Aragornské srazy (410 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 408 409 410 411 412 413 414 ... 418 ⇒|

Annox - 6. března 2008 16:31
Annox

Gabriell 6. března 2008 16:22

Chmm... ne jen, že spolu budem bydlet, ale budu tě asi mlátit za pravopis 8-D
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Gabriell - 6. března 2008 16:22
Gabriell

Kaspatek:
Vím že ti jsou moje narozeniny ukradené 8-D Z toho si nic nedělám.. devatenáct je člověku každý rok.. moje matka např už deset let slaví 44let... takže jsem na to zvyklej...

Takže já, annoy a Jeff pojedem nejspíš půlnočkou zpět... nejspíš.. záleží na klucích a na stavu v jakém budem.. chihct.. *zlaté dráče si líně protáhne křidélka a usměje se*
"šel jsem jednou takhle po ulici a potkal jsem ďábla. Ten se na mne podíval, pomodlil se , pokřižoval a zdrhnul. Tak si říkám. Co jsem sakra zač?"

Annox - 6. března 2008 16:08
Annox

A já se tak rád opakuji:

V PÁTEK VE DVĚ HODINY U KONĚ. KDO CHCE PŘIJÍT AŤ PŘIJDE, STEJNĚ SE PŮJDE DO ČAJKY.

Samozřejmě, Kašpy, že tvůj byt není nafukovací. Proto fragmentace je nutná...
Takže kdo chce, ať přileze na Václavák...

Kasparek - 6. března 2008 14:50
Kasparek

Grom 6. března 2008 14:23
Jop bude se sedět u mne doma... A když jsme se bavili koho pozvat tak tebe El dala na seznam hned do předu takže jsi zvaný.... sry lidi na koho místo nebude tomu se omlouvám ale můj byt není nafukovací(mám dohodu s prarodičema).

Jen pro upřesnění informací pár zásad:
1)Alkohol mi nevadí pijte si co chcete ale kdo mi tam něco rozlije toho vezmu a vyhodim z okna (3.patro) a věřte mi že to udělám.
2.Vodnice jestli někdo máte klidně vemte ale kdo ji zchodí (i kdyby se nic nerozlilo a nepropálilo) ten bude vyhozen taktéž z okna.
3.Kdo nezvládne pití a bude zvracet toho vyhodim spát před barák.
4.U MNE V BYTĚ SE NEKOUŘÍ, NA ZAHRADĚ SE NEKOUŘÍ, PŘED DOMEM SE NEKOUŘÍ NIKDO NEBUDE V PŮLCE VEČERA VYBÍHAT STIM ŽE POTŘEBUJE CÍGO(Pro ftipálky jako jsem já musím poznamenat že se jedná pouze o cigarety, doutníky atp. co si páry budou dělat v noci je mi jedno)
5.Kdo mi něco rozbije, roztrhne a nebo neovládne svoji kleptománii na toho mám připravený nůž a uříznu mi malíček(člověk má 4malíčky pokud rozbije a nebo zničí víc jak 4 věci bude mi uříznut ten 5(za předpokladu že je to muž)).
6.Předešlá pravidla neplatí pro hostitele... to jako pro mne a pro oslavenkyni, jelikož má 18té narozeniny a proto jí odpustím skoro cokoliv.

Pravidla jsou jasně dané, sankce za porušení pravidel také tak teď kté příjemnější části.

Můj nejkrásnější miláček(čtěte ptovora!) říkala že připraví chlebíčky a upeče dort, pokud ano jedna tato věc nebude tak sežerem ji, jako projev mé dobroty koupím nějaké brambůrky a tyčinky plus nealkoholické pití, možná i něco málo alkoholu pokud v bance budou peníze o čemž pochybuji. Z čehož vyplívá pokud se chcete aspoň trošku napít vezměte si vlastní lahev:), pokud nechcete aby vám byla zima vezměte si vlastní spacák nebo vlastní slečnu která vás bude zahřívat ani jedno nepůjčuji, snídaně snad bude ale nebudou to hody jak na rautech velké ropné společnosti.
Takže jste všichni srdečně zváni a doufám že budete spokojeni :)

P.S.:Tuto správu berte s rezervou a ftipem ale pořád myslete na to že mám hodně velký a ostrý nůž. :D
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Tyky - 6. března 2008 14:46
Tyky

Elohir 6. března 2008 14:34
budu hádat že večer :)
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 6. března 2008 14:34
Elohir

Grom 6. března 2008 14:23
Budeme u kašpárka, stále platí že se sejdeme na metru Pražského povstání zítra kolem šesté hodiny..

Grom - 6. března 2008 14:23
Grom

Elohir 6. března 2008 13:07
Jak to tedy bude? Klubovna padla, takže se půjde někam posedět?
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Kasparek - 6. března 2008 13:36
Kasparek

kdo bude spát nechť si vezme raději spacák.. peřiny tam nějaké jsou ale neni jich tolik....

Kasparek - 6. března 2008 13:12
Kasparek

Annox 6. března 2008 12:37
Skáče do kolečka okolo Annoxe... "já ti to řikal já ti to řikal já ti to řikal... tůdle nůdle... ¨:P :P" :)

Elohir - 6. března 2008 13:07
Elohir

Annox 6. března 2008 12:37
Ne nepůjde se do čajky a nebudu se s teobu hádat!!mrknu kdy přijedu a stále platí sraz na pražského povstatní..

Annox - 6. března 2008 12:37
Annox

V PÁTEK VE DVĚ HODINY U KONĚ. KDO CHCE PŘIJÍT AŤ PŘIJDE, STEJNĚ SE PŮJDE DO ČAJKY.

Jeff, Gabriell a Annox

Kasparek - 6. března 2008 12:37
Kasparek

Annox 6. března 2008 12:36
:) ještě nějaké otázky? ne tak já si jdu přečíst slabikář...

Annox - 6. března 2008 12:36
Annox

Kasparek 6. března 2008 12:35

Hmm...

Kasparek - 6. března 2008 12:35
Kasparek

Annox 6. března 2008 12:33
čtu ale narozeniny nějakéhograbriela jsou mi dost ukradené...

Annox - 6. března 2008 12:33
Annox

Kasparek 6. března 2008 12:31

Chmm... Ano, El a Gabriella. Škoda, že nečteš... vážně.

Kasparek - 6. března 2008 12:31
Kasparek

Annox 6. března 2008 12:22
nečtu... nemám na to chuť... hele todle je oslava El tak si počkej do večera a třeba se tady i ukáže... El si to promyslí a dá vám vědět jak to bude probíhat mne je to jedno... úplně klidně zajdu do čajky, hospody, gaybaru, domova dlchodců mně je to prostě šumák jsou to narozeniny El a já už je zkomplikoval dost takže ted je řada na mé krásné a užasné přítelkyni :)

Annox - 6. března 2008 12:22
Annox

Kasparek 6. března 2008 12:14

Boha mě! Kašpy, čteš, co já píšu? (Nebo, zas děláš, že čteš ale přitom si to maximálně prohlížíš?) :-D

Nechci se Fragmentovat, ale takže co?

Nebylo by lepší udělat Čajku a pak se vybraní přesunou k Vám? Protože sedm lidí...

Kasparek - 6. března 2008 12:14
Kasparek

Annox 6. března 2008 11:52
Tak to máš špatný že jsi nasranej, nejak se stim vyrovnej mám sice vlastní byt ale marák patří pradodičům a já tam chci bydlet v klidu a nepotřebuju si dělat zbytečné problémy takže jestli se ti to nezdá tak máš smůlu...

Annox - 6. března 2008 11:52
Annox

Hmm... takže? Jako nemohu říci, zda mám být.. nasranej, ale asi jsem. Pokud vím, tak 7-10 lidí... heh.

Nuže, Čajka? Protože by to nebylo od věci. A Dokonce bysme mohli s Jeffem stihnout i tu půlnočku.

Takže prosím vyjádření.

Kasparek - 6. března 2008 11:03
Kasparek

Tak lidičky... byl jsem na oddílové radě kde jsem dvě hodiny seděl a dělám že poslouchám co tam kdo řiká a občas jsme zvednul ruku na nějaký návrh a občas proti ale a o před zahájením , o přestávce a i po skončení rady jsem přemlouval členy vedení aby povolili naší akci. Nejdřív byli všichni proti ale na konci večera už to vypadala že by to povolili bohužel rada má 4 členy já jsem uprosil jen dva z nich a dva proti bohužel za mne nechtěl nikdom víc bojovat a proto se akce zamítla, hlavní důvod je že se nedávno pořádala v loděnici akce při které se zničilo pár věcí a nebylo dokonale uklizeno proto se od všech externích akcí do nejbližší doby upouští… To byla ta špatná správa teď ta horší… Akce se může uspořádat u mne doma. Počet lidí zhruba 10 povoleno je 7 :) Teď už to záleží jen na El jestli uspořádá narozeniny. (pokud nakonec budou budou přísná pravidla co se týká hluku,nepořádku,přespávání,alkoholu atp. nenechám si z bytu udělat kůlničku na dříví)

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 408 409 410 411 412 413 414 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)