AraLARP - obecný pokec (99 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 307 ⇒|

v.e.n.c.a - 30. července 2009 23:10
v.e.n.c.a

Gran 30. čer­ven­ce 2009 23:09
okok vzdá­vam se ne­bu­du se tu hádat...​ty si to vy­mys­lel
NEČUM NA MĚ, NEBO TI USEK­NU RUKU!!!

Tremer - 30. července 2009 23:10
Tremer

Bagy 30. čer­ven­ce 2009 23:06
když budeš mít třeba wrist­bla­dy, tak toho s holí dáš, je to skvě­lá zbraň proti holím, nebo kopím...​celkově proti dřev­cvým zbra­ním

AskadrinSidlong - 30. července 2009 23:09
AskadrinSidlong

tak teď se válím po zemi smí­chy...​netvrdím že já to dám ale vím o li­dech kteří to dají...a pokud na to nemáš pros­tě do ča­ro­dě­je ne­choď...​mimo to mys­lím že si to moc bereš...​vzhledem k tomu že ča­ro­děj dává za jedna a má mno­hem míň ži­vo­tů než bo­jov­ník...i kdy­bys to uměl s holí člo­věk s jeden a půl­kou kte­rej si tě ne­pus­tí na tělo tě vyndá...a ne­po­chy­bu­ji že by tomu tak ne­by­lo i po vý­mě­ně rolí
Ten kdo do­ká­že žít život, s vě­do­mím vlast­ní prů­měr­nos­tí a fak­tem že není zvlášt­ní, je Hr­di­na... (I'll Chuck you!)

Vortex - 30. července 2009 23:09
Vortex

navíc, hůl má i po­měr­ně vel­kou ne­zá­sa­ho­vou plo­chu, za kte­rou se dá chy­tit... když seš ši­kov­nej, tak můžeš ně­ja­ký­mu týp­ko­vi s holí do­ce­la so­lid­ně vy­má­chat čumák v písku i s ho­lej­ma ruka­ma...
Ach jo... kde jsou ty zlatý časy, kdy to ještě stálo za hovno... Ha­rakan: ,,Za dva!" Bejdou­zus: ,,Ex­plo­ze!"XD

Gran - 30. července 2009 23:09
Gran

v.e.n.c.a 30. čer­ven­ce 2009 23:06

A bo­jov­ník zas neumí kouz­lit - a oba dva se můžou brá­nit. A když bude kou­zel­ník mág, stačí vy­dr­žet pět minut - nebo vypít lek­tvar - a jseš zase na­bi­tej. To takhle ne­mů­žeš brát vůbec přece, řešíš to na úrov­ni, kde ne­zá­le­ží na tom, kdo má jaký do­ved­nos­ti apod., ale kdo je jak dob­rej _hráč_, což je pro naši dis­ku­si ire­le­vant­ní .)
Sa­mo­zřej­mě můžeš tvr­dit, že ča­ro­děj to má těžší, ale tím si právě nejsem úplně jist...

Gran - 30. července 2009 23:07
Gran

Askad­rin­Si­dlong 30. čer­ven­ce 2009 23:04

Hele, nemáš prav­du .) Sice hůl k ně­kte­rým při­dám, ale mo­men­tál­ně, jak je to na­psa­né, může mít hůl v prv­ních 3 úrov­ních pouze ča­ro­děj .)

Jinak hůl je na dře­vár­nách holt vý­hod­něj­ší než v reálu, to musíš vzít v úvahu .) Na snaž­ší zlo­mi­tel­nost hole se ne­hra­je a ten po­sled­ní ar­gu­ment... ono si můžeš vy­n­dat jen ruka­ma týpka, co bude mít dva obou­ru­čá­ky a jed­nou ránou tě za­bi­je, když budeš ši­kov­nej, takže tohle ne­mů­žem brát v to­mhle v úvahu ;)

Bagy - 30. července 2009 23:07
Bagy

Vor­tex 30. čer­ven­ce 2009 23:06
to má bejt vrah a šer­míř ne?

Bagy - 30. července 2009 23:07
Bagy

Askad­rin­Si­dlong 30. čer­ven­ce 2009 23:06
Hra­ješ na LAR­Pech s ko­vo­vým mečem?

Vortex - 30. července 2009 23:06
Vortex

Bagy 30. čer­ven­ce 2009 23:01
no, ča­ro­děj má bejt obá­va­ná a ne­pří­jem­ná po­sta­va, když dojde na boj... kaž­dej by si měl dva­krát roz­mys­let, než se s nim pustí do kříž­ku...
Ach jo... kde jsou ty zlatý časy, kdy to ještě stálo za hovno... Ha­rakan: ,,Za dva!" Bejdou­zus: ,,Ex­plo­ze!"XD

v.e.n.c.a - 30. července 2009 23:06
v.e.n.c.a

Gran 30. čer­ven­ce 2009 22:54
jasný ale bo­jov­ník může bo­jo­vat pořád...​kouzelník za­kouz­lí a má smůlu

Bagy - 30. července 2009 23:06
Bagy

Askad­rin­Si­dlong 30. čer­ven­ce 2009 23:04
OK když budeš ty proti mně s dýkou (já s holí, po­čí­tám, že seš do­o­o­o­ob­rej) tak mně možná s ob­tí­ží dáš, ale když budeš mít hůl ty, tak můžu mít i za­tra­ce­ně ne­po­vo­le­nou kom­bi­na­ci či zbraň a ne­zvlád­nu to ..

AskadrinSidlong - 30. července 2009 23:06
AskadrinSidlong

do­da­tek: ano zlo­mit jde každá zbraň ale podle mě je mno­hem jed­no­duš­ší pře­sek­nout v boji dře­vě­nou hůl než ko­vo­ví meč, tak jsem to mys­lel...
Ten kdo do­ká­že žít život, s vě­do­mím vlast­ní prů­měr­nos­tí a fak­tem že není zvlášt­ní, je Hr­di­na... (I'll Chuck you!)

AskadrinSidlong - 30. července 2009 23:04
AskadrinSidlong

Bagy 30. čer­ven­ce 2009 23:01

ale pytel sil­něj­ší...​každý po­vo­lá­ní může mít hůl to za prví...​ale podle lo­gi­ky se dá hůl zlomit...​co dát holi její vlast­ní výdrž když to tu furt vo­mí­lá­no jest? Btw ko­ho­ko­liv s holí můžeš vy­n­dat i dýkou když budeš dost ši­kov­nej...a s mečem to zvlád­ne ještě víc lidí...

Vortex - 30. července 2009 23:02
Vortex

Gran 30. čer­ven­ce 2009 23:01
Tda já to tak dělal mi­nu­le, ode­přel jsem si jedno kouz­lo vyš­ší­ho kruhu a abych mohl bo­jo­vat na blíz­ko..

Bagy - 30. července 2009 23:01
Bagy

Vor­tex 30. čer­ven­ce 2009 23:00
Hůl je sil­něj­ší zbraň, než má vět­ši­na po­vo­lá­ní

Gran - 30. července 2009 23:01
Gran

Vor­tex 30. čer­ven­ce 2009 23:00

Čéče, to není úplně zlý .)

Vortex - 30. července 2009 23:00
Vortex

Podle mě by si měl ča­ro­děj na hůl dávat kouz­lem ma­gic­kej útok, pak ať klid­ně ubírá, musel by si holt vy­brat, jest­li po­u­ži­je mega silný kouz­lo kte­rym naráz ubere kopec ži­vo­tů, nebo si dá auru na hůl a může je roz­dat po­stup­ně:-)

Gran - 30. července 2009 22:54
Gran

v.e.n.c.a 30. čer­ven­ce 2009 22:48

Tak když bo­jov­ník bude dob­rej a ne­bu­de to sta­čit, tak je taky na­hra­nej, co je tohle za ar­gu­ment =P

Bagy 30. čer­ven­ce 2009 22:49

Kámo, takhle už to s ča­ro­dě­je­ma končí .) Ne­mů­žeš je dát silný v boji a ještě jim dát ul­ti­mát­ní magii .) Ča­ro­dě­jo­vé holt mají pří­stup k ve­li­ce za­jí­ma­vým věcem, které mohou být ul­ti­mát­ní, ale v boji na blíz­ko jsou holt slabí, to by ne­mě­lo ni­ko­ho pře­kva­po­vat .)

Bagy - 30. července 2009 22:49
Bagy

Gran 30. čer­ven­ce 2009 22:46
i tak nemá moc šancí. Tři kouz­la, i ve správ­ný čas, občas pros­tě ne­do­ká­žou zabít, či zne­škod­nit.. a po vy­bi­tí kou­zel útěk??

v.e.n.c.a - 30. července 2009 22:48
v.e.n.c.a

Gran 30. čer­ven­ce 2009 22:46
no právě...​jde o to že i když je po­u­ži­je dobře...a ne­bu­de to sta­čit tak je na­hra­nej stej­ně...

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: