Smysl života (124 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 ⇒|

Krow - 21. února 2007 17:19
Krow

http://blog.air4web.com/bblog/files/ilovedeath.swf
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krow - 21. února 2007 17:17
Krow

Silver 20. února 2007 21:22
jo a jeste neco tobe by nevadilo ze si prozijes zivot a nikdo po tobe nevzdechne???
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krow - 21. února 2007 17:16
Krow

Silver 20. února 2007 21:22
ale o tom toneni...kdyz vybocis, tak se budes trapit(presne jak rikas) a jak ja rikam neco se po*ere. Chapes? nerikam, ze nemit lidi rad je dobre, ale byt jedincem v miliardach znamena jistou spokojenost. i kdyz jednotvarnost..:(

Annox - 21. února 2007 11:09
Annox

Smysl života je prý v člověku samém... ale co když není člověk (myslím jako jedinec) "hoden" smyslu života. Co když tu neměl být? otázkou není co je smysl života, otázkou je staré dobré PROČ? (a pak malé KDYBY) Jelikož člověk není nesmrtelný a nikdy nebude... (i když z fiziologického hlediska ano) nebyl by schopen ani nesmrtelnost přežít... zabil by se sám... nebo by se stal bezcitným haj*lem kterej má vše a nikomu nic nedá. Nikdy nezjistíme smysl života kterej není možno zjistit. Silvere já taky našel kolku která byla dle mého soudu "Dokonalá" a taky jsem se neodvážil (taky si rvu vlasy když mě popadne hledění do minulosti). Spíš se mi zdá že lidská mentalita je něco o čem víme jen sami ale přesto jen něco. Až bude na světě kolektivní myšlení (nebo vyvynutý druh toho schopen) tak se možná dozvíme co je TEN smysl.

Po smrti není nic, jen tma a prázdnota (a to taky není jistý)
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Silver - 20. února 2007 21:22
Silver

Ještě sem přidám jednu věc.Nejspíš to znáš,od člověka co má výrok Kurta Cobaina v mottu bych to přinejmenším očekával.Tenhle člověk dosáhl toho po čem ty,aspoň jestli dobře čtu mezi řádky,tak toužíš.Světskou nesmrtelnost.
Tohle je jeho zpověď ktará se našla vedle jeho mrtvého těla po té co se předávkoval:

Tento dopis píše tak trochu blázen, který by evidentně byl radši věčně si stěžujícím děckem, takže by mu mělo být dobře rozumět. Všechna varování od punk rockových harcovníků, kterých se mi dostalo od té doby, co jsem se dostal do styku s řekněme "etikou" nezávislého života a s pohostinností vaší komunity, se ukázala být velmi pravdivá. Příliš mnoho let jsem nepocítil vzrušení z poslechu nebo skládaní hudby, čtení a psaní. Kvůli tomu se cítím nade vše vinen. Například před vstupem na scénu, když světla zhasnou a dav začne fanaticky ječet, nepůsobí to na mě, jako to působilo na Freddieho Mercuryho, který to zřejmě miloval, opájel se láskou a obdivem davu, což je něco, co hluboce obdivuji a co mu závidím. Skutečností je, že už dál nemůžu podvádět kohokoli z vás. Prostě to není fér ani pro vás ani pro mne. Nejhorší zločin, jaký si dovedu představit, je okrádat lidi tím, že předstírám, že mě to, co dělám, baví. Někdy mi připadá, že před vstupem na scénu by měly být píchačky. Dělal jsem, co bylo v mých silách, abych si vážil toho, co mám (a já si toho vážím, věřte mi, že ano, ale ne dost.) Vážím si faktu, že já, že my jsme ovlivnili a pobavili spousty lidí. Musím být jeden z těch narcisistů, co si věcí začnou vážit, až je po všem. Jsem příliš citlivý. Potřebuji být trochu lhostejný abych měl zase ten enthusiasmus, co jsem míval jako dítě. Na našich posledních 3 turné se mi dařilo daleko víc si vážit lidí, které jsem osobně znal a našich fanoušků, ale pořád nedokážu překonat tu frustraci, pocit viny a soucitu, který ke každému chovám. V každém z nás je dobro a já si prostě myslím, že miluju lidi až příliš, tak moc, že je mi z toho tak kurevsky smutno. Smutné, citlivé, nevděčné znamení Ryb, proboha…. Proč si prostě neužíváš? Nevím. Mám skvělou ženu, ve které se snoubí ambice s pochopením a dceru, která mi tolik připomíná, jaký jsem sám býval - plný lásky a radosti. Líbá každého, koho uvidí, protože všichni jsou hodní a nikdo jí neublíží. A to mne děsí, že už nemohu dál. Nemohu vystát představu, že Frances jednou bude blbě se cítící, sebedestruktivní, mrtvej rocker, jako jsem já. Mám se dobře, velmi dobře a jsem vděčný, ale od svých sedmi let jsem začal pociťovat nenávist k lidem. Jenom proto, že pro lidi je to prostě tak jednoduché přijít a domoci se soucitu. Jenom proto, že lidi miluju a je mi jich tolik líto. Děkuji vám všem za vaše dopisy a zájem během posledních let. Jsem moc excentrický a náladový člověk. Jíž nemám sil a tak si pamatujte: Je lepší shořet než vyhasnout.

Mír, lásku a porozumění

Kurt Cobain

Frances a Courtney, zůstanu na vašem oltáři.

Prosím, Courtney, jdi dál, kvůli Frances,

kvůli jejímu životu, který bude beze mne o tolik šťastnější.

Miluji tě, miluji tě.
Nejlepšího člověka ze všech hledej mezi těmi nejopovrhovanějšími. Tolstoj

Silver - 20. února 2007 20:10
Silver

Krowe-Přesně naopak.Velké věci dokázili lidé kteří vybočili.Třeba Kolumbus,Mozart.Ti lidé byli vyjímeční.Vyjímečnost=vymykající se normálu.
A že 70 po mé smrti po mě neštěkne ani pes?A věříš že mi pak bude už ůplně jedno? :)
Po slávě já netoužím.Většina těch lidí o kterých ty tvrdíš "že měla to štěstí"že se o nich mluví i po několika stoletích,byla za svého života nešťastná.Byla tam spousta sebevražd,depresí,nejrůznějších drog... o to já nestojím.

Krow - 20. února 2007 19:54
Krow

To netvrdim. ja jen rikam ze existence jedince je zbytecna...jakmile trochu vybocis neco se po*ere

Darwin - 20. února 2007 19:06
Darwin

Krow 20. února 2007 18:29

No ale jde především o to abychom si ten život co nejvíce zpříjemnili. Smysl toho všeho je, abysme si pod tím vším mohli říct, že to v našich očích život byl a byl pro nás uspokojující. Člověk nemusí objevit lék na rakovinu, aby o sobě mohl tvrdit že jeho život měl smysl.

Krow - 20. února 2007 18:29
Krow

Pekne. Ale vschno vyzkouset nejde a jednotlive dilci uspechy v zivote ti jsou na nic, protoze za sedmdesat nebo mene let po tobe pes nestekne:( Vecma jako pritelkyne, pratele, rodina, majetek atd. si zivot muzes jen zprijemnit. A jen par jedincu ma stesti ze se o nich mluvi i po nekolika staletich...

Silver - 19. února 2007 23:40
Silver

Darwin 14. února 2007 22:29

Přesně.Nejvíc lituji toho co jsem nezkusil.Znal jsem jednu bezva holku.Smysl pro humor,zlatý srdce,navíc zrzka :) Kamarádka mojí kamarádky.Láska na první pohled.Jenže já se nerozhoupal.Rok mi trvalo než jsem sebral odvahu-jenže bylo pozdě.Našla si někoho jinýho.. Toho lituju nejvíc.Nevadilo by mě kdybych dostal košem,dostal jsem po té ještě mockrát... Ale vadilo mi to a vadí mi to dodnes že jsem to nezkusil.Jaký by to bylo?Poznal jsem spoustu bezva holek,ale tohle,i když je to už dobrých pět let,mě mrzí dodnes...
Tohle čas nezlepší,naopak.
Ať už se to týká čehokoliv,aspoň to zkuste!Jedno jestli jde o holku,o vysokou školu,o práci na kterou si myslíte že nemáte...
Protože jestli to zkusíte a vyhoříte,půjdete dál.Řeknete si-zkusil jsem to.Ale jestli to nezkusíte,pak se vám to vrátí...Třeba za pět,deset let,ale budete litovat.A na to vemte jed :)

Silver - 19. února 2007 22:58
Silver

Lidé celý život čekají že přijde něco velkého.U většiny se to bohužel nestane.
To mi připomíná...
Ptá se mladý tibetský mnich svého učitele:"Mistře,chtěl bych udělat svět lepším,co mám udělat?"
A mistr mu odpoví:"Přestaň bouchat dveřmi."

A v tom je celá pravda.
Největší chybu kterou lidé dělají je,že se srovnávají s jinýmy.Ten má hezčí nos,ten má hezčí zadek,ten má víc peněz,ten má hezčí dům...
Nesrovnávejte se.Žijte si svůj život,podle vlastních pravidel.
Ale žijte ho!

Krow - 19. února 2007 19:49
Krow

Ja sem zatim na smysl Byti neprisel...at premyslim jak premyslim, tak me nenapada na co je exeistence jedince dobra. Jedinec se v miliardach ztrati a ani si toho nevsimnete:(. A to je smutny

Darwin - 14. února 2007 22:29
Darwin

Jo jasný každej má svuj smysl života....každýho život se točí kolem jednoho bodu, kterej momentálně jeho život ovládá. Tak já si teda jdu po cestičce života, jenže teď jak můra leti za světýlkem, který každou chvíly zhasne a já se ztratim ve tmě ? Má zoufalá honba za vidinou nečeho lepšího smysl, když človšk nenajde sílu a odhodlání, aby si to pro sebe vydobil a nebo alespoň s klidným svědomím řekl, že to alespoň zkusil.

Krestar - 14. února 2007 12:17
Krestar

Ale naopak něčí ne.....muj smysl zivota v techdle chvilich je jen prezivat ve skole a doma, mozna je to mim vekem, ale opravdu se citim znacne svazany, plus muj osobni zivot je u bodu mrazu
Fakt nepřestanou existovat když je ignorujeme

Walakah - 9. února 2007 18:24
Walakah

Annox 9. února 2007 10:45
Třeba něčí ju ...
Je těžké být debilem ... konkurence je příliš veliká.

Annox - 9. února 2007 10:45
Annox

nějak to tu umřelo...... to že má být smysl života??? :D

Annox - 22. ledna 2007 20:41
Annox

Silver 19. ledna 2007 09:58

ale, taky řekl: Smrtí vše končí....

Silver - 19. ledna 2007 09:58
Silver

Nikdy toho nechtěj moc věděti!Čím méně toho člověk ví, tím snadněji se mu žije.Vědění činí člověka svobodným-ale nešťastným.(E.M.Remarque)

Annox - 6. ledna 2007 15:23
Annox

Ariazel 5. ledna 2007 15:06

ja sem nas*anej celej život..... prostě bastard.... :) a vzhledem k tomu že jsem z plzně tak sem i řádově netolerantní (vše co se protivý řádu je odsouzeno k záhubě, neboť v řádu je pokrok a vyšlechtění lidské rasy).

Svět umírá a my s ním....

Ariazel - 5. ledna 2007 15:06
Ariazel

Annox 5. ledna 2007 10:47
Hmm jsme si dost podobní :P až na to, že já takhle mluvím, když se fakt nas*ru ;-)

No jo no... je to tak.
No comment...

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)