Boj o lepší zítřek (105 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 253 ⇒|

Anach - 21. února 2008 18:12
Anach

Pohlednu do knihy a ctu si ji,ale pritom jeste stihnu kouknout parkrat po Ninesovi a matce.Pohlednu na otce a cekam jestli se keme prida..
Dum spiro, spero

Lothar - 21. února 2008 18:04
Lothar

Akylasia 21. února 2008 17:57
Aj ja si myslím, že budem v dobrých rukách. poviem s úsmevom na tváry a sledujem stínovú myšlenku Ninese a Aky.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Lothar - 21. února 2008 17:58
Lothar

Harakan 21. února 2008 17:55
Bály to je, ale Ninesi klídek, vieš, že vztek ti nerobý dobre. poviem vážne Mal by si si odýchnuť a tích starých páprdov vypustiť z hlavy, nestoja za to.

Akylasia - 21. února 2008 17:57
Akylasia

Lothar 21. února 2008 17:56
O mě se starat nemusíš. Třeba se ti naskytne možnost poznat mě víc. ušklíbnu se a v očích se mi zajiskří.
jistě Ninesi, tvá návštěva bude v dobrých rukou. odpovím laskavě a něžně.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 21. února 2008 17:56
Lothar

Akylasia 21. února 2008 17:48

Presne ako som myslel. prestanem s prezeraním a pozrem sa ti do očí a všimnem si toho pohladu Hmm...netvrdím nič iné ale občas sa musím opítať či sa správa k dívkam tak ako sa treba, i ked on dáva skorej v tomto pozor na mňa.

Derek - 21. února 2008 17:55
Derek

Lothar 21. února 2008 17:29
"och sklapni" řekne mé stínové já a usměje se "kde je ta disciplína, ta noblesa, které Vás učili?" přesto v mých očích je smutek "tedy řád už není řádem... jen stínem... další moje chyba... ne! jejich vina... staří tupí hlavouni... báli se mě, náramně se jim hodilo, že jsem onemocněl... prto mě tam poslali samotného.. poslali mě na smrt měl jsem příliš velkou moc a vliv" říkám vztekle... podívám se na aky "věnuj se mu trochu prosím... je to můj starý přítel... a v hyerarchii paladinů byl pár tříd podemnou" řeknu a poočku mrknu na mládence se škádlivou jiskrou v oku

Elohir 21. února 2008 16:12
zachmuřeně zavrtím hlavou "další triky a lži... jako kdysi mí velitelé..." podívám se dívce do očí a mé oči jsou očima dravce... natáhnu k ní ruku ale než se jí dotknu zašeptám "co jsem řekl platí - pokud zemřu, at je to její rukou" pak se dotknu její drobné dlaně svou silnou rukou...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Akylasia - 21. února 2008 17:48
Akylasia

Lothar 21. února 2008 17:29
Přivřela jsem oči, ve kterých se blýsklo.
Nic nepředstírá. Mám volný pohyb po jeho nádherných zahradách a když má čas, jeho společnost. Víc nepotřebuju. odpovím klidně.

Lothar - 21. února 2008 17:29
Lothar

Bratríčku nevím jak ty ale mňa tá holka znervozňuje je viac ako ty sám.poviem vesele na vonok sa tvárym rovnako ako ona, založím si ruky za chrbát Hmm, je na vás hodný? podídem bližšie a prejdem v kruhu okolo dívky a skúmavo na ňu pozrem.

Akylasia - 21. února 2008 17:23
Akylasia

Harakan 20. února 2008 22:30
Zastavila jsem se a pohlédla na tebe. Opět jsem se netečně postavila a sledovala vás dva.

Elohir - 21. února 2008 16:12
Elohir

Harakan 21. února 2008 14:06
Tiše za tebou dojdu a pokleknu.. "Ninesi moc tě prosím poslouchej chvíli.. Nejde o to že bychom se s tebou spikli, ale proto že když už je tu i Enya tak ať je tu i Esti, ať nikdo nemůže říct, že jsme mu jednali za zády.. Nechci přilévat olej do ohně.." utrousím a pohlédnu ti do očí.. "Chci jen jedno, mít rodinu a do té bys zapadl pokud bys zůstal s Enyou.." dodám tiše.. "Nechci ti ublížit a nesnažila jsem se o to ani předtím.. Sám víš že ten minulý lektvar ti neublížil ani v něm nebyl jed.. Jen byl slabý, protože jsem nechtěla riskovat že ti něco udělám, ale díky němu si se dokázal ovládat, kdyby si ho nebral vůbec tak by ses asi jen stěží takhle ovládl.. Já věřím že se snažím, ale někdy se stanou věci tak rychle, že ani sami nevíme jak.." smutně pohlédnu na své břicho a pak ti zase pohlédnu do očí.. "Vím že jste si s Estim nesedli do oka, ale teď není ten kdo by ti chtěl ublížit, čekám jeho syna a byl tou zprávou nadšený.. A i ten fakt že mám syna je trochu mno prostě divný.. Dryády chlapce mít nemohou.. Vždy se rodí dívky.." utrousím a zachmuřím se.. "Vše to zapadá do té věštby.. Když mi půjčíš ruku, tak ti to ukážu.." dodám tiše..

Elohir - 21. února 2008 16:06
Elohir

Anach44 21. února 2008 14:48
"Přečti si ty kouzla v té knize a zjištěte s otcem jestli se dají ty byliny do dne a půl sehnat.. tam co jsou tečky tak k nim máme dispozici.." utrousím a nalistuju Enye knihu.. "Rozhodni se sama a já se pokusím ho nějak uklidnit.." dodám tiše.. "Ten amulet ti nedám, nemáš zkušenosti a nevíš jak s ním zacházet.. Navíc to není pouze ten amulet čarodějky, ale ještě jeden můj.. Je v tom i síla našeho rodu a věř mi že nehodál uhýbat až se ti to nepovede a budeš tu metat blesky.." utrousím zachmuřeně.. "Ne že bych ti nevěřila, ale tohle ti prozatím do rukou nedám.." nechám vás v klidu stát a vydám se po vodní hladině za Ninesem.. Smutně si povzdechnu a dojdu k němu na druhý břeh.. Kleknu si a opřu se na kolena a začnu s ním tiše rozmlouvat, tak aby jste to neslyšeli..

Anach - 21. února 2008 14:48
Anach

°tak sakta prijmi tu ruku primeri..°doufa si pro sebe Enya.Kdyz dal NInes mluvi jen krouti hlavou,ale jde poznat ze ji to trapi a pritom rozciluje."Ninesi,prestan rikat hlouposti,vis ze te mam rada a ted tu vypoustis takovy bludy,sakra.Vis ze jsem s tou paranoiu nemyslela vazne.A nemluv o smrti jako o necem naprosto normalni-"rekne nakonec.
Dum spiro, spero

Derek - 21. února 2008 14:06
Derek

Elohir 21. února 2008 12:59
"má nedůvěra mi už mockrát zachránila život" řeknu zostra a s úkosem se podívám na enyu "a má paranoia taky" zjevně jsem stále pěkně rozčílený při pouhé vzpomínce na dívčina slova. držím si odstup od všech třech. "elfy jsem za tebou neposílal.. za tebou ne. posledních pár dní jsem byl zcela mimo - chtěl jsem jediné - tvůj amulet a dát ho enye, aby mohla provést kouzlo, které sjem objevil v jedné knihovně... jí bych dal do rukou svůj život..." řeknu můj hlas je klidnější, když se mi najednou zableskne v očích "ale tím si ted už nejsem tak jistý, přece jen má paranoia by mi to nedovolovala, že?" odvrátím se od vás a jdu skrze vodu an druhou stranu jezírka... voda kolem mých nohou temní a výří.. v odraze nevidíte mě, ale obrovského vlkodlaka. vztekle si sednu na druhé straně jezera "jestli mám zemřít, zemřu.. a nebudu se bránit... ale chci aby to bylo její rukou" řeknu zpříma a ukážu na enyu. estiho rozčíleně ignoruju *jen další trik* napadne mě když nabízí svou ruku
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 21. února 2008 12:59
Elohir

Anach44 20. února 2008 22:25
"Já mu nehodlám ublížit a cíleně nebo vědomě ho ohrozit na životě.." dodám zachmuřeně a pohlédnu na dceru.. "Pomoc jsem mu nabízela už mnohokrát, ale musí mít za každou cenu pravdu, tekže jí nepřijmul.. že?" dodám a pohlédnu na Ninese.. "A jak ti tvrdí že jsem mu odmítla v tom lese pomoc, tak je to jen tím, že jsem mu odmítla vydat amulet a to z naprosto jednoduchých a zřejmých důvodů.. Neohrozím na životě svůj lid.." dodám zachmuřeně.. "Ten amulet by ti beztak tvé prokletí neprolomil a jen by ti posílil moc a to nehodlám riskovat.. To byl také jediný důvod proč jsem ti ten amulet nedala a nedám a ty ho ani nesundáš.." utrousím zachmuřeně.. "Ale hned poté jsem ti nabídla pomoc, ale tobě se to nelíbí a ještě proti mě posíláš elfy aby mi vyhrožovali.. Takže nevím kdo je tady zrádce, ale jakmile není Ninesi po tvém tak nastává konflikt.. nebo se proti tobě všichni spikly.." smutně se zachmuřím.. Posadím se na kus skály a opatrně si ještě snažím léčit bolavé nohy..

Lothar - 21. února 2008 06:58
Lothar

Harakan 20. února 2008 22:30

To víš, po tom tvojom vyhadzove není už nič ako pred tým, väčšina mladých odišla a tak. pokrčím ramenami A mňa stejne nemali nikdy mov v láske.

Tyky - 20. února 2008 22:32
Tyky

Kouknu na trojici kolem sebe. "Vypadá to že jsem se mýlil" povím potichu. "co kdybychom zakopaly válečnou sekeru Ninesi " dojdu kousek od tebe a podám ti ruku na důkaz přátelství. "co tomu říkáš?"
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Derek - 20. února 2008 22:30
Derek

Lothar 20. února 2008 22:23
zamračím se "copak už nejsi členem řádu?"
podívám se na dívku "nikam nechod.."

Anach - 20. února 2008 22:25
Anach

Pohledne na tebe." Ja nechci,aby si neco riskoval,ale mam strach ze te to prokleti prekona a ty si ublizis nebo nekomu jinemu."rekne uprimne."Opravdu mi jde jen o tve dobro..a myslim si ze me matce muzes verit ne?"otoci se s otazkou na matku.
Dum spiro, spero

Lothar - 20. února 2008 22:23
Lothar

Harakan 20. února 2008 22:20

Zatvárim sa prekvapene ale pak ti to oplatím To víš, práce, práce človek v mojom postavení musí chodiť kade tade aby sa uživil, ale opäť sme sa stretli.

Akylasia - 20. února 2008 22:23
Akylasia

Jak sleduju ty dva, pokrčím rameny a otočím se k odchodu

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)