Diskuze
Boj o lepší zítřek
Správci: | Elohir, Tyky |
Popis: | tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav. |
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat neregistrovaní mohou jen číst | |
diskuze je odemčená | |
Nástěnka: Erwin Esti the Esti Mapa Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii. Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády…… Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku. Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty Dobro: Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř Spartan (Gortek17) - válečník,člověk Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů.. Neutrálové: Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták Jericho Vampirius (Askadrin) Zlo: Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek www.zitrek.blog.cz |
Diskuze ⇓
Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 231 232 233 234 235 236 237 ... 253 ⇒ ⇒|
Lothar - 30. července 2007 23:43 | |
Gortek17 30. července 2007 23:41 |
Gortek17 - 30. července 2007 23:41 | |
//nehcápu to už jako začala hra:)))
|
Lothar - 30. července 2007 23:28 | |
Gortek17 30. července 2007 23:25 |
Gortek17 - 30. července 2007 23:25 | |
//Lidi chci se zeptat co se tu řeší
|
Lothar - 30. července 2007 23:16 | |
Elohir 30. července 2007 22:58 |
Elohir - 30. července 2007 22:58 | |
Tyky 30. července 2007 22:42 |
Tyky - 30. července 2007 22:42 | |
nekromancer se usměje na dryádu. V jeho očích je smích "já ti ale nelhal to je to mě to posílilo moc, s jednou malou vyjímkou já splním své slovo a až já zemřu každý z národů se začne starat aby rostli stromy. A budou si vážit každého stébla trávy. Už nebude potřeba elfů, víl či dryád jejich čas zkončil nebo uhasíná stejně tak jako uhasíná moc nemrtvích. My nastolíme smrt, ale pak vše bude žít a bujit. Pak se lidstvu a těm co přežili bude dařit dobře. Řekni mi dryádo nestojí to za to? Musí zajít slunce aby vysvitlo a země za to děkovala a každá kytka cítila teplo. I moje říše jednou zmizí a na ní vzroste dobro...Mě si lidé budou pamatovat stejně jako tebe, pokud se na to však budou dívat i z mé strany pochopí, že to co jsem udělal bylo dobré. Nebudou pak války ani vraždy bude tu jen pomoc a snaha obnovy. Pak milování a chránění své péče. Už tu nebude zlo protože smrt očistí."nekromancer stojí tiše a klidně bez hněvu.... jeho šedé oči se upírají kamsi jinam "když prohraju tak lidé nebudou pamatovat na mé jméno až do konce. Nebudou se povídat o mě příběhy a tak věř že i když nerad budu vás muset zabít. Stojíte mi v cestě. Nechtěl jsem to promiň ale tak to musí být. Já mám svůj sen a za tím si půjdu. Kdyby nebyl svět zkažený tak já tu dnes nestojím a nejsme nepřátelé"
|
Elohir - 30. července 2007 22:42 | |
Lothar 30. července 2007 22:41 |
Elohir - 30. července 2007 22:41 | |
Lothar 30. července 2007 22:39 |
Lothar - 30. července 2007 22:41 | |
Elohir 30. července 2007 22:39 |
Todrias Falco - 30. července 2007 22:40 | |
V diaľke sa zjaví žiara a opäť dupot kopýt. Oslepujúce svetlo sa blíži až tesne pred publikom zastaví a všetkých ovanie korianderová aróma. Jeleň sa premení na elfa. "Som tu, aby som slúžil." povie ticho a prejde bližšie.
|
Lothar - 30. července 2007 22:39 | |
Elohir 30. července 2007 22:34 |
Elohir - 30. července 2007 22:39 | |
Lothar 30. července 2007 22:36 |
Lothar - 30. července 2007 22:36 | |
Elohir 30. července 2007 22:30 |
Todrias Falco - 30. července 2007 22:35 | |
Elohir - 30. července 2007 22:34 | |
Lothar 30. července 2007 22:31 |
Lothar - 30. července 2007 22:31 | |
Elohir - 30. července 2007 22:30 | |
Dryáda vše tiše sleduje z dálky.. Jen stojí tiše v povzdálí a sleduje vše co se dole děje.. V očích se jí neodráží ani nenávist ani touha po moci či po boji.. Jen smutek z toho všeho co má nastat.. Ověřuje si své bojovníky a alespoň s ehkou úlevou se ujistí že jsou jí věrní.. Uvnitř jí to lehce uklidní a přesto není ráda že bude ostatní zabíjet.. Tiše vykročí se stálým smutkem na tváři a vyjde a náměstí aby si mohla v klidu promluvit.. Kolem boků jí splívají dlouhé modré šaty, které zvýrazňují její ladné křivky.. V tichosti dojde do středu náměstí a pohlédne se soucitem po všech přítomných.. Ti co jí kdysi znávali vědí že se na ní mnoho věcí změnilo.. Ačkoliv jí přibilo mnoho krásy její povaha nezůstala obvyklá.. Stále v ní zůstala ona rozhodnost a paličatost i bystrá inteligence v očích.. Ale hluboká lítost a soucit je z ní cítit každým krokem, až někteří raděj odvrací zrak.. Tiše a rozhodně dojde až k Estimu a postaví se k němu na pódium čelem.. Nebojí se a necití už ani závist.. Tiše si povzdechne pro sebe a spustí jak k němu tak k ostatním bojovníkům.. "Ano jistě máš pravdu, kdysi jsem tě chtěla zabít, kvůli tomu co jsi udělal, lhal si jen pro své dobro, chtěl jsi jen vyšší moc.. Nalhal jsi mi mnoho věcí a krásných řečí tak jako je teď nalháváš ostatním, vzpomínám si bylo to úplně stejné.. Jenže tehdy ačkoliv jsem milovala muže tak jsem pravý cit neznala.." dodá suše a sklopí zrak, poté se otočí k ostatním.. "Přiznávám že jsem všechno podstoupila a všechny zkoušky jsem podstaoupila jen kvůli tomu, že mi nasiboval že to pomůže krajině, že se lidé usmíří a že se nastolí rovnováha.. S tímto vědomím jsem podstoupila ony zkoušky a všechny jsem je splnila, nic se mi nestalo.. Kvůli záchraně světa jsem se s ním i vyspala ačkoliv jsem potom plakala, protože jsem pochopila jak moc jsem dokázala milovat jednoho muže.. Mému milovanému jsem se vyhýbyla, nebyla jsem schopná jsem se mu podívat do tváře, i když jsem to dělala se záměrem pomoci.. Připouštím, to byla má slabost, ale když jsem poznala lásku už jsem ho nedokázala ranit.." dodá dryáda tiše a skolopí zrak aby potlačila vše co se v ní snoubí.. "Chtěla jsem tohohle muže kdysi zabýt kvůli tomu co udělal a co nasliboval a nesplnil.. Pomohla jsem mu s vědomím že pomohu světu, přírodě a zvířatům.. Že vše bude v rovnováze tak jako kdysi a on mě podvedl, kvůli tomu ho chci zabít.. Už nejde o nenávist, jde jen o potrestání.. Žije jen ve lži a přetvářce.. Ničí a slabé zabíjí.. Kdo jsou vlastně slabí řeknete si? Jsou to vaše manželky, děti či vaši rodiče.. To jsou pro něj ti slabí, které klidně rád obětuje pro ty silnější.." utrousí dryáda a na všechny pohlédne.. "Nemá smysl rozdělovat dobro a zlo, dryády jsou od přírody neutrální národ.. Vždy jsme se staraly o lesy a o přírody, o zvířata o to aby všichni měli dost.. Jenže někdo nám to narušuje.. Z toho důvodu jdeme do války jak já, tak má mladá společnice.." dopoví tiše a pohlédne po oné dívce.. "Je mi jedno co vám nalže, mě už toho nalhal mnoho.. Nebudu vám nic slibovat, ale jedno říct mohu.. S přírodou budete žít, budete moc dýchat, se zvěří žít.. On to vše ničí, pálí a zabíjí, když nebudou elfové, dryády a víly nebude kdo by mohl obnovoval přírodu.. Až nás náš milý Esti všechny vyvraždí tak nebude co jíst, nebude co pít, leda krev či vaši moč..Nebudete mít co dýchat.. Pokud budete chtít přežít začnete se pojídat navzájem, pít krev.. Stanou se z vás zrůdy.. Esti neumí vrátit život, jen dát smrt.. Proto proti němu bojuji, nebudu vás přesvědčovat, jednejte jak uznáte za vhodné, záleží na vás zda-li chcete žít či ne.." dodá rozhodně dryáda a otočí se na Estiho.. Tiše k němu dojde a nahne se mu k uchu.. "Je mi i jedno jestli zmřeš nebo ne.. Jde mi jen o to, aby zůstali naše národy, které tohle vše řídí a sarají se o to, aby ostatní nezahynuli o tebe mi už nejde.." dodá klidně a odtáhne se.. |
Uzziel - 30. července 2007 20:31 | |
"Ja nemám strach zo smrti ale ani sa nenechám tek jednoducho zmasakrovat." pokrčí mohutnými ramenami v zbroji "Ale nejaký strach sa určite najde to je isté." pronesu a premýšlam čoho sa to vlastne bojim...
|
Lothar - 30. července 2007 20:16 | |
Todrias Falco 30. července 2007 20:15 |
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 231 232 233 234 235 236 237 ... 253 ⇒ ⇒|