Aragornské srazy (413 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 411 412 413 414 415 416 417 418 ⇒|

Elohir - 3. března 2008 21:51
Elohir

Valeria 3. března 2008 21:48
mno dobře, ale u tebe jediné chci aby si ten alkohol hlídala..u ostatních budiš, je jim dost a je to jejich problém, ale ty jsi přeci jen nejmladší tak nechci čelit tomu že tě budem pak hlídat.. pokud budeš pít v míře jako na pragáči budiš..

Sirriel - 3. března 2008 21:40
Sirriel

Elohir 3. března 2008 21:37
Safra:D to abych začala chodit s pytlem na hlavě:D

Grom 3. března 2008 21:37
Aha:D tím se to vysvětluje:D

Hm, když tak o tom přemýšlím, tak asi pojedu jen se spacákem bez karimatky, ptz nevím, kam ybch tu karimatku narval, pokud nechci brát oooobrvskou tašku...Toje konec:D Ještě, že mě do Prahy doveze táta autem, ale pak se s tím tahat, kdo ví jak dlouho... no fujho XD
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Elohir - 3. března 2008 21:36
Elohir

Valeria 3. března 2008 21:32
Kytaru klidně vezmi, s tím by neměl být problém.. Mno a co se týče karimatek atd.. Já si beru deky, ale asi je spacák lepší.. ale ten můj jaksi je lehce špinavej a nepoužitelnej :) a jinak si ber co chceš.. co já vim co potřebuješ.. možná něco na umytí, prý tam je i spracha a prášky pokud bereš, nic jinýho mě nenapadá..

Valeria - 3. března 2008 21:32
Valeria

elo: ...dobře...takže pamlsky, blbosti atd., to mi půjde (muhehehe)...ale myslela jsem třeba jestli mam brát spacák, karimatky nebo tak...kytaru, zpěvníky...jestli něco takovýho...asi tam budeme spinkat že?...proto se ptam na ty karimatky...já nějak vůbec nevim o co go, tož mě s tím trošku plosím seznam...
Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Sirriel - 3. března 2008 21:32
Sirriel

Elohir 3. března 2008 21:27
Ajeje:D tak to jsem zvědavá, jak to poberu:D To abych zneužila a využila nějákýho pražskýho občana, kdo tam jde, aby mi vzal aspoň to jedno dvě piva a nebo limonádu, ptz tahat se s tím po Praze se mi opravdu celej den nechce:D

Grom 3. března 2008 21:26
No nejideálnější by bylo na Václaváku u koně:D tam bych totiž měla na 99% trefit odkudkoliv:D no to přeháním...ale měla bych tam dorazit:)

Elohir - 3. března 2008 21:31
Elohir

Grom 3. března 2008 21:27
V pohodě sejdem se u kašpa, páč v Podolí máme být až kolem sedmé pokud jsem pochopila dobře.. snad.. takže se sejdem tam, upřesním v kolik a dojdu s váma ke kašpovi, ten už nás potom nějak dovede..
Jinak samozřejmě vyloučen neni, bylo by to docela divný bez něj ne? :) jen se mi jaksi nechce busem tahat když už potáhnu dort :D

Grom - 3. března 2008 21:27
Grom

Elohir 3. března 2008 21:27
Ale není úplně vyloučen ne, teda v rozumné míře (ten alkohol)
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Grom - 3. března 2008 21:27
Grom

Elohir 3. března 2008 21:26
Když mi řekenš ulici, kde to je tak tam dovedu kohokoliv, Podolí znám jako svý boty, akorát tak nesmrdí XD

Elohir - 3. března 2008 21:27
Elohir

Elohir 3. března 2008 21:26
(mělo tam bejt chipsy..)

Grom - 3. března 2008 21:26
Grom

Sirriel 3. března 2008 21:24
dobrá 15:30 kdekoliv si řekneš :D

Elohir - 3. března 2008 21:26
Elohir

Valeria 3. března 2008 21:21
Jop tak nějak.. Grom se Sir budou a myslím že grom se vyzná, tak se snad neztratíte a těch pár stanic dojedete..
Mno co sebou.. něco kde přespíš a popř jestli chceš něco jinýho než čaj nebo chlebíčky s dortem, víc toho fakt netaham.. (tj. pokud chceš chlebíčky, alkohol u tebe nepředpokládám, limonádu, minerálku čokoládu či něco podobnýho..)

Sirriel - 3. března 2008 21:24
Sirriel

Grom 3. března 2008 21:19
Prakticky od dopoledne, takže mě je to úplne šumec. prostě řeknu rodičům, že jdu a půjdu. Stačí říct v kolik

Valeria - 3. března 2008 21:21
Valeria

sirr: elo:

...bže...tak já teda vyzvednu kdyžtak sirr a ještě jiný lidišky na václaváku nebo na hlaváku a pak bysme šli na pražskýho povstání a tam by si nás odlovila elo...chňápu to dobře?...

...jo...eště...co všecko s sebou?...taková malá bezvýznamná informace....

Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Grom - 3. března 2008 21:19
Grom

Sirriel 3. března 2008 21:13
No jde o to v kolik budeš v té praze.

Elohir - 3. března 2008 21:15
Elohir

Sirriel 3. března 2008 21:07
Všichni dorazíte na stanici metra Pražského povstátní (červené mám dojem) vyzvednu vás tam, ještě písnu od kdy tam budu..

Sirriel - 3. března 2008 21:13
Sirriel

Valeria 3. března 2008 21:11
Já už tady asi po třetí řikám, že v Praze budu už od dopoledne:D Takže mě odpolko, můžete nkde vyzvednout a pokud budete mít čas, tak si ještě před tím někam můžem sednout a nebo jen bloumat po Praze:D

Niam - 3. března 2008 21:13
Niam

Někdy snad přijedu, nějak se snad dopravím a nějak se snad i odpravím

Valeria - 3. března 2008 21:11
Valeria

tyky:...když se na to tak dívám....tak zjišťuju že asi zase udaláme skupinku a pokusíme se dojít...protože já to taky nevim XD...to znamená mapa XD...a chybí nám eugenio do patry a sirr XD...

Tyky - 3. března 2008 21:08
Tyky

Lidičky já taky nevím kde je Podolí :)
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Bejdouzus - 3. března 2008 21:08
Bejdouzus

Já mohu dorazit v sobotu kolem čtvrté, do čtyř jednam na Žižkově za práva Belgie...
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 411 412 413 414 415 416 417 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)