Aragornské srazy (412 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 410 411 412 413 414 415 416 ... 418 ⇒|

Bejdouzus - 4. března 2008 20:43
Bejdouzus

Kasparek 4. března 2008 20:35
eh, a bude vůbec něco v sobotu odpoledne?
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Kasparek - 4. března 2008 20:35
Kasparek

jinak pokud to bude v klubovně tak by to mohlo být i dřív... páteční schůzka se nedávno přesunula na čtvrtek takže nám nikdo nebude bránit tam být třeba od 4:) pokud to tam budem moct uspořádat :)
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Bejdouzus - 4. března 2008 20:27
Bejdouzus

Kasparek 4. března 2008 20:24
v poho, u čajky aspoň víme, kde to je a pro nás kvádráky je to celkově snadnější...

Kasparek - 4. března 2008 20:24
Kasparek

eee tak doma vůbec... ted jsem to zkusil navrhnout a to sjem tvrdil že nás teda vás bude jen 10 takže smůla bud klubovna nebo čajovna... možná bych začal pomalu počítat s čajovnou...

Drakan - 4. března 2008 20:21
Drakan

njn
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Kasparek - 4. března 2008 20:20
Kasparek

Jen uzpozorňuji že klubovna ještě neni jistá snad už to zítr budu vědět na 100% popřípadě to může být ještě u mne pokud překecám rodinu o čmž pochybuji banda 15+ lidí je trošku velké sousto... kdyžtak to jistí českomoravská :)

Irian - 4. března 2008 18:47
Irian

Ghondar 4. března 2008 17:07
free?
http://havrane.xf.cz - nejlepší stránky vo houbách :)))

Ghondar - 4. března 2008 17:07
Ghondar

Irian 4. března 2008 17:06
Co, co kecám?
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Irian - 4. března 2008 17:06
Irian

Ghondar 4. března 2008 17:02
Co kecáš?
http://havrane.xf.cz - nejlepší stránky vo houbách :)))

Ghondar - 4. března 2008 17:02
Ghondar

Holahej! Mám tu pozvánku pro všechny larpáky a dřeváky! Jedná se o jednodenní bitvu, boj ve stylu echtrée (real-fight), na počest narozenin jedné kamarádky. Bude to 16.3., registrace už v 8:00 ráno, a pokračovat budem, dokud budem schopný. Místo konání: Lysonajské údolí v Praze, kousek od Suchdola. Občerstvení (hospoda) je asi 200 metrů od místa konání.
Stránky nejsou dosud v provozu, hodím odkaz, jakmile budou.
Vstup free, gratis, prostě zdarma.
Pokud by měl někdo zájem, nahlašte se mi do pošty.
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Bejdouzus - 4. března 2008 15:02
Bejdouzus

Joh-ny 4. března 2008 14:49
a to toho tu přitom zbyla jen půlka:D

Joh-ny - 4. března 2008 14:49
Joh-ny

vy ste normální spameři dva dny po sobě po 50ti zprávách! doufám že v tom neni nic důležitého protože to fakt číst nebudu...
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Merredith - 4. března 2008 14:25
Merredith

ixiik 4. března 2008 09:43
nic co by nebylo na nástěnce se tu neodehrávalo, a to co je důležité jsem ponechala:)
"V rozpacích ďábel stál a cítil jak vznešené je milosrdenství"

ixiik - 4. března 2008 09:43
ixiik

Mám to tu číst a nebo je vši na nástěnce?
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Nailin - 4. března 2008 00:18
Nailin

Gabriell 3. března 2008 23:08
Mno... lidé, kteří se debaty neúčastní pak musí vynaložit značné úsilí, aby v tom našli nějaké přínosné informace... plus správce je správce, víš jak blbě se udržuje přehled v diskusi, když ti za den přispějí stovkou a ty to musí z větší části promazávat? :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Gabriell - 3. března 2008 23:08
Gabriell

Merredith: to to tak moc vadí?

Sirriel: Nom původně jsem ti chtěl napsat, že bychom s emohli zítra zcuknout někde v HK, ale nezvládám to.. bo musím ještě zařídit něco na úřadech a dobalit.. abych teda mohl ve středu zmizet..
"šel jsem jednou takhle po ulici a potkal jsem ďábla. Ten se na mne podíval, pomodlil se , pokřižoval a zdrhnul. Tak si říkám. Co jsem sakra zač?"

Merredith - 3. března 2008 23:07
Merredith

Tvrdá cenzura:)

Merredith - 3. března 2008 22:57
Merredith

Btw jsem moc ráda, že je tahle diskuze oblíbená, ale když tu tak krásně debatíte, nešlo by to třeba na chatu?:)

Valeria - 3. března 2008 21:57
Valeria

elo:

...myslíš lipovou limonádičku? XD...ta mi moc chutnala...XD...a ten fernet bo co to bylo byl taky dobrej...XD...sice mi to dali až po tom co do toho nalili H2O, ale stejně se mi povedlo vypdat dosti přiopile XD...

...no...o mě se neboj...já alkohol nepiju....teda...pivo mi nechutná...víno od rodičů kousek ucucnu občas...ale taky mi to moc nejede a jinaj alkohol...ti nevim jestli jsem někdy okusila...ale jestli tak v malém množství a asi mi to moc nejelo XD...

...neboj...já budu mít cocacolku a Shock a to se budeš divit jak já budu grogy XD...

Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Elohir - 3. března 2008 21:52
Elohir

Sirriel 3. března 2008 21:47
jasně.. po tom co jsem si vykouzlila na hlavě to je i dobrej nápad :D

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 410 411 412 413 414 415 416 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)