Boj o lepší zítřek (103 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 101 102 103 104 105 106 107 ... 253 ⇒|

Akylasia - 21. února 2008 20:08
Akylasia

Lothar 21. února 2008 20:05
Kdo ví. odpovím klidně.
Tak pojď, krasavče. Najdeme ti hezké místečko. promluvím zas ke koni
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 21. února 2008 20:05
Lothar

Akylasia 21. února 2008 20:04
Myslíš, že aj na mňa by to zabralo? opítam sa až mi v očiach mihne.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Akylasia - 21. února 2008 20:04
Akylasia

Lothar 21. února 2008 20:03
Nic jsem neudělala. zeptej se ho, třeba ti poví, proč změnil názor. tajemně jsem se usmála a pootočila.

Elohir - 21. února 2008 20:03
Elohir

Harakan 21. února 2008 17:55
Jemně tě vezmu za ruku.. *Nehodlám ti nic udělat, a už vůbec ne ublížit a nebo tě zabít.. Jen ti ukážu že nelžu a že nechci být tvým nepřítelem..* dodám klidně a jemně se zachvěje půda kolem nás.. Rozvíří se vzduch a Enya i s Estim začnou být pomalu průhlední a kdesi daleko.. Kolem nás je nejdříve temnota a poté stojíme opodál nad bitevním polem.. Odehrává se celá vidina, jen tě tiše držím a stojím kousek dál.. "Nesmíme vstupovat do děje, jen sleduj a pozoruj.." řeknu tiše a ukážu ti na vojsko pod námi.. "Podívej se na ty pavouky a na toho druhého, mrtni na tu vlajku s vlkem a přemýšlej.." dodám tiše..

Lothar - 21. února 2008 20:03
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:59
A čo si také urobila, že bol krotší ako ked bol žriebe? opítam sa udivene.

Akylasia - 21. února 2008 19:59
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:57
Zvíře pozná víc, než člověk. zamručím spokojeně a poplácám koně po krku. Pak se vydám ke stájím.

Lothar - 21. února 2008 19:57
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:54
Že vie byť pekne nepríjemný ale na teba nebol, čo je divné na posledných dvoch bol hodne a jeden skončil na hribove.

Akylasia - 21. února 2008 19:54
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:52
Pomalu jsem se postavila a jemně koně pohladila.
Hodný krasavec. zapředu láskyplně a stále ho hladím na čele.
Co jsi o něm říkal? otočím se k tobě

Lothar - 21. února 2008 19:52
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:46
šťuchne do ruky, jemne s citom.

Akylasia - 21. února 2008 19:46
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:44
Zavřela jsem oči a znovu je otevřela. Jemně jsem pohnula prsty a přejela rukou po nose, pokud dovolí

Lothar - 21. února 2008 19:44
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:40
Nakoniec sa dotkne tvojej ruky a očividne sa mu to páči.

Akylasia - 21. února 2008 19:40
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:39
Stále jsem se nehýbala, pozorně sledujíc koně. Ruku mám stále napřaženou před sebe.

Lothar - 21. února 2008 19:39
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:32
Pristúpy bližšie rovnako opatrne a pomaly, je vydieť, že pri sebemenšom náznaku nebezpečenstva zasiahne.
Ja len pozerám.

Akylasia - 21. února 2008 19:32
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:28
Nehýbala jsem se, dál hledím koni do očí a poctivě čekám, až sám najde důvěru. Nezachvěji se strachem, v mých očích se objeví čirá náklonost.

Lothar - 21. února 2008 19:28
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:27
Kôň znova zavrká a nakloní bližšie halvu, pohyb bol pomalý ale opatrný.

Akylasia - 21. února 2008 19:27
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:25
Krasavečku... zašeptala jsem něžným hlasem a zvedla ruku napůl ke koni. Tak jsem zůstala, stále hledíc koni do očí

Lothar - 21. února 2008 19:25
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:22
Or neklidne zafrká ale neprestáva hladiť do tvojích očí. Hrábne predním kopitem pár krát a švihne chvostom.

Tak jo, ako povieš. a sledujem čo robíš.

Akylasia - 21. února 2008 19:22
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:20
Není CO řešit. odpovím klidně a otočím se ke koni. Dřepnu si před něj. Pozorně se na něj zahledím, černé oči se ještě více prohloubili, takže kdo do nich pohlédl, má pocit, že padá a nikdy nedojde konce.

Lothar - 21. února 2008 19:20
Lothar

Akylasia 21. února 2008 19:15
Ale optrne, nemá rád cizích ľudí, vie totiž byť na nich velmi zlý. A pre Ninesa záhadou? Tak to schce slavit, lebo nikto nikdy pokial viem nebol pre neho zábavou tak dlho. Tak to aby som to ja vyriešil pred ním. usmejem sa na dívku prívetivým úsmevom. Vezmu si veci, ktoré si následne prehodím cez rameno a ideme ustájiť kone.

Akylasia - 21. února 2008 19:15
Akylasia

Lothar 21. února 2008 19:14
I pro Ninese a to už tu nějaký čas jsem. pokrčila jsem rameny a zastavila se u hradu. Otočila jsem se a pohlédla na koně.
Ustájíme nejdřív koně.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 101 102 103 104 105 106 107 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)