Boj o lepší zítřek (99 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 253 ⇒|

Akylasia - 21. února 2008 22:13
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 22:12
Protože nevím, jak přesně jsi myslela tu otázku. odpovím, ale jdu dál
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Vikynka - 21. února 2008 22:12
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 22:11
"Proč jsme nervozní?" zastavím se zaraženě.
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Elohir - 21. února 2008 22:12
Elohir

Harakan 21. února 2008 22:10
"Aha.. A jakto že si to přežil ty? POrodila jsem tě po boji nebo před ním?" optám se a zachmuřím se.. "A kam si poslal ty armády?" vyptávám se dál.. "A proč?" tiše pohlédnu na Ninese..

Akylasia - 21. února 2008 22:11
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 22:06
Mno, pro teď z toho hradu. odpovím maličko nervózně

Derek - 21. února 2008 22:10
Derek

Elohir 21. února 2008 21:55
"on a můj otec.. bojovali spolu, dokud nezůstalo vše zničené a zpustošené.. celé armády umíraly během bojů, jako smetí je sfoukávali... pak bojovali mezi sebou... nikdo jiný nezbyl... tebe a enyu poslaly do hybernace, protože věděly, že by jste se je snažily zastavit... nakonec se zabili navzájem... nines žil o chvilku déle... probraly jste se a enya splnila slib - zemřel její rukou, plus mínus"
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Vikynka - 21. února 2008 22:06
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 22:04
Až moc rychle vyrazím kupředu a stále se ohlížím. "Odkud jste?" snažím se o komunikaci.

Akylasia - 21. února 2008 22:04
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 22:03
V pořádku. mávnu rukou a bez dalších slov vykoríčm kupředu

Vikynka - 21. února 2008 22:03
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 22:01
"Aha," usměji se. "To se pak tedy omlouvám." odmlčím se. "Nepůjdeme. Jsme tu již moc dlouho." skousnu si ret.

Lothar - 21. února 2008 22:02
Lothar

Vikynka 21. února 2008 21:59
Akylasia 21. února 2008 21:58
Vikynka 21. února 2008 21:52

Pozastavím sa ked započujem vašu diskuzi a tvárim sa celkom prekvapene nad vývojom situácie.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Akylasia - 21. února 2008 22:01
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 21:59
Ale ne. ušklíbla jsem se.
Vůbec ne. Ninese je člověk, u kterého pracuju. usměju se.
Ale moc milí člověk. pomyslím si

Vikynka - 21. února 2008 21:59
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 21:58
"Ten odlesk ve vašich očích..." omlouvám se očima.

Akylasia - 21. února 2008 21:58
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 21:52
Škubla jsme sebou.
Co prosím? zeptám se udiveně

Elohir - 21. února 2008 21:55
Elohir

Harakan 21. února 2008 21:54
"Cože? Řekni to vcelku.. Co se stalo? Od začátku do konce.." dodám tiše

Derek - 21. února 2008 21:54
Derek

Elohir 21. února 2008 21:48
"podle vás všech prokletí, podle mě dar..." podívá se na ninese "podvolil se a přijal svou kletbu.. ta ho posílila. míval sice záchvaty zuřivosti, ale svůj slib splnil - enye nikdy neublížil... pokud ovšem nepočítáme, že zemřel... ačkoliv to bylo její rukou..."
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Vikynka - 21. února 2008 21:52
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 21:51
"Jste zamilovaná?" optám se nezdvořile.

Lothar - 21. února 2008 21:52
Lothar

Usmejem sa tejto scénke Vyzerá to, že nakoniec tomu nedojde a snad to aj tak zostane. a s úlevou sa vydám k tomu miestu.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Akylasia - 21. února 2008 21:51
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 21:50
Moc dobře to znám. pokývu hlavou.
Ninese je majitel toho hradu. mávnu k hradbám. V očích se mi něco podiného mihne.

Vikynka - 21. února 2008 21:50
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 21:47
"Asi jsem to malé procento,"usměji se."Možná, že je to tím, že si už jiný život nepamatuji." na chvíli zmlknu. "Kdo je Ninese?" optám se.

Elohir - 21. února 2008 21:48
Elohir

Harakan 21. února 2008 21:45
"Když si mi vnukl vidinu, tak si mluvil se sluhou o tom že se vlček podvolil prokletí..L utrousím tiše.. "To byo vymyšlené nebo co je na to pravdy? Co se vůbec stalo?"

Akylasia - 21. února 2008 21:47
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 21:46
Ninese. opravím tě káravě.
Málokoho začne putování bavit poté, co musí. pousmála jsem se. Na mé tváři je najednou přátelskost.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)