Boj o lepší zítřek (101 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 253 ⇒|

Derek - 21. února 2008 21:19
Derek

Elohir 21. února 2008 21:01
*nic se nestane. mizíme odsud, je mi tu nějak divně...* vyšlu zdráhavou myšlenku, cítíš jak s tím bojuju
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Akylasia - 21. února 2008 21:18
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 21:14
Lothar 21. února 2008 21:16
Stoupla jsem si vedle něj a koukla na dívku.¨
Opravdu dobrý den. Nečekaná návštěva a příjemný pozdrav s hrotem namířeným na hruď. pokývu hlavou.
SKloň to, než se ti něco stane. odpovím. Lehce sebou škubnu a pevně sevřu jílec meče, jehož drahokam ve středu začal černě pulsovat
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Vikynka - 21. února 2008 21:18
Vikynka

Lothar 21. února 2008 21:16
"Co tu pohledáváte?" zeptá se pohledná člověčí žena obou.
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Lothar - 21. února 2008 21:16
Lothar

Vikynka 21. února 2008 21:14
Akylasia 21. února 2008 21:13
človek vyjde z portálu a už niekto naňho bráni s lukom. povie pobavene vzhladom na okolnosti. Dobrý den i vám mladá slečno.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Vikynka - 21. února 2008 21:14
Vikynka

Lothar 21. února 2008 21:13
"Dobrý den," pozdraví slušně dívka mířejíc na vás svůj luk.

Akylasia - 21. února 2008 21:13
Akylasia

Lothar 21. února 2008 21:13
Projdu ihned za tebou. Za námi se portál uzavře.

Lothar - 21. února 2008 21:13
Lothar

Akylasia 21. února 2008 21:10
Ach do prdele, portál. zhlboka sa nadechnu a následne prijdu portálem.

Akylasia - 21. února 2008 21:10
Akylasia

Lothar 21. února 2008 21:07
Usmála jsem se a otočila k plechovým strážím.
Prosím o průchod na planiny. zahlaholím zvesela. Stráže se chytí za ruce a ve zdi se objeví průchod.
Tak pojďme.

Vikynka - 21. února 2008 21:07
Vikynka

// tak mákněte:D

Lothar - 21. února 2008 21:07
Lothar

Akylasia 21. února 2008 21:03
Nebodaj pôjdeme portálom. môj výraz hovorí za všetko, že môžeš ale portal by som najradšej vynechal.

Lothar - 21. února 2008 21:04
Lothar

Harakan 21. února 2008 21:00
Grrr, určite zas niekde maká. zavrčím.

Akylasia - 21. února 2008 21:03
Akylasia

Lothar:
Bude ti vadit má společnost? Dlouho jsme nebyla mimo hradby.

Elohir - 21. února 2008 21:01
Elohir

Harakan 21. února 2008 20:59
*To je kravina, jsou tu dva.. Slib mi že když se mi teď něco stane zachráníš dítě..* dodám a pohlédnu na tebe..

Elohir - 21. února 2008 21:00
Elohir

Vikynka 21. února 2008 20:56
//btw jsou v nedobitné pevnosti..

Derek - 21. února 2008 21:00
Derek

Lothar 21. února 2008 20:58
necítíš žádnou odezvu... bud jsem mrtvý, nebo mimo dosah, nebo se prostě nemohu momentálně spojit

//aky - přenes ho ven tak jako jsi ho přenesla dovnitř - tam potkáte viky

viky - jsou uvnitř pevnosti, chvilku jsou u tebe - bud na planinách ;) udála se tam bitva a je tam ještě sousta zla...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Derek - 21. února 2008 20:59
Derek

*druhého? jediné co vidím je prázdnota a v ní se vznášející stín* ozve se má myšlenka... pak zlatost mých očí ustoupí rudé záři... cítíš jak se ve mě probouzí šelma... je ti jasné, že tak blízko zdroje zla jsem dost náchylný, když plně nezvládám své prokletí

Lothar - 21. února 2008 20:58
Lothar

Akylasia 21. února 2008 20:54
Iste, keby som nevedel telepaticky tak ho ani nezastihnem. pomyslím si Ninesi, mohu sa dostať von? Potrebujem si niečo prezkúmať, jednu vec, mrtvolu, to máš jedno a trocha sa prevetrať z hradu a pokial by to bolo možné tak klíč s5 keby som mohol dostať by taky nebol na škodu. vyšlu myšlenku....

Vikynka - 21. února 2008 20:56
Vikynka

Lothar 21. února 2008 20:54
"Dobrý den," pozdravím. "Neruším?" zeptá se opatrně půvabná žena.

Elohir - 21. února 2008 20:55
Elohir

Harakan 21. února 2008 20:47
*Cože? Ty nevidíš toho druhého?* optám se zachmuřeně..

Akylasia - 21. února 2008 20:54
Akylasia

Lothar 21. února 2008 20:54
Netuším. Leda se s ním zkusit telepaticky spojit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)