Manga & Anime (117 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 158 ⇒|

akira - 15. dubna 2007 11:08
akira

Atelwen 15. dubna 2007 11:06
(hele....já myslela že ty bydlíš v Praze O.o XDDD)
Smile with heaven =^.~=

Atelwen - 15. dubna 2007 11:06
Atelwen

Mashiro 15. dubna 2007 11:05
jako to mi je jasný :D:D spíš by mě zajímalo za kolik jsou lístky apod :D:D... (to víš no, jedu poprvý do velkýho města :D:D)
"The Vespa woman from this aftertoon!" *eating noodles* "Yo!" - FLCL X3

Mashiro - 15. dubna 2007 11:05
Mashiro

Atelwen 15. dubna 2007 10:08
Máme :D
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Atelwen - 15. dubna 2007 10:08
Atelwen

Mashiro 14. dubna 2007 21:46
optám se etě někoho, estli by ešlo si nechat věci třeba v Artu nebo někde u nějakýho stanoviště, todle se etě nějak pořeší, ale mám zásadní otázku XD...
jak je to s MHD v Brně :D:D

Mashiro - 14. dubna 2007 21:46
Mashiro

Atelwen 14. dubna 2007 19:40
S vašima plánama nemám problém :D je teda pravda že pokud jde o ponechávání zavazadel tak neznám nikoho v okolí ( teda krom jedný kámošky mojí máti a jednoho kořeňa, ale ti sou trochu zruky ( a trochzu psycho :D )a toho že se dá nechat něco na nádru, ale nevím jak je to tam s vyzvedáváním a tak ( myslím že sem tam viděl nějaký skříňky ale co já vím já jezdím ze semálu né z hlavasu :D // dvě z mnoha brněnských nádraží :D//) pokud jde o vyzvedávání v tom taky nevidím problém :D ( ikdyž si budu muset zopakovat cestu do artu :D přecejen né že bych tam chodil často)
- v tomhle místě sem se zasekl přez všechny ty závorky a smajlíky sem zapoměl co sem chtěl napsat :D

Atelwen - 14. dubna 2007 19:45
Atelwen

akira kitase 14. dubna 2007 19:44
tak jak jinak napsat všechno info aby bylo co nejmíň otázek... ale ráda bych uvítala jakékoliv námitky nebo aspoň souhlasy...

akira - 14. dubna 2007 19:44
akira

Atelwen 14. dubna 2007 19:40
malý slohovky..XDDDD
Smile with heaven =^.~=

Atelwen - 14. dubna 2007 19:40
Atelwen

Btw: dívala jsem se na mapu a výhodnějšé by bylo, kdyby nás někdo vyzvedl na autobusovém nádraží (nebo něco na ten styl... respektive na stránkách SA je to "Benešova třída, nádraží u "Grandu"" XD, takže jestli se pletu, opravte me, díky...) a jelo by se rovnou do kina Art, páč kdyby se jelo nejdřív k Mashirovi (nebo někomu, kde se bude přespávat, ale mám zakodovanýho Mashira) a dali se tam věci a pak zase do Artu, tak ztratíme dost času... Takže můj návrh je takový, že by se někde složila naše zavazadla (někam je schováme, určo se najde někdo, kdo by nám je někam schoval... třeba někdo, kdo bydlí u Artu? XD...) a pak, až bychom jeli večer k někomu (Mashi? XD) přespávat (pokud by jsme se nerozhodli to dát na jeden zátah...), tak by se to všechno vzalo... Zatim netuším, kdy má skončit A-fest, ale brzo to snad vědět budu... hl. to bude potřeba pro ten datum na objednání lístků... huh, ale to už je zas něco jinýho...

Má-li někdo jiný návrh, tak piště, docela bych je uvítala...

Atelwen - 13. dubna 2007 17:15
Atelwen

Znova opakuji pro pražské... Byla bych ráda věděla, kdo s náma pojede se SA toho 5.5. na A-fest... vyjíždělo by se v 7:30 z Florence a v Brně by jsme měli být kolem 10:00 (Brno, Grand - vubec netušim, kde to je, takže žádám brněnské o případné vysvětlení následující cesty... XD Jinak podle Jízdního řádu SA nikde jinde v Brně nezastavuje XD...)
Cena člověka do 15 let je 88 Kč na cestu... Cena studenta po předložení ISIC, či EURO 26 Student (nevim ctj, jen kopíruju XD) je 129 Kč na cestu.. Jinak pro ostatní je to 180 Kč (dále tu jsou sice ceníky pro ty, co předloží žákovské průkazy, ale na to jsem se po několika minutách luštění vykašlala XD...)... Jelikož by bylo nejlepší ty lístky rovnou zarezervovat, tak mi nahlašte, kdo s náma pojede se SA... Nenutím vás, jen bych to ráda věděla... Taky by bylo nejlepší se dohodnout rovnou i kdy pojedeme z Brna, aby to bylo již vše koupené... Ceny jsou stejné, jen zbývá si dohodnout čas... Cesta trvá tak 2 a1/2 hoďky, takže berte v potaz i to...
A hlavně...ž si domluvíme cestu, budu potřebovat od vás peníze XD...
Děkuji za pozornost...

Mashiro - 13. dubna 2007 14:41
Mashiro

téda právě sem zjistil že sem tu byl naposledy před 5 dnama :D no sem rád že sem o nic nepřišel :D

ps.: právě sleduju sérii Avatar ( nevím jestli se to dá považovat za anime )je to celkem dobrý a ikdyž je to v angličtině tak to nezní špatně :D ( jestli to není v angličtině originál, tím si nejsem jistej :D )každopádně vám dávám odkaz kde se to dá hravě skouknout bez registrace a atak je tam celá první kniha ( nevím kolik jich t omá asi dvě ) tak to sčekujte :D

http://www.veoh.com/series/avatarbookwater

Aisha Sivinska - 10. dubna 2007 06:42
Aisha Sivinska

akira kitase 9. dubna 2007 13:12
jo je to tak O.o to byl vážně jenom překlep XD*kouká se naprosto nedůvěryhodně*
...řekl Bůh

Atelwen - 9. dubna 2007 13:57
Atelwen

akira kitase 9. dubna 2007 13:12
haaaai, je to tak XD...

akira - 9. dubna 2007 13:12
akira

Aisha Sivinska 9. dubna 2007 13:10
hmmXD a hele nechci bejt rejpal, ale na nástěnce máš chybu XDD nejmenuje se to adík ale Advík XDDD jako anime dance víkend, jestli je to to co myslimXDDDD
Smile with heaven =^.~=

Aisha Sivinska - 9. dubna 2007 13:10
Aisha Sivinska

Atelwen 7. dubna 2007 20:48
omg XD
akira kitase 7. dubna 2007 20:49
jj a zvlášť pro někoho jako sem já, která se tomu ani nebrání ^^
...řekl Bůh

Atelwen - 9. dubna 2007 12:57
Atelwen

akira kitase 9. dubna 2007 12:45
a hlavně, kdo by jel s náma se SA

akira - 9. dubna 2007 12:45
akira

Hele minna vzhledem k tomu že Afest se blíží /já vim je až za měsíc ale i takXDD/ Takže kdo všechno tam bude a hlavně kdo jede z Prahy? XD
Smile with heaven =^.~=

akira - 7. dubna 2007 20:49
akira

Aisha Sivinska 7. dubna 2007 20:25
Noo jo, ta lenost je ale přítulná :D
Smile with heaven =^.~=

Atelwen - 7. dubna 2007 20:48
Atelwen

Aisha Sivinska 7. dubna 2007 20:25
a jsme zase u lenosti XD...

Aisha Sivinska - 7. dubna 2007 20:25
Aisha Sivinska

Atelwen 7. dubna 2007 15:44
no..upřímě..kdykoli řeknu že du mazat znamená to, že se kouknu na první tři přízpěvky a usoudim že to nemá cenu ^^
...řekl Bůh

Atelwen - 7. dubna 2007 16:31
Atelwen

akira kitase 7. dubna 2007 16:16
asi jsem měla dodat, že je to myšleno jako vtip, ale jako kdybych nic neřekla...

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)