AraLARP - obecný pokec (100 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 307 ⇒|

Tremer - 30. července 2009 22:48
Tremer

já bych klidně dal i hůl k útoku...a jak bylo někde v minulých pravidlech tak první útok nezraňuje, až ten druhý...

Gran - 30. července 2009 22:46
Gran

Bagy 30. července 2009 22:45

Takže ty myslíš jako na místo hole dát tesák nebo vylepšit rychlost čarodějových kouzel? To se mi zdá jako lepší možnost nechat to takhle... nezapomínej, že v tomhle magickém systému se čaroděj vyplýtvá rychleji, než je v jiných systémech obvyklé, takže musí pečlivěji volit kouzla a když je použije špatně, tak je nahranej - a i 5 minut je dlouhá doba.

Bagy - 30. července 2009 22:45
Bagy

Gran 30. července 2009 22:42
Hůl na obranu je moc silná, hůl jako prodloužená ruka - moc silná a hůl i k útoku = šance přežít v jedné místnosti s Chuckem Norrisem stoupá o 0,00000001 % (cože je dost)

Co kouzelnický řemdich xD

Gran - 30. července 2009 22:42
Gran

Bagy 30. července 2009 22:39

Nevidím důvod. ;)

Bagy - 30. července 2009 22:39
Bagy

Gran 30. července 2009 22:14
Tesák jen na obranu xD

Nebo něakým způsobem vylepšit rychlost čarodějových kouzel (přidat kruh obranné magie?? :D)

kucik - 30. července 2009 22:39
kucik

Navrhuju Shadici jako vrchniho schvalovatele pravidel. Jedina z vas ma rozum.
Básníci krve / básníci šílenství / básníci výsměchu / básníci beze slov.

Gran - 30. července 2009 22:14
Gran

Bagy 30. července 2009 21:23

Některá povolání se ve výzbroji liší od čaroděje skoro jen o ten tesák, takže by to ničemu moc nepomohlo .)

AskadrinSidlong - 30. července 2009 21:53
AskadrinSidlong

Drakan

Počkat...to se smí? :D nářez do toho jdu :D krejt meče klackama to všechny rozebere :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Drakan - 30. července 2009 21:35
Drakan

klacků tam na zemi bude ležet dost, na obranu.
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Bagy - 30. července 2009 21:23
Bagy

Hele a co dát prostě mágovi něakou jinou zbraň?? Např. tesák..

AskadrinSidlong - 30. července 2009 20:22
AskadrinSidlong

Gran
Jo asi jsem moc idealistickej člověk :)

Eug
A to já jo. V noci s nožem a když kouzelník spí...:D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Eugenio - 30. července 2009 20:15
Eugenio

LadyShade 30. července 2009 20:14
Coř odpovídá reálu ;-)

Já bych ve fantasy na kouzelníka nikdy neutočil mečem :-D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

LadyShade - 30. července 2009 20:14
LadyShade

Eugenio 30. července 2009 19:51
až na to, že to, že už nemůže bojovník téměř zaútočit na mga , pač by to byla sebevražda :D
Ale jinak, není to špatný návrh.. jen .. nemělo by to být omezené třeba na konec hole, na kterém bude něco? protože pokud půjde o celou délku, je zo hardcore..
Život je kurva a Smrt dá všem.

Eugenio - 30. července 2009 19:51
Eugenio

Gran 30. července 2009 19:48
JO.. prodloužená ruka zní dobře
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Gran - 30. července 2009 19:48
Gran

AskadrinSidlong 30. července 2009 19:43

Chtěl jsem zareagovat nejprve na první situaci, ale nemůžu než vykřiknout: To myslíš vážně? Nechat něco na hráčském RP? Nechci nikoho urazit, ale jezdíme na stejné LARPy? =P

Gestikulace se testovala, testovalo se i exaktnější tleskání, vymýšlelo a zkoušelo se toho dost - a sesílání vyslovením kouzla se ukázalo jako nejlepší. Samozřejmě, s holí na obranu souhlasím.

A teď, abych se vyjádřil k oné situaci... já to vidím spíš tak, že ten čaroděj buď posílí své společníky tak, že žádné "ouha, jsou mrtví" nebude, nebo sám do boje zasáhne tak, že aspoň jednoho týpka oddělá...
Když nic jiného, Lokální tlaková vlna FTW! ;P

Zkrátka, tohle jsou docela zbytečné spekulace. Hodně záleží na tom, jak jsou hráči dobří - Šermíři coby šermíři, Čaroděj holt coby čaroděj (tj. zda zvládne použít správné kouzlo ve správný čas a v případě hadráku se trefit).

Jinak z hole udělám "prodlouženou ruku" - doteková kouzla se mohou seslat zásahem hole. To bude v boji praktické ;)

Eugenio - 30. července 2009 19:45
Eugenio

A není pravidlem, aby čaroděj měl kouzelnou hůl, která mu pomáhá? když bude mít hůl na trojce... To je prakticky nejvyšší úroveň

AskadrinSidlong - 30. července 2009 19:43
AskadrinSidlong

Stane se totéž s čím se potkávám v drd...začne boj 5 proti třem mezi třemi je náš čaroděj na 3. Co vyšle 2 kouzla...a co teď? Ouha mí dva společníci jsou mrtví a zbyl proti mě jeden muž s mečem. Co budu dělat? Jsem odsouzen k tomu abych zahynul, protože on nemám akční kostým a on je rychlejší...opravdu chcete z vážných mágů udělat něco ve stylu ridingo goblina- praštit a připravit na útěk?

Pokud nechcete aby útočil tak často prostě to nechte na RP ale nechte jim ji na obranu. A ke kouzlům přidejte gestikulaci. Věřtemi že člověk s holí jde sundat a určitě to není zas takovdj horor...

Gran - 30. července 2009 19:39
Gran

Tak dal jsem čaroději hůl vlastně proto, aby byl schopen aspoň chvíli vydržet v případě, že mu chybí třeba minuta do nabití kouzla nebo tak ;) Ale když nezraňuje, tak je to fakt jen chvíle, protože bojovníka nemusí zajímat rány, které mu čaroděj uděluje... jde jen o to zasáhnout ;)

Bejdouzus - 30. července 2009 19:36
Bejdouzus

Joh-ny 30. července 2009 19:34
já bych magičovi hůl nebral úplně, přeci se musí mít čím krýt, jinak se kolem něj jen otočim s mečem a bude po něm naž stihne říct čáry máry fuk... ale aby s nít zraňoval stejně jako kdyby někoho seknul mečem... to nevím nevím:)
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Joh-ny - 30. července 2009 19:34
Joh-ny

u magiče je to stejně jedno že tě nebude moc zabít holí, prostě tě zabije kouzlem...
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)