AraLARP - obecný pokec (101 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 307 ⇒|

Gran - 30. července 2009 19:23
Gran

Eugenio 30. července 2009 19:22

To je přece úplně jedno. .)

Eugenio - 30. července 2009 19:22
Eugenio

Gran 30. července 2009 19:20
Ale kolikrát do něj řízneš :-D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 30. července 2009 19:21
Eugenio

Bejdouzus 30. července 2009 19:14
Pokud nemášna sobě zbroj, je ti jedno, zda dostaneš ránu holí nebo palcátem... Poláme ti to kosti tak jako tak

Ale pravdou je zas to, že S holí zabiješ hůře. Proto tu navrhuju to že by se s holí nedalo zabít, ale jen omráčit
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Gran - 30. července 2009 19:20
Gran

Eugenio 30. července 2009 18:57

Když už by zraňovala, proč by neměla zabít? =P Jako když týpek leží na zemi a ty do něj mlátíš tyčí... ;)

Bejdouzus - 30. července 2009 19:14
Bejdouzus

osobně jsem pro hůl jen na obranu, ona totiž ani v reálu tolik nezraňuje, přeci jen sekanec mečem či zásah palcátem nadělá osmkrát víc paseky...
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Eugenio - 30. července 2009 19:04
Eugenio

LadyShade 30. července 2009 19:02
No tak já prosazuju jakoukoliv zbraň co mám já :-D... Tedy kopí, palcát, hůl :-D

LadyShade - 30. července 2009 19:02
LadyShade

Eugenio 30. července 2009 18:57
Eugu, chápu,že prosazuješ hůl, pač si jí měl i minule, ale mysli na ostatní :D :)
Život je kurva a Smrt dá všem.

Eugenio - 30. července 2009 18:57
Eugenio

Gran 30. července 2009 18:50
No tak v tom případě ano... jinak hůl bych dle mého udělal na boj, ale nedalo by se s ní zabít... Napčíklad by postavě vždy zůstal život, tedy by se s holí dalo jen omráčit...

Gran - 30. července 2009 18:50
Gran

Eugenio 30. července 2009 18:36

Tak jde taky o určitou vyváženost (ne hole, ale pravidel =P) ;) Každopádně takové šamana, jak jsi ho naznačil, bych si uměl představit i podle Zaklínače (nezapomínejte, že vůbec nejste svázáni názvem Povolání!), takže mu jen přidám hůl (pokud již už nemá =P) a bude... ;)

Eugenio - 30. července 2009 18:36
Eugenio

A co šamani? Obdoba kouzelníků? Takovej orkskej šaman s holí udělá asi takovou škodu, jako šlověk s palcátem :-D

Rozhodně s holí se dá obstojně bojovat. když ne zabít, tak zmrzačit a následně zabít :-)

Joh-ny - 30. července 2009 17:58
Joh-ny

Jo co se těch holí týče, byl bych skoro pro aby je kouzelníci neměli vůbec, protože i když s ní nebude útočit....speciálně když s ní nebude útočit, tak bude v boji 1v1 téměř nezasažitelnej (možná že sem mimo, ale mě příde že s holí vykryješ skoro každou ránu když se chceš jenom bránit) a do toho může házat kouzla na který nepotřebuje ruce a vpodstatě i kouzla na který je potřebuje jen by to měl trochu těžší

Takže už takhle je to že kouzelník může mít hůl dost brutus, to by tak hrálo aby s ní eště útočil!
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Gran - 30. července 2009 17:47
Gran

AskadrinSidlong 30. července 2009 12:30
Ghondar 30. července 2009 13:42

Ani v knize Gandalf fakticky nebojoval, používal ho spíš jako symbol, hlavně v boji vůči Balrogovi. Film je úplně mimo.

Jinak čaroděj tady není zas tak omezen, Mág zvládá bez problémů vrhat dvě kouzla za 5 minut. Když se na to podíváte, šikovný mág bez problémů rozseká Šermíře na 3. úrovni (odkázal bych na 4., ale to byste si museli otevřít jiný dokument).

LadyShade - 30. července 2009 14:06
LadyShade

Co si pamatuju tak na sedmičce byla hůl (v boji o vlajku) opravdu mocná, a pokud si jí vezme někdo, kdo to s ní umí + kouzla tak se můžou ostatní jít zakopat, pač sami tváří tvář proti nebudou mít šanci :) jsem proti.
Život je kurva a Smrt dá všem.

Ghondar - 30. července 2009 13:42
Ghondar

Na film bych se neodkazoval. Je to sice doba co jsem četl knížku, ale pokud vím tak tam Gandalf bojoval jen mečem.
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Ghondar - 30. července 2009 13:41
Ghondar

Airril 30. července 2009 12:54
Zkoušel jsi někdy bojovat holí? Pokud to trochu umíš, tak na druhý úrovni s ní theurg může nakopat zadek lvl 2 válečníkovi úplně s přehledem, aniž by poslal jediný kouzlo.
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Airril - 30. července 2009 12:54
Airril

Připojuji se k Askovi. Zvlášť když si člověk uvědomí, že i když ta hůl bude mít jen jedničkovej útok, tak stejně mu to zrovna extra nepomůže, ve srovnání s ostatními povoláními.
I smell something... it's coming!

AskadrinSidlong - 30. července 2009 12:30
AskadrinSidlong

Takový mág běžně dokáže jedním kozlem rozpustit bandu skřetů na kaluž jrvavého hnoje. Ale tady je dost výrazně omezen v možnostech metat jedno kouzlo za druhým a pro to jsem pro aby mohl holí úpočit. Konec konců takoví Gandalf skřety řezal holí jako nic a uvědomme si jak vysoko Gandalf vlastně byl :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Airril - 30. července 2009 12:11
Airril

Gran 29. července 2009 23:14
Fajn, ale stejně mi to přijde divný. =P
I smell something... it's coming!

Gran - 30. července 2009 08:12
Gran

Eugenio 30. července 2009 02:57

Je tam napsané, takže ano...

Eugenio - 30. července 2009 02:57
Eugenio

Ještě mě napadla jedna zbraň... Kopí. Bude kopí povolené?

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)