Aragorn vývoj (207 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 205 206 207 208 209 210 211 ... 218 ⇒|

Ronald - 23. ledna 2007 13:07
Ronald

mě ajaxovej chat problemi neděla jde mi celkem v pohode ;)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

Gran - 23. ledna 2007 12:44
Gran

Edwin3 23. ledna 2007 00:02

Damn? xD

Dart - 23. ledna 2007 00:07
Dart

Edwin3 23. ledna 2007 00:02

Len pokoj, casu dost. Mas nato celu noc ;)

Edwin3 - 23. ledna 2007 00:02
Edwin3

Wow, tak z chatu se stala jakasi vyssi forma inteligence, ktera se rozhoduje po svym, takze to bude chtit jeste nakej cas :)

Edwin3 - 22. ledna 2007 21:00
Edwin3

Delam s tim zatim ruzny joky, az to bude tak nejak vyladeny, tak dam vedet.

Mydrim - 22. ledna 2007 20:08
Mydrim

..ing.php?do=occupants_refresh&id=1(3)

Tak tento sa nenačíta(číslo v zátvorke sa zväčšuje). (Safari)
:)

Mydrim - 22. ledna 2007 20:03
Mydrim

No, tak ja to tu asi tiež nenaštartujem:) Proste sa načíta stránka okrem nejakého súboru..hmm..už si nepamätám.. niečo "refresh..occupants.." alebo tak.
No tak toto sa načítavať ani nezačne, ale stále to odoberá kb z nejakého súboru, ktorý sa stále zväčšuje(tiež už neviem, ako sa volá), resp. asi z toho, čo mi odosiela nové správy.. Lenže ja ich nevidím, no:)
:)

Gran - 22. ledna 2007 19:58
Gran

Prostě:
Slow down, stay cool, velkej boss to má na háku =)

Edwin3 - 22. ledna 2007 18:17
Edwin3

jo, kdo tam nema krizek, tak tomu to barvu nehodi... tak na to pozor.

A jinak takovy ty malickosti moc nereste, ted to tam spis mam pro to, aby se ukazalo, jestli to fakt funguje a nedela to problemy. Individualni prani, pokud budou dobra, se budou brat v potaz.

Bude tam i kliknuti na ikonku uzivatele a zmeni se vam select jako predtim, klid.

Luelle - 22. ledna 2007 17:35
Luelle

jo tak rpoblém s mou dokonalou barvou byl taky zaznamená...no vyřeší když jí tam zadáte ve tvaru křížek a písmenka nebo anglicky nepíšete třeba red

no a dobré by bylo kdyby refresh vymizel i s chatu jeskyní :)

děkuji za pozornost...
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Sharpe - 22. ledna 2007 17:17
Sharpe

Proč mám pocit že ten Ajaxovej chat nerozběhnu ??, pořád jak *** čučim že mi to kontroluje uživatele a nic dále, ani nic nevudim, jsem strašně moc zklamanej, už asi nebudu moc chatovat *fňuk fňuk*

Tak kdo chytrej mi řekne co mám blbýho na IE že mi to nejde ??, pokud možno psát do pošty víc na ni reaguju : )) díky

Poškvarek - 22. ledna 2007 16:54
Poškvarek

hustej chat, akorát bych byl za, aby zůstalo stejný zobrazování uživatelů, tohle nahoře a jen ikonky mi úpe nevyhovuje;)) a pak taky to šeptání hned po kliknutí, ale to sem nezkoušel ani...jinak hodně dobrý *tlesk tlesk*;))
No one cares and the game goes on...

Saltzhornia - 22. ledna 2007 15:38
Saltzhornia

Ariazel 22. ledna 2007 15:35
já jsem na tom taky tak...někdy se systémovka opakuje
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Ariazel - 22. ledna 2007 15:35
Ariazel

*opravuju se... i systémové hlášky občas vidím vícekrát*
No comment...

Ariazel - 22. ledna 2007 15:30
Ariazel

Saltzhornia 22. ledna 2007 15:27
větvička 22. ledna 2007 15:25
Jo já vás tak taky vidím... ale systémové hlášky jen jednou (používám Mozillu Firefox). Jinak Anarion, která používá IE, vidí barvy normálně.
No comment...

Saltzhornia - 22. ledna 2007 15:27
Saltzhornia

větvička 22. ledna 2007 15:25
jé jsem taky vybledla do bílé :(
I pád na hubu je pohybem vpřed...

větvička - 22. ledna 2007 15:25
větvička

Taaaakze ve FF mi nejde na chatu nastavit barva, barvy ostatnich lidi se mi zobrazuji , ale ja sam se vidim bíle, v Ie je to v poradku.

A taky se objevují systemove hlasky vicekrat
system: uzivatel x odesel

.)

a taky bych dal pro systemove hlasky mensi velikost písma, kvuli prehlednosti ...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Ariazel - 22. ledna 2007 15:11
Ariazel

Je to cool ;-) prostě to teď fičí :-) akorát bych měl pár připomínek ke struktuře. Dle mého by ikonky mohly být zase vpravo a okno, kde se zobrazují zprávy normálně nahoře... páč takhle to zabírá dost místa
No comment...

AskadrinSidlong - 22. ledna 2007 15:02
AskadrinSidlong

O.K. tak to je pak v poradku...je tu ale jeste...jo kdyz si teda uz otevru to pole pro septani nebylo by lepsi natocit ho nahoru nez dolu???co kdyz bude vic uzivatelu nez je toho titernyho prostoru tam??? (vzkaz pro Edwina)
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

ixiik - 22. ledna 2007 14:59
ixiik

AskadrinSidlong 22. ledna 2007 14:39
Na šeptání ti musí odpovědět nejspíš Edwin, ale co se týče refreshe tak ten je ted naprosto zbytecny, protoze je to ted udelane tak, ze system reaguje okamzite...tzn, ze pokud neco nekdo napise, tak se ti to objeví relativně ihned..stejne tak kdyz nekdo prijde do mistnosti
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 205 206 207 208 209 210 211 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)