Aragorn vývoj (204 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 202 203 204 205 206 207 208 ... 218 ⇒|

Luelle - 30. ledna 2007 19:56
Luelle

chybí mi tu náš milovaný admin edwin3
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Dart - 30. ledna 2007 19:37
Dart

Hm, anketa je vyrovnana a zacina to byt docela napinave..., kto to asi bude, no kto asi....

Uz som pocul o rozdvojenej osobnosti, ale toto je smiesne.... tolko osob v jednej... na zamyslenie.

hater - 30. ledna 2007 19:34
hater

jestli jsem si vsiml dobre, tak horni menu je taky ajaxove, ne? ;-)

agarwaen - 30. ledna 2007 19:15
agarwaen

Edwins megaanket! :-)
http://bandzone.cz/zixi

Gran - 30. ledna 2007 18:08
Gran

Jasně, Flash má přece každej. Flash je cool, Flash rulezZz, Flash roxXx, Flash darxXx! .))

Ad anketa: Ty Edwinové měli být alespoň očíslovaný =P xD .))

ixiik - 30. ledna 2007 17:52
ixiik

Ty ..hele Ede? ta anketa... ale nic...
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Edwin3 - 30. ledna 2007 17:44
Edwin3

apophis 30. ledna 2007 16:32
hmm, ja si teda myslim uplny opak. JVM a flash plugin ma skoro kazdy krome par unixovejch knihoven na CVUT FEL :))

To aragochi chci taky delat v jave. Krom toho hodne tech "it profesionalu" varuje prave pred JavaScriptem a cookies vic nez pres timhle. Jasny, je to to samy jako rict, ze cigareta te zabije po jednom potahnuti, ale proste mezi nevzdelanym lidem se to siri.

Mi kamos posilal na youtube nejakou francouzskou soutez, kde bylo par takovych beznych uzivatelu a meli za ukol vymenit procesor. Jedna zenska si porad nechtela nechat vymluvit, ze monitor je PC a PC je tamta divna rvouci krabice dole.
Mam takovej pocit, ze by byla schopna sundat kryt od zapnutyho CRTcka :) Myslim, ze by to pro ni bylo dost sokujici :)

apophis - 30. ledna 2007 16:32
apophis

Gran 30. ledna 2007 16:25
víš, mě jde o to, že na Arag nechci rvát program, kterej by sis musel stáhnout a spustit, ale všechno chci v Prohlížeči... a pouze v něm, bez závislosti na technologiích třetích stran, jako je Java a Flash, protože to dost často nebejvá součástí každého počítače, kdežto Javascript v dnešní době vypíná jen ... někdo hodně bojácný.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 30. ledna 2007 16:25
Gran

apophis 30. ledna 2007 16:08

Ještě napiš pár jízlivých poznámek o céčku a právě jsi vyfuckoval každého, ať už je jeho kámošem kdokoliv =P

apophis - 30. ledna 2007 16:08
apophis

LBsmoke 30. ledna 2007 15:55
kreslení map online naživo? hm, a viděls něco takového "naživo" v reálu spuštěné?

Osobně: MapEditor, co tu na Aragu je je přístupný všem aktivním hráčům jeskyně a PJovi, takže stačí dát refresh a vidíš, pokud byly provedeny nějaké změny...

A kámoš programátor: umí s PHP, MySQL, Javascriptem a XML? Pokud ano a pokud dokáže vyrobit nějakou aplikaci, která bude fungovat i na těch starších prohlížečích a bude umět totéž, co tahle a BUDE V PROHLÍŽEČI bez použití Javy a nebo Flashe, popřípadě jakéhokoliv dalšího zásuvného pluginu: ozvi se znovu... :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

LBsmoke - 30. ledna 2007 15:55
LBsmoke

jen tak trochu mimo nezdá se vám mapování dost na prd?... Eventuelně není to jisté, ale mám kámoše on maká jako programátor a udělal by pro nás kreslící chat jeskyně(každý by mohl zakreslovat co by chtěl. Pj by připojil(pozval) koho chce těm (tomu) druhým by se to objevovalo jako na chatu po určité sekvenci...) myslím že by to bylo lepší než tento systém mapování, který nemá budoucnost ja sam jako Pj sem se ho pokoušel používat, ale naprosto se neosvědčil! !D
LBs.ic.cz

apophis - 29. ledna 2007 13:04
apophis

Opraveno stránkování v herně a článcích, už jde řadit i procházet tak, jak to má být.

Opraveny překlepy v Nápovědě...

Mydrim - 28. ledna 2007 21:53
Mydrim

Dart 27. ledna 2007 22:33

Nie, to je v rámci DrD tematiky krollia otázka
:)

Dart - 27. ledna 2007 22:33
Dart

Luelle 27. ledna 2007 22:18

A v napovede je text "Ja rychle začít hrát?"
Predpokladam, ze tam ma byt Jak... ;)

Luelle - 27. ledna 2007 22:18
Luelle

tak je to maličkost ale přece...

všimli jste si,že v popisu hlavní místnosti je napsaáno

HOSPODÁ ? :)
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

pavel - 27. ledna 2007 21:19
pavel

větvička 27. ledna 2007 21:16
Tka ot poslední edwin určitě neudělá.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Dart - 26. ledna 2007 22:10
Dart

větvička 26. ledna 2007 21:57

To snad ne... :D
To az takto daleko to zaslo... no nic. Apo, budes sa musiet obetovat pre Aragorn a Edwinove cigarety ;)
Ber to tak, ze si konecne ten Vyvoleny :D

větvička - 26. ledna 2007 21:57
větvička

Navrhuji zavest Live fantasy sex cameru s Apem v hlavni roli, vse samozrejme v plne kvalite.

myslím ze do nekolika dnu by se pocet bonusovych uzivatelu mnohonasobne zvetsil...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Edwin3 - 26. ledna 2007 21:26
Edwin3

Apo, dav tě chce :) Jasně vedeš... tak kdy to bude? :)

apophis - 26. ledna 2007 17:58
apophis

Do Rozcestí byla přidána možnost ubrat XP ... a také důvody k tomu vedoucí ...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 202 203 204 205 206 207 208 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)