Boj o lepší zítřek (106 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 253 ⇒|

Derek - 20. února 2008 22:22
Derek

Anach44 20. února 2008 22:17
"takže mám riskovat svůj život, svůj rozum, svou moc... naše štěstí... a možnost své nové moci, jenom protože to řekla tvá matka?" zeptám se bez obalu... mé dravčí oči tě sledují... je jasné že na tvé odpovědihodně záleží
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Derek - 20. února 2008 22:20
Derek

Lothar 20. února 2008 22:17
"jsem v jednom kole Bratře" ozve se smutně hlas... a ze stínů se objeví můj odraz - ne hmotné tělo. kouzlo stína myšlenka přesto když k tobě dojde silné paže tě obejmou.. snad až příliš silně, ale o to víc vřele "chyběli jste mi"
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Lothar - 20. února 2008 22:20
Lothar

Akylasia 20. února 2008 22:14

Hmm? To s tou príšerou alebo, že tuto tento chlápek je kus toho trusu? Neber si to tak niekto musí ti povedať pravdu do očí ale vieš, že všetci sa ťa boja a trasú sa už len ked uvidia tvoj obraz jak..ehm, šak víš. tajemne sa usmejem. Kde sme to skončili? Jáj ano už viem.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Akylasia - 20. února 2008 22:19
Akylasia

¨Přimhouřila jsem oči, nijak jsem však jinak nereagovala. S rukama skříženýma na prsou očekávám nějaká slova ke mě
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 20. února 2008 22:17
Lothar

Harakan 20. února 2008 22:14

Spomínaj čerta a čert sa objavý priamo za tebou. poviem s úsmevom Ale no, mal by si sa viac uvolniť, bratre, veľa práce škodí a ty vyzeráš, že makáš neustále. a dloubnu do teba priatelsky lakťom.

Anach - 20. února 2008 22:17
Anach

POhlednu na Ninese"Zkus cokoliv."rekne smutne"Jen,aby ti to pomohlo,opravdu mi jde o tve zdravi o nic jineho."rekne mile a pousmeje se,"A mami u tebe vim o co ti jde,vim ze me mas rada a ja tebe taky a nechci o tebe prit,opravdu"doda se slzou na krajicku"je toho na me moc.Neumim se pohybovat ve vasich intrikach.."rekne a sklopi hlavu.
Dum spiro, spero

Akylasia - 20. února 2008 22:14
Akylasia

Lothar 20. února 2008 22:11
Vklidu poslouchám a za celou dobu nehnu ani brvou. Když dohovoříš, nadechnu se.
Prosím? zeptám se bezbarvě

Derek - 20. února 2008 22:14
Derek

Lothar 20. února 2008 22:11
"tak kus ptačího hnoje jo?" ozve se ti přímo za zády mrazivý hlas a cosi ti uštědří pamý políček přecto cítíš pobavení a radost

Elohir - 20. února 2008 22:13
Elohir

Harakan 20. února 2008 22:12
"Já ti věřím že si se snažil Ninesi, ale bylo to plánem toho magora a už jsem ti to vysvětlovala.. Pokud mi nevěříš fajn, ale využije tě.." dodám zachmuřeně..

Derek - 20. února 2008 22:12
Derek

Anach44 20. února 2008 22:06
zcela očividně ssebou trhne, už při dívčinýh předcházejícíh slovech "chtlě jsme tě tu, protože chci znát tvůj názor na to zda mám nějaký z těch pokusů podstoupit, nebo zda mi věříš, že jsem to překonal - čímž jsem si téměř jistý" řeknu pevným hlasem

Lothar - 20. února 2008 22:11
Lothar

Akylasia 20. února 2008 22:05

Moje chyba ináč čakal som skorej niejaké mocné šesť ruké desať oké monštrum a namiesto toho tu stojí pekná dívka.Hmmm...divné. pozrem za seba Kde je ten kus ptáčieho hnoja? poviem s pobaveným úsmevom na tváry a vyzerám ako keby mal každú chvílu od niekadial vyskočiť. Ako tak som sa pozrel na lavú stranu dalo sa povšimnúť, že na kruku, je dáke tetovanie ale z veľkej časti ho kryjú dlhé čierne vlasy.

Elohir - 20. února 2008 22:09
Elohir

Anach44 20. února 2008 22:06
"Chtěla jsem tě poslat do školy, abys získala zdravý úsudek a dívala se na všechno z jiného úhlu, ale oni dva s tím nesouhlasili.." dodám zachmuřeně.. "Já po tobě nic nechci, jen to, abys nedala na temné myšlenky a neša mimo stopy svého rodu.. Aby si se mi neodcizila a abys měla rodinu.." dodám.. "Jde mi o tebe, je mi jedno s kým budeš, ale chci tě vídat, jsi má dcera a do teď sjme měli jen jedna druhou.. zkus někdy přemýšlet o tom jaké to je když ztratíš svou jistotu.."

Anach - 20. února 2008 22:06
Anach

"jakou pravdu zatracene!TAK mi ji reknete hmm..prosim!! Vsichni mi doopravdy reknete co ode me vlastne chcete.!ALe pravdu!"pohledne na otce a pak na matku a Ninese..od vsech odstoupi" mozna by bylo nejlepsi nebyt u nikoho z vas."rekne i kdyz ji to trha srdce.
Dum spiro, spero

Akylasia - 20. února 2008 22:05
Akylasia

Lothar 20. února 2008 22:04
Nejsem ničí poslíček. odpovím stále klidně.

Elohir - 20. února 2008 22:04
Elohir

Harakan 20. února 2008 22:00
"Můžu ho klidně odvolat.." utrousím zachmuřeně.. Poté pohlédnu na dceru.. "Jednou poznáš pravdu Enyo a doufám že to bude dostatečně brzy abych tě nemusela vyhostit z lidu.." utrousím a je mi to očividně líto a je mi smutno.. Svěsím zklamaně ramena.. "Otevři si tu knihu a podívej se že tam těch způsobů je opravdu více.."

Lothar - 20. února 2008 22:04
Lothar

Akylasia 20. února 2008 21:54

Takže ty si ten múj poslíček? opítam sa udivene ale príjemne.

Anach - 20. února 2008 22:02
Anach

Harakan 20. února 2008 22:00
"ano udelal to!" krikne spis zoufale"Ale musis se naucit verit,jsme zde,aby sme se domluvili a to snad v miru."rekne pohlednu na vsechny"NInesi.."reknu jemne a prejdu k nemu bliz."nejsi zde sam.."rekne opet a stoupne si vedle nej.
Dum spiro, spero

Derek - 20. února 2008 22:00
Derek

"oh jistě, jak neutrální půda - původně sem nemohl ani Esti - ÚDAJNĚ a než jsi jej přivoalal stál tu a jedno z prvních jeho slov bylo válka" se zamračením se podívám na enyu... "ach tak paranoik... odpust, během chvil co sjem byl rád, že vůbec dokážu soustředit myšlenku jsem se asi mýlil, že omezil tovu moc a bránil ti cokoliv udělat" řeknu se zjevným sarkasmem odstoupím kus od vás... od všech třech

Elohir - 20. února 2008 21:55
Elohir

Harakan 20. února 2008 21:49
*Stráže sem nemohou..* dodám klidně.. "Je to tu bráněné.." zašklebím se.. "Nevím proč už mě zase označuješ za zrádce.. Je k tomu snad nějaký důvod?" optám se..

Akylasia - 20. února 2008 21:54
Akylasia

Lothar 20. února 2008 21:48
Objevil ses na druhé straně. Pozorně jsem na tebe hleděla, nepřistoupila jsem ani o jeden krok.
Vítej. řeknu jednoduše.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)