Manga & Anime (111 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 158 ⇒|

Aisha Sivinska - 16. května 2007 19:48
Aisha Sivinska

stačíííí? O.o já tam zkopírovala to tvoje :P
...řekl Bůh

Mashiro - 16. května 2007 19:40
Mashiro

to miu připomíná že Gits se taky musí zařadit a klasika mezi mechama je Gundam ( teda myslím všude je toho plno :D ) a a a teda já se hádám a povídám si sám se sebou asi už si půjdu lehnout ( ne moment je půl osmí tak to radši ještě ne to by bylo podezřelý radši vyzkouším, ten program na přeformátovávání a zjistím jestli se to daj dělat ty amv ne počkjat to sem neměl říkat... :D
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Mashiro - 16. května 2007 19:34
Mashiro

ee jen se tak dívám není náhodu melancholy of Haruhi ( s I ne s A :D) a je není chichiro ale Chihiro ( celý je to: Sen to Chihiro no kamikakushi ) omlouvám se že sem to napsal blbě první ale všechno to jde na mou práznou a nepříliš vyvedenou Hlavu :D takže Gomene,sorrý atd. :D

Mashiro - 16. května 2007 19:31
Mashiro

apropó díky za tu nástěnku :D vypadá to skvěle :D a mazácky a vůbec ( ikdyž sem si toho všiml až na potřetí :D)

Mashiro - 16. května 2007 19:31
Mashiro

no Já myslím že se snažíme najít ty fakt známí co znaj všeichni Otaku, animemaniaci ale i třeba veřejnost a těch podle mě zas tolik není ( ikdyž co já vím co ví veřejnost a co to vlastně ta veřejnost je :D ) ale pokud bychom dali dohromady všechny anime a pak z úplně všech vybírali ( z čím se musí počítat že se furt objevujou nový a některý sou dávno zapomenutý...) tak bysme se z toho asi ... no víte co myslím :D ... psychicky zhroutili :D

Atelwen - 16. května 2007 19:24
Atelwen

nemate tam v tom seznamu ty anime nejak malo? :D:D
"The Vespa woman from this aftertoon!" *eating noodles* "Yo!" - FLCL X3

Mashiro - 16. května 2007 18:51
Mashiro

akira kitase 16. května 2007 18:50
No oskary to sou jen takový ozdoby na stůl :D von oskara může mít jakkoli trapnej film :D ale tenhele je fakt pěknej to se musí nechat

akira - 16. května 2007 18:50
akira

Mashiro 16. května 2007 17:00
taky ten film neměl oskara jen tak z hecu, ne?XDDD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 16. května 2007 17:00
Mashiro

akira kitase 16. května 2007 16:29
časopisy si nekupuju a v posledmním půl roce sena televizi dívám jen tak náhodně ( vědšinou si udělám čas v sobotu a neděli večer protože to na a+ dávaj seriály co sem ještě neviděl, nebo chci vidět znova) Ale pozor!
právě sem to dokoukal a zjistil sem že sem z toho kus viděl ( vážně v tý televizi) bohužel to byl ten kus kdy se chihiro loučí s Hakem a pádí tunelem s rodičema do reálnýho světa ( což není moc velká část příběhu) ale teď sem to dokoukal a musím říct žýe to je fakt pěkný :D až to budou někde dávat tak se na to asi podívám znova :D

akira - 16. května 2007 16:29
akira

Mashiro 16. května 2007 14:06
ty vole/gomenXD/ ale dyt to bylo jako příloha časopisu, pak to dávali i na čt1, tušim že i na čt2 , dá se to všude sehnat a tys to neviděl?!XDD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 16. května 2007 14:06
Mashiro

akira kitase 16. května 2007 13:35
chichiro? ne vážně ne, ale neboj se hned jak to n+kder objevím tak si doplním vzdělání :D

akira - 16. května 2007 13:35
akira

Mashiro 16. května 2007 12:23
tys neviděl chihiro? ty kacíři...okamžitě se na to podívej!XD taková klasika a tys jí neviděl ><
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 16. května 2007 12:25
Mashiro

slayers
Melancholy of haruha suzumiya
Naruto
Bleach
LoveHina
hellsing
yu yu hakusho
berserk
cowboy bebop
chobits
fruit basket
NGE
inuyasha
death note
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic
pokemon
digimon
cesta do fantazie
princezna mononoke

( ten seznam se začíná prodlužovat to je super, alespoň je nějaký téma k hovoru :D )

Mashiro - 16. května 2007 12:23
Mashiro

akira kitase 16. května 2007 12:07
jo to je fakt ( to mi připomíná že to sem taky neviděl :D abych se pravdu přiznal dělám tenhle průzkum čistě proto abych se dozvěděl co je nejznámější a pak to mohl zkouknout abych si doplnil vzdělání :D)

akira - 16. května 2007 12:07
akira

Mashiro 16. května 2007 12:06
no řekla bych, že spíš než mononoke tam zařadte cestu do fantazie..to je víc známý XD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 16. května 2007 12:06
Mashiro

akira kitase 16. května 2007 12:02
noo já myslím že by tam asi měli bejt aji filmy, otázkou je jak sou známý ( nezáleží na kvalitě když je to známý je to známí) to mi připomíná že alespoň u nás skro každej slyšel o princezně mononoke takže bysme ji tam mohli zařadit ( asi budem muset udělat průzkum :D

akira - 16. května 2007 12:02
akira

Mashiro 16. května 2007 11:38
omg....Inuyasha sux XDD hrozná blbost X__x /gomen jestli tim někoho naštvu, ale tohle anime nesnášim XD/

Mashiro 16. května 2007 11:10
Vlastně...dáváte tam jen seriály a nebo i filmy? páč třeba takový filmy od Myazakiho vůbec nejsou k zahozeníXD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 16. května 2007 11:38
Mashiro

mimo současné seřazování právě se ke mě dostala informace která sice není nijak nová ani úžasná ale stejmě mě zaskočila V Manze Inuyashi Kikio umře XO to je strašné zklamání takže nakonec nebudeinuyasha s ní! to to je hrozný vždyť tím to zůlstává na kagome a to naruší kontinuitu časů!!!! éé už mi z toho hrabe

Mashiro - 16. května 2007 11:10
Mashiro

akira kitase 16. května 2007 09:59
jasně do velkýho seznamu dáme všechno ale pak by sme měli vybrat těch deset
Ale pokud vezmem všechny co by si to zasloužili tak se jich přidá tolik že jich nakonec bude .... moc :D

akira - 16. května 2007 09:59
akira

Mashiro 16. května 2007 09:17
/lol, co tam dělaj digimoni?XDDDD hele a jako třeba Akiru tam nedáte? T_T XD/
Smile with heaven =^.~=

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)