Aragorn vývoj (216 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 214 215 216 217 218 ⇒|

J. L. C. Wauder - 10. ledna 2007 15:57
J. L. C. Wauder

apophis 10. ledna 2007 15:34
Záložek mam opravdu o něco víc než málo a mě nejde ani o to číslo s počtem nových správ ,ale když si chci otevřít určitou záložku tak mě ( člověku kterej je zvyklej si v kuse kontrolovat čas a dělat všechno co nerychlejš ) vadí . No prostě mi to stávající rozdělení vadí . A dyštak by se to dalo udělat tak že by přybyla řádka " Jaskyně " a hned pod ní by byly sepsaný jeskyně . Ten řádek s nápisem " Jeskyně " by nesloužil jako odkaz .
Takhle by se to dalo udělat se všema ostatníma položkama .
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

Dart - 10. ledna 2007 15:41
Dart

Suhlasim s Apom. Mimo to, ono to ma svoje rozdelenie. Diskusie mas pohromade a jaskyne su ako posledne, ect. + vsetko dle abecedy
Ak chces mat prehladnejsie zalozky, mozem len odporucit Apov skin, kde ich mas rozpisane v pravom stlpci s dokonalym prehladom uz pri vstupe ;)

apophis - 10. ledna 2007 15:34
apophis

J. L. C. Wauder 10. ledna 2007 15:20
proč to dělat? kolik máš záložek? všimni si, že záložky mají titulky. A u záložek ti většinou je i jedno, co to je, hlavně, že je u toho červené čísílko, kolik je toho nového...

hm, tahle úprava neprojde, zbytečné zatěžování vcelku jednoduchého a účelného menu.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

J. L. C. Wauder - 10. ledna 2007 15:20
J. L. C. Wauder

Podle mě by nebylo na škodu trovhu spřehlednit výpisy v záložkácha a zařadit je do skupin . Dalo by se to udělat například takhle :

Po najetí ( kliknutí ) na odkaz " záložky " se otevře nabídka ve kterej bude vypsáno " Jeskyně " v další řádce " Diskuze " pak " Články " a nakonec " Obrázky " ( klidně by se mohlo i něco přidat . Po najetí ( kliknutí ) na příslušnou kategorii by se otevřel seznam s jeskyněmi / diskuzemi / článkami / obrázkami a už by se dalo normálně vybírat jako teď .
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

Mydrim - 9. ledna 2007 22:31
Mydrim

Nechápem, prečo Aragochi, taký obrovský projekt, ešte nie je na nástenke:)
:)

apophis - 9. ledna 2007 10:56
apophis

ixiik 9. ledna 2007 10:54
njn... sem to holt narval i sem... :D
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

ixiik - 9. ledna 2007 10:54
ixiik

apophis 8. ledna 2007 18:11
Záznamy se nepřevedli a stejně sme se dočkali :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 8. ledna 2007 18:11
apophis

ale je to až na novém hostingu... takže... čekat a čekat, až se převedou kompletní DNS záznamy...

apophis - 8. ledna 2007 18:10
apophis

větvička 8. ledna 2007 18:08
Apův pudlík? kdes to vyhrabal? já a pudlíik? nikdy... já zásadně megalomanský zvířátka... třeba takovej Robotickej MegaŠváb velikosti fotbalového hřiště a tak... :D a dost... zvrhává se diskuze...

Pro bonusové a vyšší uživatele jsem dodělal podporu pro načítání záložek automaticky, obnovuje se to automaticky a ukazuje to progress bar (teploměr) ...

uff...

větvička - 8. ledna 2007 18:08
větvička

Edwin3 8. ledna 2007 18:02
tak v tom pripade to je neco jineho, vsichni na apavova pudlika !!
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Edwin3 - 8. ledna 2007 18:02
Edwin3

Jako to tamagochi bude super, uz jsme se o tom bavili. Ted vam to prijde mozna jako blbost, ale tyhle veci jsou vazne dost navykovy :)
Zvlast kdyz v tom bude jeste souboj tehle bastardu mezi sebou.

Takze si vycvicim hustozvire, budu ho tyrat a pak ho poslu na apophisovo zvire.. a je to :)

Joh-ny - 8. ledna 2007 13:06
Joh-ny

Hmm tak aby o mě zase Mydrim neřek že sem šílenec (nebo co to řek posledně:-P) tak ho tentokrát podpořim nějaký jednoduchý Tamagochi by mě asi opravdu donutilo si ten bonus zaplatit:-D i když to zní hloupě:-), ohledně toho běžícího textu nebo co tak to promiň ale nějak sem to nepochopil...
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

apophis - 8. ledna 2007 12:43
apophis

Edwin3 7. ledna 2007 22:14
Jestli ho sem hodíš... tak klidně jako další sekci ...

ale jinak bacha na to... aby to enbylo ještě víc návykové, než Aragorn je už teď ...

A jinak: O nějaké browser based hře neuvažuju a ani z principu Aragornského webu uvažovat nebudu, neboť jsme komunitní fantasy server, kde se dá hrát vpodstatě libovolné fantasy, chatovat, psát diskuze an různá témata, posílat články a obrázky do galerie ...

to vše obnáší vpodstatě již dost času a ještě aby uživatel vychovával nějaké zvíře ... (vrazi, neměil by na ně čas, chcíplo by to)

toť můj názor..

Ad Bonus: vzhledem k programovanému překopání jeskynního systému ORP a nasazení ajaxu, live-javascriptu a dalších drag´n´drop věcí ... není nutné toto zařazovat do normálního konta úplně všechno.

Ad Mydrim: pokud vážně nemáš co pro aragorn dělat, mohl bys vytvořit dlaždicový podklad pro mapeditor a to :: Svět (voda, tráva, cesty, křižovatky, les, hory, řeky, mosty) a Město (brány, studny, domy, cesty, příkopy, hradby a další) ...

grafické cítění snad máš ... a bys věděl, jak by to mohlo vypadat: http://www.aragorn.cz/system/lay/map_chodby.gif ... asi takhle.

ixiik - 8. ledna 2007 09:51
ixiik

No potěš prdel... :D Tamgagochi... du se zastřelit :D
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Edwin3 - 7. ledna 2007 22:14
Edwin3

Tak jo, jsme dohodnuty. Na konci unora tu bude java tamagochi :))

Dart - 7. ledna 2007 21:41
Dart

Mydrim 7. ledna 2007 21:29

Apo sa k veci vyjadril ako k casovemu vytazeniu, comu sa momentalne ani neda divit. Vlastne pocas skuskoveho bude rad ak bude rad ;)

Az take zlozite to nebude. Povolanie si totiz volis priamo pridanim atribut, cize ak si nedas ziaden bod do magie, jednoducho nekuzlis ect....

Mydrim - 7. ledna 2007 21:30
Mydrim

Michi_Hrozi 7. ledna 2007 21:25

Ano:)

Mydrim - 7. ledna 2007 21:29
Mydrim

Dart 7. ledna 2007 20:16
Počkaj, nerozumiem väčšine tvojho príspevku:) Resp. ty máš vymyslenú nejakú hru? Skvelé, no pridelovanie atribútov a kombinovaných povolaní, atď, to znie ako zložité pre systém, programovanie, nehovoriac o tom, že by bolo najlepšie začať s niečím jednoduchým, a ak to bude fungovať, až potom rozširovať.

No ja som ešte stále celkom nadšený pre to tamagochi:), fakt to vyzerá z princípu jednoducho, no a som ochotný spraviť nejakú pár pixelovú grafiku. Takže čakám na vyjadrenie nejakého apophisa, ktorý je, ako vieme okrem toho, koľko rokov je s priateľkou a kedy skladajú stromček, tiež nadšený inovátor:)

Michi_Hrozi - 7. ledna 2007 21:25
Michi_Hrozi

Mydrim 7. ledna 2007 19:28
Dart 7. ledna 2007 20:16

chcete tu zaviest daco podobne ako KnightFight, MonstersGame alebo TechWarrior???
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Dart - 7. ledna 2007 20:16
Dart

Mydrim 7. ledna 2007 19:28

Vazne neviem, pride mi to dake divne. Netusim ani nakolko mas svoj projekt prepracovany, no voci uz zmienenemu navrhu, kde je pomerne jasna predstava dizajnu a tiez funkcnosti.....
Projekt, o ktorom hovorim, ma moznost vytvorit si svojho zastupcu, pridelit mu atributy, zvolit si jedno alebo viac kombinovanych povolani.... utok, obrana, kuzla, ci pouzitie itemu.... zivotnost a stamina....

Je toho pomerne dost, akurat toho casu na spisanie sa nedari zohnat....

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 214 215 216 217 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)