Aragornské srazy (408 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 406 407 408 409 410 411 412 ... 418 ⇒|

Gran - 7. března 2008 12:16
Gran

Kasparek 7. března 2008 11:17

Joh-ny mi včera říkal, že přijde. Aspoň musí - má moji flashku.

Kasparek - 7. března 2008 11:38
Kasparek

http://www.youtube.com/watch?v=4nRNYG_xM2U&eurl todle vás snad všechny potěší... Prosím nemazat!
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Elohir - 7. března 2008 11:36
Elohir

Kasparek 7. března 2008 11:28
jo ještě se máme ozvat Granovi v kolik je sraz, páč říkal že by dorazil ve tři, myslíš že by si mu mohl napsat a vyzvednout ho? ve tři teprve budu doma sbírat věci..

Jeff - 7. března 2008 11:34
Jeff

Konec...

-Annox
I wanna steal your heart, and eat your brain!

Kasparek - 7. března 2008 11:28
Kasparek

Tak bezva to bude tak akorád... Hullak, Grom a možná Lal a tamty dva pošlu Vy-víte-kam :P

Elohir - 7. března 2008 11:26
Elohir

Kašpi: Grom taky snad dorazí, ještě bychom se měli domluvit přes mobil a písnu pak ještě Lalaith, ale ta by se ukázala asi jen na skok..

Merredith - 7. března 2008 11:23
Merredith

Jeff 7. března 2008 11:21
Jakým?:D

Nebo myslíš nedostatkem?:)
"V rozpacích ďábel stál a cítil jak vznešené je milosrdenství"

Jeff - 7. března 2008 11:21
Jeff

Tak nakonec Gabriell přijede. Ta zpráva, která tu kolovala (že nepřijede) byla zaviněna alkoholem...
I wanna steal your heart, and eat your brain!

Mystique - 7. března 2008 11:21
Mystique

Kasparek 7. března 2008 11:17
Hullak možná dorazí (teda aspon to tady někde dole psal)
//.-(

Kasparek - 7. března 2008 11:17
Kasparek

Poslední schrnutí:
Sraz je v 18:00 Na zastváce "Pražského povstání" Kdo bude chgtít přespat atť si přespí nějké deky jsou, peřina se taky najde ale pro istotu si vemte spacák nebo přítulnou slečnu. ale pořád platí pravidlo že 10 lidí už je hodně...:)

Tyky
Val
Gran
WooDoočkoo
Elohir
Nailin

ti všichni říkali že by dorazli. Pokud budou další místa tak je bez problému obsadím Chroustem a Pavel Burešem kteří říkali že by se taky rádi stavili ale přednost dám komukoliv z aragu(jelikož ty dva stejně vidim skoro pořád a pro vás jich je stejně škoda:P) A kdo mi nepřinese dárek ten ebudu vpuštěn!!! :P A kdo přijít mněl a nepřijede ten bude proklet hroznou prdící kledbou! :P

Saltzhornia - 7. března 2008 11:10
Saltzhornia

Smazány poslední přízpěvky, a od téhle chvíle mažu vše, co není info o srazu
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Saltzhornia - 7. března 2008 10:45
Saltzhornia

Tak už toho necháme ne? Příště, vše důležité mě do pošty, abych to průběžně házela na nástěnku a neutopilo se to ve spamu.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Kasparek - 7. března 2008 10:40
Kasparek

Tak lidičky Oslava začíná oficiálně ehm v ŠEST! TO JEST 18:00 BUĎTE NA PRAŽKSÉHO POVSTÁNÍ DĚKUJI...

Elohir - 7. března 2008 10:39
Elohir

Gabriell 7. března 2008 10:31
Copak jste to nepochopili?
Tak za prvé nešlo o sedm lidí ale o deset nebo jedenáct, za druhé jsem řekla že mohu zařídit jinou místnost, psala jsem to tu!!!!!!!!!!!!!
A ještě jsem se ptala jestli se najde přes 15 lidí, abych sehnala levnou místnost, na to se klidně optej Sir že to tu bylo.. Řekla jsem že se nic neruší a že to zařídím jinak když nepůjde klubovna, ale potom řekla polovina lidí že jen do čajovny nepojedou! protože annox tu stále psal že se stejně půjde jen do čajovny, že to tak zkončí atd.. za 1. neměl se do toho vůbec co plést, 2. řekla jsem že zařídím, tak zařídím, 3. ztařízené to je!!
Promiň ale důvod teda rozhodně mám, proti tobě to nic cíleného nebylo..
A po tom co to četla všechno mamka mi řekla že se na některé dotyčné mám vykašlat a nemluvit s nimi..

Gabriell - 7. března 2008 10:31
Gabriell

Elohir:
Já vím že se neznáme dlouho, ale mám tě hodně rád. Přesto v tom to musím stát za Annoxem. Původně bylo řečeno, že ubytování bude. Pro ty kteří přijedou. Pak se kašpárek na zařizování nějaké klubovny vykašlal a nechal to až na poslední chvíli. Takže to nedopadlo. Ok.. aj to se dá překousnout. Nicméně vzápětí sdělil, že počet účastníků je omezený... tedy sedm. A nestaral se vůbec o to, aby se domluvil s lidma, kteří u něj tedy spát budou nebo ne.. Já osobně jsem chuť přijet ztratil ve chvíli, kdy oznámil, že ta moje (menší... skutečně menší) osoba ale hlavně moje oslava, která se k tobě tak nějak vnucka u prdele... neřekl to tak doslova (myslím, ale z toho textu to na mne dýchlo)...takže možná po klucích pošlu dáreček.. je to taká konina... Nom a sám zůstanu v Plzni. nechcu být na srazech, kde evidentně budu někomu překážet...

Jinak. něvím kdo z vás měl organizovat sraz a akci samotnou. ale když avizuju, že bude možnost přespat někde, tak si to nejdřív zjistím.. neymslím, že by spousta lidí nejelo kvůli Annoxovi, ale kvůli tomu, že se to celé nějak zamotalo.. Ono je sice hezké..sedm míst a ochota setkat se JENOM u kašpárka, kde bude moct být jenom těch sedm.. ale.. nebylo to původně plánováno pro víc lidí? Nechtěla jsi tam sama víc lidí? A jestliže nejsou prostory.. kde by jsi se s nima chtěla setkat? Venku na tom mrazu? Nebyla by opravdu mnohem lepší ta čajka? Já ti nevím...

Každopádně.. **odkašle si zlaté dráče*
Přeju ti vše nejlepší k narozeninám, vstupuješ do období oficiálního pití, kouření a neřestností... tak se na vše z toho prosímtě vykašli aq užívej si života.. a nekaž si ho.. Přeju ti aby se ti dařilo v příštím roce ještě více jak v tomto.... MTR *hlesne dráče a položí ti nq kolena rudou růži*
"šel jsem jednou takhle po ulici a potkal jsem ďábla. Ten se na mne podíval, pomodlil se , pokřižoval a zdrhnul. Tak si říkám. Co jsem sakra zač?"

Elohir - 7. března 2008 10:30
Elohir

Jackie Decker 7. března 2008 09:58
hm dík za přání, užij si oslavu..
zbytek nekomentuji

Jackie Decker - 7. března 2008 09:58
Jackie Decker

Elohir 7. března 2008 09:54

Taky bych jela, kdybych zítra neměla již skoro měsíc domluvenou oslavu svých narozenin v Plzni. Pak už ase mi to nechtělo hrotit a posílat ty lidi do Prahy, stejně většina z nich neni z Aragornu a byly by tam tedy vlastně mezi cizími... Nevím co je tu za problém, ale opravdu bych neviděla jako důvod proč někdo nepřijede právě Annoxe. Jinak ti přeji všechno nejlepší a doufám že budete myslet na mě stejně jako i já budu myslet na vás v Praze :-)
Někdyto skrátka nevyjde, no... :-)
Čekáme nečekané a řešíme neřešitelné. Nemožné plníme hned, zázraky na počkání...

Elohir - 7. března 2008 09:54
Elohir

Anarion 7. března 2008 09:52
jo to má.. mno je to jejich věc, nikdo je nenutí, ale od některých to docela mrzí, kór když to slíbili.. ale to už je jen a jen jejich svědomí..
a pokud dovolíš už bych to neřešila..

Anarion - 7. března 2008 09:52
Anarion

Elohir 7. března 2008 09:45

Nepříjde ti trochu zcestněé to že by nejeli kvůli Annoxoj? Každej má svoji hlavu na to aby se rozhodl nemyslíš?
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Elohir - 7. března 2008 09:45
Elohir

Anarion 7. března 2008 09:42
hm jistě, ale problém je že je to na dva dny a annox řekl že nebude kde přespat proto lidi nejeli, jinak předtím jet měli.. a přespání zařízené je..

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 406 407 408 409 410 411 412 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)