Smysl života (101 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 126 ⇒|

Krow - 12. října 2007 10:08
Krow

TheDave 11. října 2007 20:30
Takze s tim samponem souhlasim, mam spoluzaka, ktery zrejme o existenci samponu jako takoveho nema ani tuseni. Reknu vam koukat denne na tu jeho mastnou a nemytou palici je vylozene frustrujici, vzdycky mi to zkazi celej den.

To sme teda klesi, kdyz uz debatujeme o samponu - znamena to snad, ze sampone je smyslem zivota? :D
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krestar - 11. října 2007 20:48
Krestar

jj to se musi nechat. Bez neuj bych asi umrel.

Jako ale kdyz to vezmu tak ani ta kytara neni vubec spatna:D
Fakt nepřestanou existovat když je ignorujeme

TheDave - 11. října 2007 20:30
TheDave

Šampon proti lupům taky není k zahození.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Krestar - 11. října 2007 20:23
Krestar

Krow 10. října 2007 14:22
Ja netvrdim ze zrovna desert eagle je to nej co clovek vymyslel. Takovy Ak47 si na tom stoji podle me lip. I kdyz M4A1 bych taky nepohrdnul:D:D:D

Ne podle me je docela dobrej vynalez kolo...ne jiozdni, kolo jako kolo.

Krow - 10. října 2007 14:22
Krow

Annox 9. října 2007 12:25
tak abys vedel za prve prispevky ctu cele porad apravidelne. A kdyz se mi nejaky nazor nelibi ozvu se, ale to nzn., ze te schazuju nebo urazim pouze nesouhlasim.tot vse.
A za druhe ja netrpim utopickym pacifismem ja se jen zabyvam myslenkou a navazujicimi spekulacemi...

jedine co bych chtel v zivote videt je opice ze ktere ses vyvinul ty:)->tohle je schazovani al neber si to prosim te osobne ty se nad to povzneses.

Krestar 10. října 2007 06:16
TheDave 9. října 2007 22:05
no nevim jak by vypadala populace inteligentnich lvu proti lidske. Asi by se to moc nelisilo kdyz jako zazrak lidske vynalezavostibudeme púovazovat desert eagla. naopak souhlasim s Krestarem...nevazime si toho co mame a misto toho chceme jeste vic...asi je to nase prirozenost. jak se rika:Ruku na srdce, kdo by nechtel vic." i kdyz to se asi nerika))
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krestar - 10. října 2007 06:16
Krestar

Treba by se vyvinul jinej nastroj jak uchytit veci. Predstav si jaky stigro mam my ze tu vubec jsme. Vem si sanci vzniku vesmiru, pak vzniku nasi galaxie, to neuveritelny stigro ze se zeme zcala utvaret jako 3. planeta u slunce, ktere je v idealni vzdalenosti. PRedstav si to stigroi ze se na planete utvorila atmoska ve ktere vznikl zivot....a my mame to stesti ze si todle muzeme uvedomit, a stejne na sebe hodime atomovku...

TheDave - 9. října 2007 22:05
TheDave

Pokud by se opice dál nevyvýjeli, žádní lidé by tu nebyli, pouze rasa inteligentních lvů, pravděpodobně sami sebe nazývající lidmi. Jen nevím, jak by si poradili třeba bez takové věci jako je např. protistojný palec.

Krestar - 9. října 2007 21:03
Krestar

A spis pak jak by se tvarili lidi tvari v tvar vynalezum lvu:D

Krestar - 9. října 2007 21:02
Krestar

Ne..ja se vratil z5 po evoluci. Opice zustali opicemi a lvy, nebo jejich predchudci se zacali mozkove vyvijet vpred...

TheDave - 9. října 2007 20:16
TheDave

Chtěl bych vidět takového inteligentního lva vtváří vtvář zázrakům lidského pokroku, jako je například desert eagle ráže 50.

Krestar - 9. října 2007 17:32
Krestar

Jajen uvazoval tak, ze kdyby oni meli stejny dar jako my, a to dar vedeni a mysleni. A my byli vypatlany zivocisny druhy, tak co udelaj ty inteligentni?Nejdriv vymlati nas a pak sebe....

Lilith - 9. října 2007 17:05
Lilith

Neurážejte nebohé ovce ani lvi...

Krestar - 9. října 2007 14:52
Krestar

No no...nejaky silny slova ne?...

Lidi bych nijak nesrvnaval(at obrazne, nebo jinak) s ovcemi, vlky atd. Lide jsou lide. Co si budeme namlouvat. Nekdo, neco a nebo vyvoj nam ulozil na nase bremena rozum a vedomi. S tim se musime smirit. Nekdo, neco a nebo vyvoj, vsak asi zapomnel na lidske pudy, a to prezit. Nekteri si je patrne vylozili tak, ze musi vymlatit vsecko okolo aby zustali jen oni sami. Osobne si myslim, ze kdybychom my, byli uplne vyptlanej klasickej zivocisnej druh a nasi inteligenci a potencial myslet by dostali..placnu, treba Lvi. Take by se rozvijeli az by dosahli stadia kdy by meli na celou planetu. Co by udelali?Vymlatili to. Podleme je todle zafixovanej pud...

Annox - 9. října 2007 12:25
Annox

Krow 9. října 2007 12:01
Ano, to jasně ukazuje na tvůj neexistenčně založenej mozek. Na tvou mírumilovnou utopii a prosazování svého názoru, shazováním ostatních názorů... divim se, že je vůbec čteš... spíš myslím, že je hned po první větě okomentuješ.

A víš co? Z tebe je zas na blití mě!
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Krow - 9. října 2007 12:01
Krow

Annox 8. října 2007 23:58
to sou jen zvasty a ani nejsme mnozina ovci

z tehlech kecu je mi na bliti

Annox - 8. října 2007 23:58
Annox

TheDave 8. října 2007 23:57
Čekající na Pastýře, jež by je ochránil před vlky...

TheDave - 8. října 2007 23:57
TheDave

"Lidé" jsou určitá množina ovcí...

Krestar - 8. října 2007 19:49
Krestar

Tak to mate pravdu no, ale jaksi se smirit musime s tim ze jsme "lide". Asi zacnu hledat neco pozitivniho...treba to pak pomuze prezit me a memu nejblizsimu okoli

Annox - 7. října 2007 21:22
Annox

TheDave 7. října 2007 21:16
Já si myslím spíše "PEOPLE=SCUM"

TheDave - 7. října 2007 21:16
TheDave

Annox 7. října 2007 21:11
Nebo "PEOPLE = SHIT!" :-)

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)