Manga & Anime (114 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 158 ⇒|

Atelwen - 7. května 2007 12:12
Atelwen

Mashiro 7. května 2007 10:47
nehrali jenom jemu a nehrali jen jedno, ale hrali jich asi pet, takze trauma meli vsichni :D

jsme dva XD...

Veskit 7. května 2007 11:26
AMV tam byli ale jinak dobra (jen ta hudba se trosku obtizne schani :D)
"The Vespa woman from this aftertoon!" *eating noodles* "Yo!" - FLCL X3

Veskit - 7. května 2007 11:54
Veskit

V BRNĚ NEJÍME CHROUSTY jsou chráněný vi paka;op
Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

Veskit - 7. května 2007 11:26
Veskit

Brekeke no jo ale to trauma bylo hlavně z těch songů co do toho pouštěli. Btw jedno to AMV mělo docela slušnou hudbu. Navíc co se diovýš u člověka kterej ujíždí na Berserkovi?
Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

Mashiro - 7. května 2007 10:47
Mashiro

ps: nesnáším Amv smrt :D
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Mashiro - 7. května 2007 10:47
Mashiro

Atelwen 7. května 2007 10:17
No my sme koukali na Haruhi :D a celý sme to skoukli :D ( já už to vyděl dávno ale stejně to bylo dobrý) Veskit z toho měl po šesti nebo kolika hodinách úplný trauma protože pak mu hráli jako naschvál Amv z Haruhi :D

Mashiro - 7. května 2007 10:45
Mashiro

Veskit 7. května 2007 10:40
to je fakt pacifisti byli děsiví :D

Veskit - 7. května 2007 10:40
Veskit

Souxie 6. května 2007 20:08
Jak dopadli AMV ti řeknu až je všechny stáhnu z netu:o)

Mashiro 7. května 2007 07:14
Aspoň nás nedostaly ti zasra** pacifisti:o)

Atelwen - 7. května 2007 10:17
Atelwen

Mashiro 7. května 2007 07:14
jasnyyy, a ja si te tam taky urco vsimla XD... (mimoto tam to bylo fakt uzasne XD... nejlepsi bylo do toho siti ty blesky, to se fakt krasne 'silo' :D)
byli jste na nocnim promitanim haruhi nebo jako my u baru a v okoli? :D...
btw: my se ale ruzne koukali po divnem stvoreni tveho razu XDD

Mashiro - 7. května 2007 07:14
Mashiro

Atelwen 6. května 2007 21:23
Fotky nemám :D ale byl sem tam a dokonce sem tě zahlídl na cosplayi :D pak sem se zaběhl a pak sem našel Veskita který do mě rejpal celou noc za což sem mu vděčný protože sem díky tomu neusnul :D äle donutil mě běžet což mu nezapomenu asi už nikdy. Ale jinak to bylo super, akorát sme už na vás nenarazili takže sme se nepotkali ale až budou nějaký fotky někde tak tam třeba budu :D

Atelwen - 6. května 2007 21:23
Atelwen

Mashiro: jo, ale pako s sedivym batohem jsem nevidela :D... az budou nejaky fota (nemas? XD), tak ukazes foto, zes tam byl XDD

Souxie:
3. misto L - Death Note
2. misto Kiba - Wolf's rain
1. misto - Ichimaru Gin a pak ten druhy (jmeno si fakt nevybavim XD) z bleache

z AMV vyhlaseni si to jiz moc nepamatuji, ale zvitezlo AMV Hejtyho

Souxie - 6. května 2007 20:08
Souxie

AOOOJ. PLS, MÁM DŮLEŽITEJ DOTAZ. NA ANIME FESTU SEM PROŠVIHLA VYHLÁŠENÍ AMV A COSPLAY SOUTĚŽE. NEPAMATUJETE SI NĚKDO ASPOŇ PRVNÍ MÍSTO? DÍK MOOC...
http://www.souxinka.blog.cz

Mashiro - 6. května 2007 16:12
Mashiro

Tak.. Jak ste se měli na animefestu? :D

Mashiro - 4. května 2007 09:07
Mashiro

Aisha Sivinska 4. května 2007 06:35
no jak kdy někdy sou ty vokýmka vopravdu maličký :D

Jo dávám do placu dlaší anime mixnutý s dokumentem :D
Otaku no video
zachicuje proměnu společensky normálního jedince v Otaku. Příběh je priložen Portréty pár Otaku ( při nichž shledáte že na tom nejste tak špatně :D) má to dva díly a určitě stojí zato to vidět :D

Aisha Sivinska - 4. května 2007 06:35
Aisha Sivinska

Mashiro 3. května 2007 09:44
Jo tak to si založim aj svůj ^^ teĎ tam budou neplatiči dva XD. Mě aniz as tak něvadí malý okno, pokud neni třeba o polovinu menší než okno na youtube...
Veskit 2. května 2007 22:37
jo přesně to...poslední dobou to tam dost zevlujou, takže tam je jenom 9 kapitol :'(
...řekl Bůh

Mashiro - 3. května 2007 09:44
Mashiro

Aisha Sivinska 2. května 2007 21:50
je to jednoduchý zadáš www.crunchyroll.com a nahoře je sign up ( nad čtverečkem kam se zadávaj anime ) buď si založíš vlastní účet ( zadarmo) nebo ti prozradím svoje supertajný heslo a pak už jen koukáš do tý doby než ti ten hajdalák Shinji ( co to tam vede) nedá vědět že dneska už nic nebude ( pak si počkáš do zítra a jedeš dál) vono ti to tam bude sice házet že bys měla přizpět ale to je na tobě. Já osobně ( ikdyž se za to velice stydím) sem nedal ani korunu protože mě vždycky vyhodí uprostřčed rozkoukaný série a furt otravuje, je pravda že ty služby ujdou ( ikdyž to jde sledovat jen v malým okně) ale já vážně nemám peníze nazbyt tak se sokojím se službou zadarmo :D

Veskit - 2. května 2007 22:37
Veskit

Aisha Sivinska 2. května 2007 21:50
To myslýš na Manga česky? Tam je to po nějakej hm 50 díl seriálu bo tak nějak možná míň.

Aisha Sivinska - 2. května 2007 21:50
Aisha Sivinska

Veskit 2. května 2007 19:35já one piece čtu jako mangu, ale nějak neni dopřeložená..takže sem na tom podobně O.o
Mashiro 2. května 2007 19:03
joooo! supeer já už mám vážně absťák po anime! a jak to tam funguje?
...řekl Bůh

Veskit - 2. května 2007 19:35
Veskit

Aisha Sivinska 2. května 2007 18:58
Noé já mám stažený ch 305dílů one piece a ty svině émarycký to licencovali takže se asi nedozvím jak to skončí:(

Mashiro - 2. května 2007 19:03
Mashiro

Aisha Sivinska 2. května 2007 18:58
hele jestli chceš tak ti dám nick a helso na crunchyroll kde sem to skoukl :D ( tohle není nijak omezená nabídka kdo bude mít zájem, stačí říct :D

Aisha Sivinska - 2. května 2007 18:58
Aisha Sivinska

ííík já už si to ani nečtu..jenom by mě nasr... naštvalo, že si to nemůžu stáhnout :'(
...řekl Bůh

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 112 113 114 115 116 117 118 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)