Aragorn vývoj (197 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 195 196 197 198 199 200 201 ... 218 ⇒|

větvička - 8. února 2007 18:46
větvička

Klaghler O´Pilley 8. února 2007 16:53
jsou hry ktere trvaji dele nez hodinu a verim ze i lepsi Pj kdyz je zazrany do hry tak na takove veci nemysli .)

opet jen muzu pripomenout ze tu je vec ohledne bonusu... kdyz se Aragorn rozhodl jit takovou cestou tak by ale mel bonus uzivatelum neco nabidnout, jiste obycejnou tuzkou se da psat, ale musi se porad orezavat, propiska je prostě pohodlnější, ale stojí o par korun vic .)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Hullak - 8. února 2007 18:01
Hullak

apophis 8. února 2007 17:29
ok
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

apophis - 8. února 2007 17:29
apophis

Hullak 8. února 2007 17:25
tenhle příspěvek mám tendenci smazat... off topic už mi v této diskuzi leze Krčmo ... }:-<

takže zpět k chatu a dočaskám: už se to tu kolikrát řešilo a výsledek byl: nebudou. Ne v dohledné době!
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Hullak - 8. února 2007 17:25
Hullak

apophis 8. února 2007 16:32
Jak Docasne chativaci mistonsti zamitnuty. Ede kde si ty hade vylez z podstolu odfoukni kour a cti nerikal si ze neco takoveho bude? :P No dobre ja chapu ze ste liny a proto nemate cas no dobra

Dart 8. února 2007 10:14
Trhaci seznam se s moji novou basebalovou palkou "Trhaci palka palko nase dnesni vecere s adrenalinem je to pry luxusni jidlo" cesnek uz je pripravenej kdo si da se mnou?
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Klaghler O´Pilley - 8. února 2007 16:53
Klaghler O´Pilley

Luelle 8. února 2007 15:08
A bylo by tak složité prostě si to exportovat každou hodinu?
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

AskadrinSidlong - 8. února 2007 16:36
AskadrinSidlong

au au au tak...dobre XD
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

ixiik - 8. února 2007 16:33
ixiik

apo byls rychlejsi :D
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

ixiik - 8. února 2007 16:33
ixiik

AskadrinSidlong 8. února 2007 16:31
Stejně tak ale je na nástěnce kolonka "zamítnuté nápady" ;-)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 8. února 2007 16:32
apophis

AskadrinSidlong 8. února 2007 16:31
a pokud bys četl dál:
Zamítnuté nápady:
- Vytvořit odkaz v hlavním menu na Hlavní Fórum
- Viditelné jak kdo hodnotil články, obrázky a podobné blbinky.
- Dočasné chatovací místnosti (!!!!!!)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

větvička - 8. února 2007 16:04
větvička

a ja si myslim ze je pro pj prijemnejsi delat export jednou tydne nezkazdy den .) dal bych to treba jen pro bonus a pro normal jeden den ? ja sam to nejspis nevyuziju nikdy, ani nemam poneti jak moc to je moc narocne... to at si rozmysli admini .)

Ariazel - 8. února 2007 15:38
Ariazel

apophis 8. února 2007 15:19
Za týden? není to zbytečně moc? Den by možná stačil, co?
No comment...

apophis - 8. února 2007 15:19
apophis

mno dobře dobře... uděláme záznamy za týden... ale to už je afkt maximum... jako... stejně jako uvažuju o exportu jeskyně pro hráče a PJe, když je smazána z důvodu neaktivity... že ty soubory budou na disku Aragu ke stažení... ale jen dočasně... po týdnu třeba by se to promazávalo...

Ariazel - 8. února 2007 15:14
Ariazel

apophis 8. února 2007 15:10
Mě by to taky celkem bodlo. Když jsem dělal záznamy z jeskyně, musel jsem každou chvíli kopírovat... průser, když jsem se zapomět a něco mi uteklo.
No comment...

větvička - 8. února 2007 15:12
větvička

byl by nejaky problem treba jen pro bonus hrace .o nechat to na cely den ? nebo treba i tyden ? kolik tu je aktivnich jeskyní a kolik by ty zpravy dohromady mohly zabrat mista na severu ? nerealne bych to nevidel .i

apophis - 8. února 2007 15:10
apophis

Luelle 8. února 2007 15:08
mno... tak přecijen exporty chatu po hodině již je dooost velký... a ty budeš stahovat přes tisícovku zpráv? Nebo si uděláš v hlavě sítko a uděláš výpisky z toho, co se stalo podle paměti? PJ zvládne tu druhou možnost :) (zatím ten tu export není a stěžovalo si na to 2 lidí)

Luelle - 8. února 2007 15:08
Luelle

po dobu jedné hodiny? jako že po hodině se zpráva sama smaže? a co když hraješ víc jak hodinu a exportuješ na konci hry...to nemá logiku
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

apophis - 8. února 2007 15:04
apophis

Gran 8. února 2007 15:01
mno, na Aragu2 jsem pravidelně jednou týdně promazával chat jeskyní, a mazal zprávy, které byly starší než 3 hodiny...

Gran - 8. února 2007 15:01
Gran

apophis 8. února 2007 14:58

Cože cože ne, dyť jsem si z nějakého dobrodrůža stahoval export chatu a bylo tam _všechno_ .)

Nebo se hovoří o obyčejném chatu, ne jeskyni? =)

apophis - 8. února 2007 14:58
apophis

Gran 8. února 2007 14:47
jo, ovšem také časově omezený... tuším na 3 hodiny...

tady na Aragu se chat jeskyně ukládá po dobu... tuším hodiny... zpátky... a vidíš z něj posledních 100 zpráv => uděláme export... oki...

Gran - 8. února 2007 14:47
Gran

ixiik 8. února 2007 10:23

Na A2 export chatu byl, pokud vím.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 195 196 197 198 199 200 201 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)