Aragorn vývoj (208 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 ... 218 ⇒|

AskadrinSidlong - 22. ledna 2007 14:39
AskadrinSidlong

mohu mit par pripominek k novemu Ajax chatu??? driv stacilo kliknout na uzivatele a mohl sem septat...ted to musim delat zdlouhave...a jeste...kam zmizel refresh???na druhou stranu je vyborne ze se uzivatele doplnuji sami nahore u ikonek a nemusim ten refresh furt mackat do vypusteni duse
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Edwin3 - 22. ledna 2007 12:26
Edwin3

tak select uz jde

Edwin3 - 22. ledna 2007 11:36
Edwin3

Ajax. chat bude nadale upravovan, chybi zatim filtry a select komu se zobrazuje spatne, ale resim to.

Upozorneni na novou postu uz jde i pro ajax. chat.

Jinak takova blbost : pokud napisete nejakou zpravu a misto odeslat date odejit, poslete ji jako vzkaz po sobe.

Edwin3 - 22. ledna 2007 02:25
Edwin3

Čekujte ajax chat a napiště svý názory.

Bombargo - 21. ledna 2007 18:01
Bombargo

větvička 21. ledna 2007 08:55
thx
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

větvička - 21. ledna 2007 08:55
větvička

Bombargo 20. ledna 2007 23:21
ne pro bonus bude jen ten indikátor.
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Bombargo - 20. ledna 2007 23:46
Bombargo

Mam napad co takto spravit na Aragu sekciu:Search(hladanie)a neboli by tam len mena:D

Bombargo - 20. ledna 2007 23:21
Bombargo

Edwin3 20. ledna 2007 21:39
VSETKO iba pre platenych?!*zwlik*:*-(

Luelle - 20. ledna 2007 22:24
Luelle

Omlouvám se pokud tu to již někdo zminoval..ale praktický by byl odkaz na postavu z chatu jeskyně
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

ironis - 20. ledna 2007 22:07
ironis

To bude výborný, ale mám dotaz to ajaxování
aragornu, bude jen pro placené usery?
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

Ronald - 20. ledna 2007 21:49
Ronald

tak to jo ;) se tesim
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

Mydrim - 20. ledna 2007 21:42
Mydrim

No, to bude fajn pôda pre Aragochi:)
:)

Edwin3 - 20. ledna 2007 21:39
Edwin3

Blizi se megahustej ajaxovej chat, ktery mi vznika pod rukama. Zatim bude pouze pro mistnost Hospoda u Edwina.
A co ten zazrak bude nabizet?

- sexy design
- bezramova konstrukce
- okamzite uvidite zpravy ostatnich, zadny refresh
- vychytavky typu kliknete na "komu" a hned se vam obnovi uzivatele, co tam jsou
- jestli to vyjde, tak indikator, kdo prave pise zpravu (pouze pro bonusove uzivatele)

A kdy to bude? Mozna uz zitra, nejpozdeji v prubehu pristiho tydne. Potom se zacne ajaxovat zbytek aragornu.

Edwin3 - 20. ledna 2007 21:32
Edwin3

Gwarg 20. ledna 2007 20:01
pro placenou verzi se pripravuje takovej grafickej set

Gwarg - 20. ledna 2007 20:01
Gwarg

Je možné v Nápovědě přesně upřesnit, co vše se odemkne pod placenou verzí?

Nebo je to někde uvedené (ale myslím skutečně přesný seznam)?

Gran - 20. ledna 2007 16:58
Gran

Ad doplňky: Doufám v odpověď v diskusi Administrátoři od kompetentních osob .)

Joh-ny - 20. ledna 2007 11:35
Joh-ny

Hullak 19. ledna 2007 18:54

když už si mě zmínil, tak je fakt že tenhle systém výpisu diskusí pro mě neni tak super jako byl ten původní, ale pořád mám jenom tu svojí jednu záložku-jeskyni:-) akorát teď nejedu prostě odzhora dolu všechny diskuse ale vždycky jenom diskusní okruh...prostě stejně jako na A2:-)
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

apophis - 20. ledna 2007 11:07
apophis

agarwaen 20. ledna 2007 10:45
ale tak jako možnost přidat si vlastní věci do obchodu je fajn, protoe třeba tam pak můžeš naházet i věci, které nechceš dávat postavám přímo do inventáře, ale... má to své plusy i mínusy... možná časem dodělám tu možnost přidat něco do obchodů, ale zatím s tím moc nepočítám...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

agarwaen - 20. ledna 2007 10:45
agarwaen

apophis 20. ledna 2007 08:48

souhlasím vždyť doplňky jdou dělat sami
http://bandzone.cz/zixi

apophis - 20. ledna 2007 08:48
apophis

jan007 19. ledna 2007 20:07
pardon za menší zdržení odpovědi, ale na tento dotaz jsem již odpovídal kdesi v miunlosti... a má odpověď zněla takto: PJ může přidávat doplňky dle libosti, ale ještě aby šlo přidávat do obchodu, to by se chudák systém asi zbláznil. Viz 2500 neoficiálních doplŇků do obchodu na Aragornu verze2...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)