Aragorn vývoj (196 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 ... 218 ⇒|

Sharpe - 10. února 2007 17:08
Sharpe

Nechcete už pozměnit akneku nebo nedávat žádnou ?? už mě to docela nebaví se pořád dívat na tu blbost. : ((

ironis - 10. února 2007 14:48
ironis

ixiik 10. února 2007 13:21
OK. .)
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

ixiik - 10. února 2007 13:21
ixiik

smazán 2x offtopic

ironis 9. února 2007 19:22
V současné době je Ajax chat ve fázi testováni. Jakmile bude odlaďen, tak by se i ostatní chaty měli převést do Ajaxu. Pokud to tak ale bude ukáže až čas, jak se osvědčí Ajax hospoda.
Rozhodně, ale nepřestaneme dál vylepšovat Aragorn jen proto, že Ed musel odejít.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

ironis - 9. února 2007 19:22
ironis

Chci se zeptat jestli se hospoda u Edwina a chat obecně ponese v duchu smutku z "Edwinova odchodu" a nechá se víceméně tak, jak je nebo jestli se v blízké době připravují razantní změny na chatu(např. zrušení celého ajax systému/převedení všech místností do ajaxu)?
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

ixiik - 9. února 2007 18:28
ixiik

---------------ODTED PROMAZAVAM SPAM---------------
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Joh-ny - 9. února 2007 18:10
Joh-ny

áááááááá STOP SPAMING&WRITING OFF TOPIC.....
....please

čechům přeložím: přestaňte spamovat a psát off topic:-D (sem toho ale přeložil co?)
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

větvička - 9. února 2007 15:59
větvička

Jo zmrvit chat a zdrhnout to mu je podobny .p)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Luelle - 9. února 2007 15:29
Luelle

mno jako kvalitní "odchod" dát ajax chat a zmizet :)))
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Gran - 9. února 2007 14:40
Gran

Luelle 9. února 2007 14:37

Nebude smazán. Odešel. Podívej se do úvodníku...

Luelle - 9. února 2007 14:37
Luelle

no koukám,že jsem tu dlouho nebyla..proč bude ed smazán?!
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Gran - 9. února 2007 14:02
Gran

Thorr 9. února 2007 13:58

Proč by neměl?

Thorr - 9. února 2007 13:58
Thorr

btw. nazev Hospoda u Edwina zustane?
Ani odvážnemu sa nepodarí dokázať, že 1+1=11. Dokonca ani Drtikolovi to nevyšlo :)

Gran - 9. února 2007 13:33
Gran

apophis 9. února 2007 13:32

Tak tam napiš to "fuck off that", myslím, že to bude sedět .))

apophis - 9. února 2007 13:32
apophis

Mluvil jsem s Edem, zrovna, když jsem mu zneaktivovával nick, s tím, že mu tenhleten "titul", co tam má vyhovuje. Navrhoval jsem i různé podoby toho, co tu vpodstatě zaznělo, ale cituji: "fuck off that" :P

takže asi tak...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 9. února 2007 11:04
Gran

To nejde, pokud vím, tak někdo s takovým titulem už z Aragu existuje .)) (Nebo to je "Tvůrce"? jilme? =))

ironis - 9. února 2007 09:09
ironis

ixiik 9. února 2007 09:03
Stvořitel je dost dobrý, ale co takhle "Megastvořitel"?? :D

ixiik - 9. února 2007 09:03
ixiik

Gran 8. února 2007 18:47
A co takhle "Stvořitel?" :D

Jo jsem pro :) jeho zásluhy mu přeci odebírat nebudem, ne?

jilm - 8. února 2007 19:08
jilm

Gran 8. února 2007 18:47
Za týden si to rozmyslí, já bych počkal. Navíc žádné metalistům nepatří žádná čest ;)
Shit happens.

Gran - 8. února 2007 18:47
Gran

V "Administrátoři" je u Edwina "Zasloužiný člen adminů" (nebo tak nějak).
Hlasuji pro přidání "Ex-webmaster" nebo něco takového, protože webmaster je o dost více než "admin" (Webmaster je přece tvůrce, admin je jen děvka a správce .)).

Dart - 8. února 2007 18:47
Dart

Hullak 8. února 2007 17:25

Vtom zaznel vystrel a ty si uvidel v Dartovej ruke striebornu devinu..."Zabudol som sa zmienit, ten pes nerad nahana obet, takze ta budem musiet najprv strelit do pr.." ;)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)