Aragornské srazy (411 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 409 410 411 412 413 414 415 ... 418 ⇒|

Tyky - 5. března 2008 21:36
Tyky

Elohir 5. března 2008 21:29
Pak bude váznout mluva a nikdo se nic nedozví. Já bych taky potřeboval vědět, jestli to má cenu nebo ne....Prostě to zařizujete vy tak prosím i když s ním nechceš mluvit tak to skus překousnout
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Tyky - 5. března 2008 21:28
Tyky

Elohir 5. března 2008 21:25
To si vyřiď s ním ne se mnou já jen předávám zprávy jak mi byli podány.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Sirriel - 5. března 2008 21:28
Sirriel

Mě je to úplně šumák. Domluvte se mezi sebou ale potřebuju to nejpozději do zítra vědět:D
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Tyky - 5. března 2008 21:23
Tyky

Elohir 5. března 2008 21:19
Sirriel 5. března 2008 21:19
Lidičky mluvil jsem před chvílí s kašpárkem říkal, že domluvil ubytování u něj pod podmínkou, že by bylo asi tak deset lidí...

Sirriel - 5. března 2008 21:19
Sirriel

Elohir 5. března 2008 21:19
Jop to myslím, že sešlo

Sirriel - 5. března 2008 21:16
Sirriel

Nechtěl by mě někdo ve zktrace říct, jak se to teda domluvilo? Páč už v tom mám docela hokej

Drakan - 5. března 2008 20:22
Drakan

Tak to bude v čajce jo ? Od kolika do kolika prosím.
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Annox - 5. března 2008 17:54
Annox

Adresu Místa s M, prosím. (Pro jednu osobu :))
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Jeff - 5. března 2008 16:30
Jeff

Nailin 5. března 2008 12:49

Přijedeme v půl druhé na Hlavní nádraží, poté půjdeme na náměstí Vaška na koni, očekáváme, že se setkáme se Sirriel a dalšími other peoplema, anóbrž, tudíž a jelikož z toho vyplívá, že od dvou hodin vágusíme a poutničíme na náměstí a jsme vštřícní k jakékoliv aktivitě, obchodu, slastem a alkoholu - zdarma

v množství větším než velkém....

Copiright Annox
Written by Jeff
I wanna steal your heart, and eat your brain!

Nailin - 5. března 2008 12:49
Nailin

Annox 4. března 2008 22:36
Metro B: Karlovo náměstí. Výlez směr Palackého náměstí tramvajový spoj na Podolí ;)
Netuším, v kolik dorazím, jinak bych vás klidně vyzvedla :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Annox - 4. března 2008 22:36
Annox

Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka, Čajka... é... zapoměl jsem na něco? Teda pokud to bude jinde... heh

A myslete na mojí osobu, chudáka Gábinku a motorového Jeffa... Takže někam kam trefíme. (Takovej sraz na Trase metra B (Ten známe jako svý gumy :-D))
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Ghondar - 4. března 2008 21:50
Ghondar

Irian 4. března 2008 18:47
nee, je to zdarma. Nevím, jak je to posichrovaný, každopádně pro účastníky je bitva gratis
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Kasparek - 4. března 2008 21:35
Kasparek

Elohir 4. března 2008 21:31
hmm zítra se uvidí třeba to ještě dopadne dobře... popřípadě jim nabádnu nějaký drobný úplatek za pronájem prostor a nebo se stavim na brigádě co se budou pořádat oboje nějak přežiju...
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Elohir - 4. března 2008 21:31
Elohir

Kasparek 4. března 2008 21:30
hm

Kasparek - 4. března 2008 21:30
Kasparek

Elohir 4. března 2008 21:25
Ehm já stěma lidma mluvil ale chtěj to vyřešit ve středu kdy bude kolektivní rada je mi líto chtěj to probrat tam a já stim nic neudělám neni to moje chyba a pokud si myslíš že je tak se pleteš... ale co nemá to cenu tady řešit zítra se uvidí...

Elohir - 4. března 2008 21:25
Elohir

Kasparek 4. března 2008 21:23
Nechci být protivná ale prosila jsem tě! aby si to zařídil dopředu a zavolal tam.. ale ne ty prostě vše musíš dělat na poslední chvíli.. Když nebude klubovna tak se na svý narozky můžu vysrat.. :) neni to poprvé a ani na posledy..

Kasparek - 4. března 2008 21:23
Kasparek

Elohir 4. března 2008 20:50
Zítra bych měl vědět. A když neseženu klubovnu a ty odmítáš čajku tak se prostě nedá nic dělat ale já už od začátku řikal že je to neni 100%. YZítra udělám maximum aby to bylo v loděnici...

Bejdouzus - 4. března 2008 21:05
Bejdouzus

Kasparek 4. března 2008 20:46
aha, v tom případě to bohužel nezmáknu, musim jednat...
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Elohir - 4. března 2008 20:50
Elohir

Kasparek 4. března 2008 20:24
hm pokud bude čajovna tak se nikam nepotáhnu..

Kasparek - 4. března 2008 20:46
Kasparek

Bejdouzus 4. března 2008 20:43
ne v sobotu odpoledne asi nic nebude... teda krom toho že budu u sebe doma vyspávat kocovinu a opici:D Sraz by měl být v pátek... mám skoro celý den volno takže mi je jedno kdy to začne... a zkončí to podle toho kde budeme pokud v čajce tak se zavíračkou + je možné vyrazit do nějakého nonstopu a pokud to bude v loděnici tak končíme někdy kolem deváté ráno :)

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 409 410 411 412 413 414 415 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)