Boj o lepší zítřek (100 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 253 ⇒|

Vikynka - 21. února 2008 21:46
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 21:44
"Z jedné již dávno zničené země," řeknu tiše. "Ani nevím kolik let putuji. Hlavně musím. Jinak to nejde. Ale když se to tak vezme, baví mě to. To se musí nechat." zaskočí mě, jak moc jsem se rozpovídala. "Ninalese?" zeptám se zvědavě.
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Derek - 21. února 2008 21:45
Derek

Elohir 21. února 2008 21:38
"vlkodlak?" zeptá se zmateně "zaútočil, když nines odmítl podstoupit rituál, aby s ezbavil toho daru" řekne klidně

nines dojde k enye "tak co se to tu sakra děje?" zeptá se podrážděně
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Lothar - 21. února 2008 21:44
Lothar

Vikynka 21. února 2008 21:36
Proč ne? Tri hlavy lepšie ako dve. mrknu. Tak podte ale pre slabé žalútky to není nič moc, takže ked budete potrebovať pomoc len povedzte a ja sa vynasnažím.
Snad sa nevyzabíjajú lebo dorásť hlavu neumím.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Akylasia - 21. února 2008 21:44
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 21:42
Na tváři se mi rozlil přívětiví úsměv.
Putuješ? A od kolika? Já jsme taky putovala, než jsem zůstala u Ninese.. Odkudp utuješ? vychrlím a bez cavyků jsem vykročila k tobě
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Vikynka - 21. února 2008 21:42
Vikynka

Akylasia 21. února 2008 21:39
"Ne, nezabloudila," řeknu tajemně. "Nemůžu zabloudit. Putuju." Ohlížím se kolem sebe. "Tak pojďte. Nesmím být dlouho na jednom místě."

Akylasia - 21. února 2008 21:39
Akylasia

Vikynka 21. února 2008 21:31
Lothar 21. února 2008 21:35

Povolila jsme stisk kolem jílce meče. Vybělené klouby nabíraly zpět svou barvu. Slyšitelně jsem si oddechla a pohledem zabloudila k rudočerné pochvě meče.
Ten krám mi ještě přinese starostí. zamručím a opatrně uvolním ruku, kterou však z jílce nespouštím. Otočím zrak k dívce.
A ty jsi zabloudila?

Elohir - 21. února 2008 21:38
Elohir

Harakan 21. února 2008 21:36
"Já já nevím.." utrousím tiše a nechápavě hledím na mladíka.. Očividně se mi dělá hodně špatně.. "A kdo kdo je ten vlkodlak? Ten neexistuje?" optám se tiše.. "A proč Esti zaútočil na Ninese?" optám se dál..

Vikynka - 21. února 2008 21:36
Vikynka

Lothar 21. února 2008 21:35
"Hm, možná bych vám mohla pomoci," navrhnu drze.

Derek - 21. února 2008 21:36
Derek

Elohir 21. února 2008 21:32
"po otci jsem zdědil zálibe ve hrách... vzpomínáš? bylo to nějaký čas potom co zaútočil na Rodriguese a mojí sestru... oba zemřeli... enya si našla jiného... ty jsi už nikdy nebyla jako dříve... celá uzemí byly zničeny... lze žít jen zde pod zemí... proto ta jeskyně... proto jsem ti vnukl tu vizi..." řekne a sejme helmu. objeví se mladý muž, který je ti velice podobný vzhledem i očima, ale ve tváři vidíš i znatelné estiho rysy "je smutné, že ikdyž mě chtěl tolik učit... nikdy jsme svého otce doopravdy neviděl..." řekne sklesle mladík.

nines vyjde ze stínů a dopadne na tvrdou podlahu "co je tohle za kouzla?" zeptá se tvrdě erwin... očima sleduje válečníka
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Lothar - 21. února 2008 21:35
Lothar

Vikynka 21. února 2008 21:31
Ne ne, len sme prišli od tial. ukážu za sebe smerom k hradu, v mojom hlase je niečo tajomné A osobne som prišiel vyriešiť jednu nepríjemnú vec, ktorú som zbadal cestou.

Elohir - 21. února 2008 21:32
Elohir

Harakan 21. února 2008 21:29
Bolestivě sebou škubnu.. "Co cože?" nejsem schopná slova, ale přesto jsem ostražitá..

Vikynka - 21. února 2008 21:31
Vikynka

Lothar 21. února 2008 21:29
Sklopím luk, ale radši ho nedávám z rukou. Pohlédnu na tebe svýma modrýma očima. "Zabloudili ste?" zeptám se neochotně.

Akylasia - 21. února 2008 21:31
Akylasia

Ušklíbla jsem se.
Děvče, skloň ten luk. Jen co vyjdeme z hradu, už na nás někdo míří. To není nejvřelejší uvítání. Podle mě by jsme se měli vyptávat mi tebe.

Derek - 21. února 2008 21:30
Derek

Elohir 21. února 2008 21:25
// ta vize byla vizí budoucnosti.

Derek - 21. února 2008 21:29
Derek

stín ssebou cukne a pavouk se rozplyne z helmy se ozve kovově znějící hlas "nejsi tu ve správný čas ani na správném místě... mami" řekne tiše

Lothar - 21. února 2008 21:29
Lothar

Vikynka 21. února 2008 21:24
Pozru na tebe No to zaleží od uhla pohladu, ked sa pozrem z prava tak jo, ked z ľava tak taky jo a z profilu mi to moc nesedí. a úšklebek vrátim.

Akylasia 21. února 2008 21:24
Ja mám akurát tak strach o seba., či sa mi neco pri vás nestane.

Elohir - 21. února 2008 21:25
Elohir

Harakan 21. února 2008 21:19
*Ne chci aby si mi věřil.. Jsou tu dva.. Kdyby se mi něco stalo tak zachraň malého a vysvětli to.. Enya to uvidí když si to budeš přát, ale jen kdybych zemřela..* tiše k tobě vyšlu a vyjdu ze stínu tiše k trůnu.. "Co jsi zač?" optám se tiše muže na trůně a vyčkávám.. Jsem připravená se bránit..

Vikynka - 21. února 2008 21:24
Vikynka

Lothar 21. února 2008 21:23
Namířím na tebe luk. "Zdáš se sám sobě neodolatelný?" ušklíbnu se.

Akylasia - 21. února 2008 21:24
Akylasia

Neměj strach. Narozdíl od drobečka u pasu nemám náladu na boj. odpovím klidně a škubnu rukou, když se objeví kousíček černé ocely. Zamračila jsem se.
Stáhni luk. houknu na dívku

Lothar - 21. února 2008 21:23
Lothar

Vikynka 21. února 2008 21:18
Akylasia 21. února 2008 21:18
Ale no ták devčata, netreba sahať hned na zbrane určite je to nedorozumenie, tak pekne to odložte a môžme si pokecať, jo? čakám na reakciu žien a postavým sa medzi ne.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)