Smysl života (121 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 ⇒|

Kalasinder - 31. března 2007 21:30
Kalasinder

Ariazel 31. března 2007 21:03
Já vím, ale co když Ti to bude vrtat hlavou a řekneš si, že to nemůže změnit jedinec, ale ty stovky a tisíce a povíš o tom ostatním a Ti si to možná uvědomí a čím dál víc lidí to bude šířit, tak tím víc lidí si uvědomí svoji chybu a za několik let se to změní, mi s tím nic neuděláme, ale děti našich dětí možná...

Ariazel - 31. března 2007 21:03
Ariazel

Kalasinder 31. března 2007 20:24
Není zač. Já toto stanovisko zaujímám několik let a budu i nadále až do smrti. Jen škoda, že s tím nejde nic dělat. Škoda jen, že ty desítky kterým to řekneš nad tím mávnou rukou, nebo si zaklepou na čelo a budou svinit prostředí dál... já ho sviním taky... už jen tím, že sedím u svého kompu.

Btw jsme trochu OT.
No comment...

Kalasinder - 31. března 2007 20:24
Kalasinder

Ariazel - 28. března 2007 20:30
Jeden z lidí, kteří chápou situaci... děkuji

Kalasinder - 31. března 2007 20:17
Kalasinder

Ale to sjte si blbě vynaložili, já jsem se zmímil, že jsme (jak už někdo řekl) homo s.s.;nejinteligentnější zvíře a chová se jak prase (tím se prasat nechci dotknout) ke své rodné planetě; koukněte se na koloběh života bez lidí...žádné jaderné výbuchy a trosky po válkách, žádné igelitové sáčky kolem nás, žádná ozonová díra, žádný vesmírný odpad... prostě dokonale by se život na Zemi bez h.s.s. dokonale doplňoval, dokonalá rovnováha (už jsem byl i u psichologa a ten mi řekl, že je to jen názor jedince a jediné co mohu udělat je, že to řeknu ostatním) možná to řeknu jen desítkám lidí a pak skonám, ale doufám, že ty desítky to řeknou stovkám a pak i tisícům a pak si h.s.s. uvědomí své chyby a něco proti tomu udělá; bude žít ekologicky... A to je mé poslání(asi)...

Krow - 30. března 2007 08:19
Krow

uz jsem tu psal ze existence jedince z globalniho hlediska nema smysl/vyznam...je to smutny ale jedinec se v miliardach ztrati a jen hrstka z nas je schopna vybocit a jestli si Infame myslis ze nezalezi na tvych cinech tak to je taky smutny:(
Zivot musi mit smysl nebot jinak bychom se zblaznili, tedy alespon a ja. Clovek by mel svuj smysl najit a pak se snazit neco podle toho dokazat, Ja bych nechtel aby se na me , az zhebnu, zapomnelo...
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Ariazel - 28. března 2007 20:44
Ariazel

Infäm 28. března 2007 20:35
Hmm :-))

Sry za spam, ale na to nic jiného říct nejde :-)
No comment...

Infäm - 28. března 2007 20:35
Infäm

Ariazel 28. března 2007 20:30
Asi tak... vtedy môže dotyčný začať trpieť depresiami :-)
Everything`s gonna be all right...

Ariazel - 28. března 2007 20:30
Ariazel

Infäm 28. března 2007 20:22
Většinou ano... důležité je být vděčný, ale ne spokojený. Horší, je, když s tím není někdo schopen níc udělat, ať už z důvodí vnějších, či vnitřních.
No comment...

Infäm - 28. března 2007 20:22
Infäm

Ariazel 28. března 2007 19:54
... som to zle vyjadril... tým som nechcel povedať, že som so svojim životom spokojný...

Myslím že byť nespokojný, je produktívnejšie...

Ariazel - 28. března 2007 19:54
Ariazel

Infäm 28. března 2007 19:48
Tak to ti závidím... když se totiž nad smyslem svého života, tak mě to dost deprimuje a spokojený nejsem už vůbec... kurec, radši bych se narodil jako plantážník někde na východě abych neměl čas takové kraviny řešit.
No comment...

Infäm - 28. března 2007 19:48
Infäm

Ariazel 28. března 2007 19:39
život je nezmyselný... to je dosť pesimistické... Neviem... keby som si pripustil možnosť, že môj život nemá zmysel, že moja existencia je zbytočná... dopadlo by to so mnou asi dosť zle... Myslím si že život musí mať zmysel... Možno nie všeobecný ale bytie každého človeka musí niekam smerovať...

Myslím si že nejde o to, či sa niekto o sto rokov bude zaoberať mojimi činmi... dôležité je, že ja som spokojný...

Ariazel - 28. března 2007 19:39
Ariazel

Infäm 28. března 2007 18:58
Já teda silně pochybuju, že je nějaký obecný smysl života... ne já jsem přesvědčen že není... protože život je nesmyslný sám o sobě... směřuje totiž ke smrti a je hrozně krátký. Člověk za tu dobu nic nestihne a pokud něco dokáže, tak to bude stejně dříve či později ztraceno v hlubinách času. Dneska se učíme ovelkých lidech, jako byl Karel Veliký, nebo Richard Lví Srdce, ale už jsou to jen prázdné pojmy, které nemají se skutečností nci společného...
No comment...

Infäm - 28. března 2007 18:58
Infäm

Kalasinder 26. března 2007 19:08

Hmm... svojou uvahou si chcel zdovodnit ze zivot nema zmysel? To ze ho niekto(vacsina) nenasla neynamena, ze neexistuje...

Krow - 28. března 2007 13:12
Krow

Annox 28. března 2007 10:50
Fanatický je podle mě TVůJ názor...zničit lidstvo jadernou silou? a co z toho? Myslim ze bude lepsi kdyz se seberes, koupis si ten bunkr a tam si hnij...prej znicit lidstvo a obeti musi byt->nazor fanatika nebo blázna.
A to ze jsme homo s. s. je fakt a s tim nic nenadelas
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Annox - 28. března 2007 10:50
Annox

Ariazel 27. března 2007 15:56

hmm... zaujatost člověka hraničí s absolutním přesvědčením či fanatismem... ale ano, je to pravda...

a to že jsme homo s.s. je naopak neospravedlňovatelné!
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Ariazel - 27. března 2007 15:56
Ariazel

Annox 27. března 2007 12:57
Zaujatý? Dyť je to pravda, co je na tom zaujatého? Mi je taky fuk jestli se lidstvo vyhubí nebo ne, ale nemusí s sebou vzít všechno kolem... a argument, že jsme přeči homo s.s. nás má jako ospravedlňovat?!?!
No comment...

Annox - 27. března 2007 12:57
Annox

Kalasinder 26. března 2007 19:08

ehmm... to jsem nemyslel... ale tvůj názor je velice ... zaujatý....

jinak já jsem pro TOTÁLNÍ zničení lidské společnosti, ať už přírodní čí jadernou silou... jsem člověk bez svědomí a vše mi je jedno... zvířata? je to škoda, ale oběti musí být... jinak bychom nebyli homo sapiens sapiens??? ne?

Kalasinder - 26. března 2007 19:08
Kalasinder

Podle mě život smysl nemá; koukněte se na lidi jako tvory rovný přírodě. My si stavíme svoje města a vesnice a tím ničíme tisíciletý koloběh tohoto místa. Jen si uvědomte, že kácíme pralesy a ničíme louky jen a jen pro to, že v okolí je řeka, pak se toto "město" rozrůstá všemi směry a vytlačuje zvěř ze svích ukrytů; oni tu přece byli dřív a tím pádem bych řekl, že kdyby nebylo člověka, byla by na tom Země lépe. Jen se podívejte na ozónové díry, na radioaktivní odpad na dně oceánů a na vesmírný odpad... Prostě v číslech Země trpí pod rukama člověka, příroda už hodně dlouho trpí... pomocme ji

Ariazel - 20. března 2007 18:20
Ariazel

Annox 20. března 2007 13:03
Ne to opravdu nejsi...
No comment...

Annox - 20. března 2007 13:03
Annox

Krow 16. března 2007 18:44
mám kamaráda co se jednoho dne sbalil a dva měsíce se procházel po evropě.... jako vágus.... a vrátil se, byt mu zabavily, dluhy si udělal.... ( prostě nic moc)

já tu mluvím o koupi třeba pohraničního bunkru z druhý světový či strubu a nebo starýho baráku v pohraničí.... porstě mrtvolná samota.... (to je smysl)

agarwaen 16. března 2007 10:47
Ariazel 15. března 2007 15:19
hmm... takže nejsem jediná znechucená existence??? :)

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)