ovšem navrhuji novou sekci v niž by byla položka downaldy,monstra,zbraně,zbroje a nějaké doplňky k DRD

hater - 11. února 2007 08:25
hater

agarwaen 10. února 2007 18:58
agarwaen 10. února 2007 21:23
nikoliv, ... pokud mas nejake pekne monstrum, artefakt ci jinou zajimavou vec, navrhuji pouzit nove zrizenou sekci Clanky - Ostatni (o diky ti bozsky apofisi ;-) )

agarwaen - 10. února 2007 21:23
agarwaen

Takže je můj nápad zamítnut?

ironis - 10. února 2007 19:21
ironis

větvička 10. února 2007 19:17
ty možná, ale někdo třeba hodně často, to by chtělo líp prozkoumat.............
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

větvička - 10. února 2007 19:17
větvička

spis bych pod ostatni zaradil nastaveni, je to takova odkladna vec, v ktere se hrabu jednou za pul roku...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Dart - 10. února 2007 19:13
Dart

agarwaen 10. února 2007 18:58

Uz sa hovorilo, ze do hlavneho menu sa nebudu pridavat ziadne dalsie polozky....

Jedine, zeby sa prepisala Napoveda a ta potom spadala pod Ostatne....

agarwaen - 10. února 2007 18:58
agarwaen

Jsem pro návrh aby se do hlavního menu přidala položka ostatní a tam by byli třeba downaldy,monstra,zbraně......a apeluji na Admina této sekce protože mám gigabajty materiálu

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)