Boj o lepší zítřek (102 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 ... 253 ⇒|

Lothar - 21. února 2008 20:54
Lothar

Akylasia 21. února 2008 20:43
// to nic ;)

Kde ho najdu?
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Derek - 21. února 2008 20:47
Derek

Elohir 21. února 2008 20:45
*vidím jen stín jak mluví do prázdna* pokrčím rameny
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 21. února 2008 20:45
Elohir

Harakan 21. února 2008 20:44
*Vidíš to? Mluví o tobě.. o tvém prokletí.. Dodám a tiše ukážu na muže stojící v jeskyni.. Tamhle je ten pán a jeho poddaný..* utrousím tiše a mlčky stojím ve stínu..

Derek - 21. února 2008 20:44
Derek

*takže esti se bojí vody... něčí plán vychází... já přijal svou podstatu... a?* zjevně se mi to nezdá nijak závažné, prootže stálenevěřím, že by to mohl být lothar
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Akylasia - 21. února 2008 20:43
Akylasia

Lothar 21. února 2008 20:40
Musíš se zeptat Ninese. Já nerozhoduju nad tím, koho vpustit dovnitř či pustit ven. odpovím.
//Sorry, notebook, ještě s ním moc neumím.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 21. února 2008 20:42
Lothar

Akylasia 21. února 2008 20:41
ehm?

Akylasia - 21. února 2008 20:41
Akylasia

Lothar 21. února 2008 20:40

Lothar - 21. února 2008 20:40
Lothar

Akylasia 21. února 2008 20:36
Jiste, ako sa dostanu von? Chcem si ešte niečo prezreť, lebo cestou sem som niečo zahliadol. poviem klidne.

Elohir - 21. února 2008 20:36
Elohir

Harakan 21. února 2008 20:30
"Mno jsi si tím jistý? Tohle jen průběh bitvy.." dodám a pevněji ti sevřu ruku.. Vzduch se opět setřese a po chvilce stojíme ve stínu skály kousek od kamenného trůnu.. *Teď hlavně mlč, jinak budeme mít velkej problém..* dodám velice opatrně myslí a pevně tě držím ve stínech.. Vyslechneš rozhovor o tobě a já jen čekám a hlídám aby se něco nestalo.. Mezitím jemným pohybem zaznamenám místo abych se ho pokusila najít..

Akylasia - 21. února 2008 20:36
Akylasia

Lothar 21. února 2008 20:33
Aspoň se porozhléneš kolem. odpovím klidně a protáhnu se na slunci. Lesklá kůže tiše zapraská

Tyky - 21. února 2008 20:33
Tyky

Stojím a kukám na Enyu "jo abych nezapomněl něco pro tebe mám " povím potichu sledujíc tě. "možná si nezlepším tvojí přízeň, ale když to udělám budu mít jistotu že se to nedostane do zlích rukou....." na chvíli se odmlčím "asi začínám na toho tvého milého měnit názor. " promluvím spíše pro sebe
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 21. února 2008 20:33
Lothar

Akylasia 21. února 2008 20:18
Tak jo, zvieratá sú lepšie ako ludia. vyjdem zo stájí a rozhliadam sa okolo. Tak ma zaujíma, kto zariadil tento hrad, je taký nemasný neslaný a na hladanie pokoja mám kopu času.

Derek - 21. února 2008 20:30
Derek

Vikynka 21. února 2008 20:26
// hoja

Derek - 21. února 2008 20:30
Derek

*neobrátí se proti mě, je to můj přítel, je odpadlíkem řádu stejně jako já. někdo ti tuhle vidinu očividně nasadil do hlavy... nebo je to armáda, která má prostě jen v symbolu pavouka...* oponuji ti a tiše sleduji průběh bitvy zda poznávám nějakou ze strategií

Elohir - 21. února 2008 20:26
Elohir

Tyky 21. února 2008 20:23
// Vy jste pořád u těch vodopádů.. My se přesunulu do vidiny.. a vy tam musíte zůstat..

Vikynka - 21. února 2008 20:26
Vikynka

//ahojik :) Tak já se nějak začlením... Tak pište :P
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Akylasia - 21. února 2008 20:21
Akylasia

//Další človíček, supééééér.
A rovnou vítááám

Elohir - 21. února 2008 20:21
Elohir

//přidá se k nám Viky, později ji připíšu na nástěnku..

Akylasia - 21. února 2008 20:18
Akylasia

Lothar 21. února 2008 20:17
Však zvěř je snad jediná, ke který se chovám s láskou a přátelstvím. odpovím naprosto klidně. Zašla jsem do stájí a vybrala mu prostorný box.
Zajdu za bou, zkontrolovat, zda se o tebe dobře postaraly. zašeptám mu do ouška a vyjdu ven.

Lothar - 21. února 2008 20:17
Lothar

Akylasia 21. února 2008 20:08
Krasavče.. poviem s pobaveným úsmevom ...na teba ale holky letia. zasmejem sa velese.
Kôň sa vydá za tebou.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)