Aragornské srazy (409 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 407 408 409 410 411 412 413 ... 418 ⇒|

Anarion - 7. března 2008 09:42
Anarion

To že někteří jsou nemocní, mají nemocné potomstvo, nebo se jim nevyplatí jet přes celou republiku kvůli 5h by snad mohlo být trochu pochopitelné a házet to na někoho mi příjde dost nic moc.
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Anarion - 7. března 2008 09:39
Anarion

Hele myslím si že už to trochu hrotíte, opravdu mi nepříjde že Annox by byl tím kvůli kterému většina nejede.
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Elohir - 7. března 2008 09:38
Elohir

Annox 6. března 2008 23:26
ne ty jsi to totiž zkazil, já jsem řekla že to zařídím a i když to vypadalo na houby stále jsem trvala na tom že se sejdeme kde jsem řekla, díky tobě nejede polovina lidí a je mi jedno jestli se snažíš obhajovat nebo se tvářit jako neviňátko, já tě bohužel za přítele považovat nemohu, takže si to užij..

Mystique - 7. března 2008 08:46
Mystique

eh..koukám, že je tu veselo..
//.-(

Gran - 7. března 2008 07:33
Gran

731 349 796

Gran - 7. března 2008 07:33
Gran

Jo a chtěl bych vás poprosit, jestli byste mi to mohli poslat SMS. Já dnes končím ve škole v 13:30, stavíme se s WooDooem doma na vodnici, na Můstku pro tabáky - a pak hned hurá na Pražského povstání. Takže tam nejspíš budu už ve tři.

Není to brzo? .) Prosím, napište mi někdo.

Gran - 7. března 2008 07:30
Gran

Od kolika to na tom Pražském povstání je?

Annox - 6. března 2008 23:26
Annox

Elohir 6. března 2008 20:16
Milé.

Vše to hoď na Doktora - proč ne?
Avšak co jsi po "milém" prohlášení Kašpara čekala?

Názor? El, pokud to tak je, je to jen smutné - Pro mě.
Ale jak myslíš. Já to opětovat nebudu, tak se zachovej jak chceš.

Jenže na sraz mělo býti hodně lidí a tvá oslava byla limitována. Takže jsem sáhl po druhé možnosti.

Mrzí mě to, ale neudělal jsem nic špatného. "Dobrý skutek, musí být po zásluze..." Chtěl jsem ti popřát v Čajce, nebo klidně někde na náměstí. Protože jsi má kamarádka.

Přeji ti vše nej, a pokud se ukážeš na Václaváku nebo se pak přidáš (Budeme v čajovně Genesis na žižkově) budu jen rád.
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Hullak - 6. března 2008 22:48
Hullak

Vy jste na sebe tak milý :D Taky vás mám rád ;)

Elohir:Sice nejsem oficiálně zvaný (z čehož jsem notně zklamán xD) ale jestli nemáš nic proti, tak bych se stavil (přece to někdo musí sníst ;) )

Annox: Přijdu vás pozdravit, (Protože se srážíte dřív) ale potom se přemístím za Elohir pokud mě teď nepošle do háje ;)
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Elohir - 6. března 2008 21:57
Elohir

Niam 6. března 2008 21:56
ne dobrý

Niam - 6. března 2008 21:56
Niam

A můžu snad za to že jsem včera promrzla při té fujavici a mám mandle jak pinpongáče..navíc bílé? Že jsem bohužel chytla i rýmu a bolest hlavy..promiň že ěm to tedy nepřešlo, myslela jsem že mě to během dneška přejde.
Pak tedy ale nadávej mému imunitnímu systému a mononukleoze která mi ho dokonale rozhasila...já za to nemůžu.

Elohir - 6. března 2008 20:17
Elohir

Omlouvám jedině Salz, nikoho jiného

Elohir - 6. března 2008 20:16
Elohir

Annox 6. března 2008 16:08
mno annoxi na tobě se můj názor rapidně změnil..

a vám ostatním moc díky za další zkažený narozky, mohli jsem to říct dřív a já nemusela nic vařit!!!! Moooc děkuji!!!!

Sirriel - 6. března 2008 19:49
Sirriel

Ukamenujte mě, upalte, zastřelte, udělejte si se mnou, co chcete, ale po dlouhém rozebírání s rodičema a následně s Drakem... Jedu kolem šestý pryč z Prahy, tudíž dorazím nanejvejš do čajovny, a to na takový dvě hodinky a budu ráda. Předem se moc omlouvám ELískovi, mýmu zlatíčku, že to nevyjde:( :(
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Derek - 6. března 2008 19:33
Derek

"ehm ehm..." upře své zlaté oči na okolí "Tímto přeji oslavencům vše nejlepší, spoustu lásky a přátel. Někoho z Vás možná moje následující prohlášení zdrtí a někoho možná potěší... to nechám na Vás - já nejedu. Moc si to užijte a doufám, že se Vám to bude mooc líbit. Rád bych Vás všechny viděl a chybíte mi, ačkoliv jsme se potkali jen jednou, nebo vůbec..." uhne hlavou na stranu *pitomče už to neprotahuj...* napomene se v duchu "prostě... oslavencům třikrát hurá! mějte se všichni lidičkové, elfové, víly, trpaslíci... a jiní..." pozvedne sklenku "na oslavence!!!" připije... pak skloní hlavu *a tak odchází Tanis Půlelf z klanu Toreador...* pak se rozplyne ve fialové mlze a jediné co po něm zbyde je puget krvavě rudých růží
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Niam - 6. března 2008 19:26
Niam

Mnom, tímto vám pomůžu to eliminovat...není mi dobře, ještě zítra se doplazím do školy protožže musím, ale nechci po vás roznášet rýmu, angínu a jiné pošklivosti co zrovna vlastním. Budu to muset o víkend vyležet...

Sirriel - 6. března 2008 18:43
Sirriel

Chm... a já jsem z toho celej jelen , páč nejspíš možná pofrčím s rodičema domů, kurnik šuplík... ještě uvidim,ale nevim jak to projde... Kdo je vlastně všechno oficiálně zvanej ke kašpovi? Mám už v tom všem tak trochu úplnej bordel.
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Annox - 6. března 2008 18:16
Annox

Valeria 6. března 2008 16:59

Jednoduché. Od dvou do... nevim je čajovna v režiji Jeff, Gab a já. A návaznost na další akce je čistě osobní. :-D

*Safra...
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Saltzhornia - 6. března 2008 17:37
Saltzhornia

Bohužel pád do horeček po Ondrovi absolvovala i malá, takže definitivně nepřijedu. Je mi to moc líto, oslavencům přeji vše nej, a kdo se nebojí kašpárka tomu půjčím mačetu :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Valeria - 6. března 2008 16:59
Valeria

...tož lidi...

...někoho sklamu, někoho potěšim...teoreticky bych měla přijet...s tim...ehm ehm...škola mi končí kolem jedné hodiny...počítám s tím, že tak v půl druhý bych mohla bejt na metru a to znamená...(hh...stíháte moje myšlenkový pochody?! :D)...že bych to možná mohla do dvou na václavák stihnout...ale když přijdu o nějakejch těch pět, či deset minut později, tak mě prosím neukamenujte...

...tak...teĎ bych někoho poprosila o sjednocení toho co se bude dít...pochopila jsem, že budeme přespávat u kašpiho...pak se mi tu mihla informace o čajovně...takže...můžete mi někdo prosímvás zaostřit obrazovku? ...(pro ty co nepochopili metaforu, bych prosila o vysvětlení, co se teda bude dít, a kam se pude)...

...hmmm...přemejšlim přemejšlim co eště vám říct...no...dneska eště musim sbalit...a...domluvit se s pár lidma...a...a...to je snad všecko, kdyby ne tak písnu...zatim papa a moc děkuju ochotnejm dušičkám, co mně rozšíří obzory...díky...

///...kruci...eště vám musim vyrobit dárečky!!!...no...mam na to etště tušim 5 vyučovacích hodin a jeden večer XD...

Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 407 408 409 410 411 412 413 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)