Manga & Anime (113 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 158 ⇒|

Aisha Sivinska - 14. května 2007 19:10
Aisha Sivinska

mimochodem Mashi, jak si můžu pouštět ty videa na crunchyroll? Už sem se tam regla a porád mi to nejde ^^;;;;
...řekl Bůh

Mashiro - 14. května 2007 17:41
Mashiro

No měl bych pár výhrad k satanizku a rituálním vraždám, ale to je vedlejší :D ( jinak satan je nejlepší přítel církve, protože kvůli němu existuje...)

pokud jde o boha tak někde něco určitě bejt musí :d takovej bordelnemohl vzniknout sám o sobě znám z vlastní zkušenosti :D
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Aisha Sivinska - 14. května 2007 16:51
Aisha Sivinska

jo...souhlas. A-upřímě- ještě míň věřim v Boha. To si určitě jenom vymyslela církev aby měla jak dostat prachy a nakonec z toho vzniklo tohle. A neomlouvám se těm co v to věřej, i když je to každýho věc žejo...
...řekl Bůh

AskadrinSidlong - 14. května 2007 16:37
AskadrinSidlong

pche...na tohle neverim...satanismus je k nicemu.... (satanisty zadam o prominuti a uprimne se jim omlouvam ze neuctu kterou sem jim zpusobyl...hanu kterou jsem hodil na jejich tmava tryka se simbolem satana v jehoz existenci neverim a jehoz rozkazi k ritualnim vrazdam jsou uprimne na ho...dne velky prkno....
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Aisha Sivinska - 14. května 2007 16:32
Aisha Sivinska

juuuu to je hodný zlý číslo XDDDD
...řekl Bůh

Mashiro - 14. května 2007 16:26
Mashiro

sakra o jeden víc a ...

hetion - 14. května 2007 15:29
hetion

človek tu 2 mesiace neni a čo vidím? 665 nových príspevkov vidím O.o

Mashiro - 13. května 2007 08:03
Mashiro

Atelwen 12. května 2007 19:50
No jo to ale nevíš jak umřel, a co mě nejvíc naštvalo ani nevím jak se teda nakonec jmenoval :D

abych sem hodil jště jeden spoiler. Nejvíc se mi líbí díl kdy umře snoubenka agenta FBI XD

Atelwen - 12. května 2007 19:50
Atelwen

Mashiro 12. května 2007 18:30
au au au... at zije spoiler, co? :D (pravda, L na AF spoiloval taky, ale vyznelo to jinak XD...)
"The Vespa woman from this aftertoon!" *eating noodles* "Yo!" - FLCL X3

Mashiro - 12. května 2007 18:30
Mashiro

Atelwen 12. května 2007 17:01
No právě proto sem vynral tyhle fotky :D sou správně nic neříkající :D ( a to že na těch dvou není vidět oblyčej je nová úchylka kterouz sem získal z Death Note kterej právě sleduju XD ) ( L už umřel a pěkně mě tím nas.štval )

Atelwen - 12. května 2007 17:01
Atelwen

hmm, tak v tu dobu, kdy zacal a-fest jsme byli v autobuse, takze mi moc ty fotky nepomohly... hlavne si tam na nekoho jako ty nevzpominam :D

Mashiro - 12. května 2007 13:56
Mashiro

pardón to není kroužek spíš takové označení.

Mashiro - 12. května 2007 13:56
Mashiro

:D konečně

trvalo to dlouho. Bylo to zkličující a únavné. Ale přece sem to dokázal. našel sem je našel sem fotky které dokazují že sem byl na Animefestu. Chcete odhalit mou identitu a zjistit zda ste mě viděli? dám vám možnost. :D

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&user=S.Deel&auth= tohle je můj profil kde bohužel uvidíte jak sem dříve vipadal a taky uvidíte ony usvědčující fotky :D ( jsou to třetí a čtvrtá fotka jsem tam jasně zakroužkován :D )

Mashiro - 8. května 2007 10:45
Mashiro

Atelwen 8. května 2007 10:15
to není kacířství to je zvyk :D jak svtanu tak vstanu a když se probudím v sedum tak už prostě neusnu :D ( ale vědšinou se spíš budím v deset :D)

Atelwen - 8. května 2007 10:15
Atelwen

Mashiro 8. května 2007 09:46
dobrvolne... kaciri XD...

Mashiro - 8. května 2007 09:46
Mashiro

Atelwen 7. května 2007 22:42
no to je naprosto běžné jít spát v jedenáct a v devět stávat kdežto jít spát ve čyři odpoledne a stát dobrovolně v sedm to je úmění :D

Atelwen - 7. května 2007 22:42
Atelwen

Mashiro 7. května 2007 17:43
a to jako proc? XD

Mashiro - 7. května 2007 17:43
Mashiro

Atelwen 7. května 2007 13:29
to je silně neumělecké :D

Atelwen - 7. května 2007 13:29
Atelwen

Mashiro 7. května 2007 12:30
no, my dojeli do Praglu kolem pul osmy vecer... doma jsem byla kolem ty osmy, tak jsem nejak do jedenacti prezivala a zarizla to... vzbudila jsem se v devet XD...

Mashiro - 7. května 2007 12:30
Mashiro

to mi připomíná když sem přišel z conu umilsem se najedl se ( ps.: z výbavi mi zbyla jedna delisa a jedna nějaká zdravá sušenka a žvíkačky ale do těch sem se nepustil ještě :D, jinak sem snědl všechno) pak sem si tak jako ulehl na matčin futon ( před kterým je televize) byli čtyři hodiny a já si říkal že bych se mohl koukat na televizi. ve tři ráno sem se probudil a šel se zeptat matky jestli nechce do svý postele... poté sem se šel dospat do svý no a v sedum ráno sem byl jako rybička :D a vy?

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)