Aragorn vývoj (211 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 ... 218 ⇒|

Saltzhornia - 17. ledna 2007 14:18
Saltzhornia

Bombargo 17. ledna 2007 14:13
no nevadí že se opakuješ, ale příště si alespoň projdi přízpěvky, už se tu několikrát říkalo, že dočasky zbytečně zatěžují server a proto se zřizovat nebudou... když se jen ptáš a nepřečteš ssi pořžádně o čem se tu už mluvilo, nediv se, že dostaneš strohou odpověď

apophis 17. ledna 2007 14:09
prosím, napiš dočasky do zamítnutých nápadů na nástěnku, pak se možná nebudeš muset pořád opakovat
I pád na hubu je pohybem vpřed...

ixiik - 17. ledna 2007 14:16
ixiik

Nejdřív si přečti diskuzi, zda nekdo na to reagoval, nebo ne...stejně ak ses mohl podívat co to je Aragochi ;-)

Příště ti takovej přízpěvek smáznu... ;-)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 17. ledna 2007 14:15
apophis

jo nejlepší nápad? neřekl bych... nejlepší nápad v současnosti je dotažení ORP systému k tomu, co jsem zde prezentoval již asi před měsícem... bohužel na to nemám dostatek časua řeším teď víc bugy a přesuny a spol., než vylepšování a vytváření nových věcí a funkcí.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Bombargo - 17. ledna 2007 14:13
Bombargo

Hop sorry ze sa opakujem ale zdalo sa mi ze nikto nereagoval:( trocha ma to hneva lebo to bolo najlepsi napad a podobne!!!
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Anvil - 17. ledna 2007 14:11
Anvil

huustyy :)... sakra uz nic nerikejte :). jen treba kdy to bude at vim v jakem casovem horizontu se netesit :)...
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

apophis - 17. ledna 2007 14:09
apophis

Bombargo 17. ledna 2007 14:07
k dočaskám jsem se ti vyjádřil a řekl jsem, že ne... pokud neumíš číst, tvá chybka... nerad se opakuji.

Tamagoči? Zvířátko, nebo možná hrdina nebo nevím co, a bude se to vyvýjet s tím, jak dlouho budeš na aragu... čím déle, tím lépe...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Bombargo - 17. ledna 2007 14:07
Bombargo

ixiik 17. ledna 2007 13:53
Tamagoci?A to bude co?!xD
No jasne docasky:D

ixiik - 17. ledna 2007 13:53
ixiik

Bombargo 17. ledna 2007 13:48
Ve zkratce Aragornské Tamagochi :)

S tvým nápadem? myslíš dočasné místnosti, nebo co?
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Bombargo - 17. ledna 2007 13:48
Bombargo

Co je ARAGOCH?
A bude sa nieco diat s mojim napadom?

apophis - 17. ledna 2007 09:31
apophis

Sjednocení odkazů v příspěvcích: NE, pošta, tam je to jako reakce na někoho... diskuze, články, komentáře pod galerií: jsou jiné sekce, kde je slovíčko reagovat, a pak v jeskyni je to zase odkaz na související kousky vjeskyni (postavy a spol.)

Znovuzavedení diskuzních okruhů: Zůstane, protože původní zobrazování nehorázně zatěžovalo server, při počtu 120 diskuzních témat se v nejhorším případě provedlo 480 dotazů na databázi, v ideálním pouze 360 ... (název diskuzního tématu atd + celkový počet příspěvků v něm + zjištění, zda dotyčný uživatel v té oné diskuzi již byl ( + pokud byl, zjistí se kdy a kolik je nových příspěvků od té doby)
pro nepřihlášeného uživatele tak stále zůstávalo 240 dotazů na DB, což je neúměrně kompenzováno pomocí tohoto systému.
Dále je tu teď možnost zavést online vpisování témat pomocí javascriptu přímo do stránky, ale to má i své nevýhody...

Ad Zobrazní odkazu na diskuzní okruh: připravuje se.

Sharpe - 17. ledna 2007 08:58
Sharpe

Tak já taky hodím slovo do pranice.
Mě se arag líbý tak jakej se na nic si nestěžuju protože sám moc dobře vím jak blbý je pořád něco upravovat na webu : ((, takže hodnotím tak že je mi vcelku jedno jestli lištička bude tam nebo tam, já si na to hold budu muset zvyknout, protože je to jednou tak je tak to tam nechám, ale nemám rád když se něco udělá na jedné straně za chvilku je to zas jinak, nebo se mi nelíbý když jsou záložky, takhle a za měsíc zas jinak (dávám příklady)prostě se na to blbě zvyká a skin Megadeth: Prince of darkness je nej protože je tmavej jak A2 (na začátku nic jiného nebylo) tak jsem si na něj zvykl a je nej ikdyž se mi lýbí i jiné skiny jenže zvyk je železná košile : ))

Anvil - 16. ledna 2007 22:10
Anvil

Nu jen nevim jestli jsem obdrzel odpoved na to, zda by se mohl editovat profil (zda se mi ze Ed neco rikal ze o tom mluvil ale ze nic), a s tim tedy rovnou ten samy dotaz i na nastenku v jeskyni (uz se to resilo ale myslim ze se nic nevyresilo :)....)
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

větvička - 16. ledna 2007 20:47
větvička

navrhuji sjednotit odkazy v liste prispevku, mam na mysli jmeno, v diskuzoich odkazuje na profil uzivatele, v záložkách a v poště přímo do posty... a treba v galerii a v clancich jmeno autora odkazuje zas na profil...

hlavne zmatek dela posta a diskuze jelikoz ta lista vypada uplne stejne v obojím ...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Jeane - 16. ledna 2007 19:58
Jeane

Mám len taký návrh pre re:size skin - keď už sú tie diskusie zbalené podľa kategórií, nebolo by možné, aby sa názvy kategórií zobrazovali pod názvom diskuze na ľavej strane? Podobne ako pri chate. Urýchlilo by to preklikávanie.
Peace is a lie, there is only passion ...

agarwaen - 16. ledna 2007 19:46
agarwaen

Souhlasím s Hullakem.Teď když chci vědět jestli má nějaká diskuze musím si otevřít nějakou složku a to mě celkem štve.
http://bandzone.cz/zixi

Hullak - 16. ledna 2007 19:40
Hullak

Ja mam dotaz proc se predelal seznam diskuzi na odkazi na ruzne kategorie...me tamto pripadalo prehlednejsi protoze kdyz sem chtel vedet jestli je nejaka nova diskuze nebo jestli je nejaka diskuze do ktere bezne nechodim neco noveho tak sem je videl vsechny najednou...Mozna to ma nejakej jinej praktickej duvod ale tamto mi pripadalo praktictejsi
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

agarwaen - 16. ledna 2007 19:39
agarwaen

Já jsem pro Galéra et velum ale teď to Blue night je taky celkem dobrý.
http://bandzone.cz/zixi

ironis - 16. ledna 2007 18:52
ironis

Mám ještě jeden dotaz nebo spíš prosbu:
Když píšu příspěvek a v půlce si někam odběhnu(oběd, večeče atd.), tak mně systém za neaktivitu automaticky odhlásí a já si toho nevšimnu, tak příspěvek dopíšu dám "odeslat zprávu" krásně se přitom usmívám jak dlouhý jsem napsal příspěvek a pak mě to oznámí že jsem byl odhášen. Dokáže mi někdo říct za jak dlouhou dobu mně to odhlásí?
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

ironis - 16. ledna 2007 18:44
ironis

apophis 16. ledna 2007 17:25
Ariazel 16. ledna 2007 17:14
jj v pohodě; já proti tomu nic nemám jenom mě to tak napadlo
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

apophis - 16. ledna 2007 17:25
apophis

ironis 16. ledna 2007 17:14
klidovka, ne? sem taky odpověděl... vidíš někde snad nějaký něco o nasrání? stručná, věcná odpověď na dotaz... a podotýkám, že sám autor jej označil za možná blbý dotaz ...

Ad skiny: těší mě, že lidé oceňují přehlednost ve stylu alá A2...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 209 210 211 212 213 214 215 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)