Smysl života (123 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 ⇒|

Krow - 5. března 2007 18:06
Krow

:D
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Infäm - 5. března 2007 09:07
Infäm

Eponina 1. března 2007 21:37
Ked je neistota neista, ako moze byt istotou ??
Everything`s gonna be all right...

Krow - 2. března 2007 08:10
Krow

Eponina 1. března 2007 21:37
To jsem asi nepochopil...jedinou jistotou je smrt
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Eponina - 1. března 2007 21:37
Eponina

nejistota je jediná jistota, kterou v životě máme a v určitých situacích si je nejistá i sama nejistota =)

Krow - 1. března 2007 17:07
Krow

Infäm 28. února 2007 19:00
dobry postreh...

Infäm - 28. února 2007 19:00
Infäm

Annox 26. února 2007 16:49

jak to myslíš, že nebol nikdy oficiálne potvrdený?
Everything`s gonna be all right...

Krow - 28. února 2007 15:14
Krow

Annox 26. února 2007 16:49
Dyt ja ani nevim jestli ho ma..neni to jedno? Nepovazuji se za inteligencne nadrazeneho jedince->kdybys me znal anebo lidi co znaj me to bys zmenil nazor okamzite:D

ale nejsem zas uplne blbej:D

Annox - 26. února 2007 16:49
Annox

Krow 23. února 2007 21:10

hmm... vesmír je jen toretický... nikdy nebyl oficiálně potvrzen... v tom je ten vtip... včici si myslí že vesmír je shluk kamenů velikosti vejce ve vakuu... ale je to jen slovo...

nikdy nemůžeš říct co si myslíš protože tvůj mozek provádí (měl by) několikset biliard operací za sekundu a tvůj názor se vždy mění, samozřejmě záleří na tvém přesvědčení(pokud jsi fanatik tak tě nemá cenu nic vysvětlovat). a o čem ty žvásty celou dobu byly??? vo ničem... chápeš? to že má někdo diplom z filozofky neznamená že si myslí o své chytrost bůhví co...

z toho by se dalo taky usuzovat jako kontranázor že ty se považuješ za myšlenkově nadřazeného jedince. V tom je ale problém... já taky...
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Krow - 23. února 2007 21:10
Krow

podle vedeckeho vyzkumu se vesmir smrstuje ale pak by teoreticky melo za strasne dlouhou dobu dojit k 2. Velkemu tresku takze tezko rict.(jo vim otazka vesmiru je uzavrena:D)

Krow - 23. února 2007 21:07
Krow

Silver 23. února 2007 20:10
Rikam ze ses chytrejsi nez ostatni:D nemohls to vedet:D
ber to jako srandu prosim te

Silver - 23. února 2007 20:10
Silver

Já věděl že to vezmeš osobně :)
Tak to neber.Zapomeň na to...
Nejlepšího člověka ze všech hledej mezi těmi nejopovrhovanějšími. Tolstoj

Krow - 23. února 2007 19:50
Krow

Silver 23. února 2007 17:00
ja se divim<_>

nikdo mi netvrdil ze zivot je lehky!!! A taky se nelituju a jestli ses budhista nebo mas vystudovanou skolu na zminovany"filozoficky smer" tak to blahopreju.

A ted k tobe. ty si asi myslis ze ses chytrejsi nez ostatni co??

Silver - 23. února 2007 17:00
Silver

Ach jo...takže zase znova...

Vesmír není věčný.Stačí zajít občas na hvězdárnu,tam by ses bohužel dozvěděl že tomu tak není.Konec konců i budhisté říkají-VŠE je pomíjivé.Takže i vesmír.A jeden filozofický směr tvrdí-co se může stát,se jednou stane.Takže tím uzavírám vesmír.

A teď k tobě.
Někdo ti tvrdil že život je lehký?Jestli jo,tak ti lhal.Život lehkej není,takže se přestaň už litovat a seber se,chlape!

Krow - 23. února 2007 14:53
Krow

Silver 22. února 2007 21:07
Chjo Slivere...:D to by me zajimalo proc sio myslis ze jednou zanikne vesmir??

Bez jistoty ze neco je vecne bychom ani nemohli diskutovat o smyslu zivota, nebotby to postradalo jakykoli smysl.

Vesmir je vecny.Vesmir je chaoticky. To se muzem bavit o tom co bude po zivote.

Silver - 22. února 2007 21:07
Silver

Krowe,Krowe,Krowe... Bereš to všechno moc osobně.Jednoho krásnýho dne zanikne celý vesmír.Což je fakt,s tím se nedá nic dělat. Nezbude ani Mozart,ani Kolumbus,ani Cobain...
Prostě nic.A vše začne nanovo.Tak proč pořád tak stojíš o něco co nemá žádnou cenu?

Krow - 22. února 2007 19:11
Krow

Jo a Silvere prosim te Kubert cobain se nepredavkoval ale vystrelil si mozek z hlavy v tom je paradox meho motta..:)

Krow - 22. února 2007 19:06
Krow

Silver 22. února 2007 08:38
nesouhlasim...nemuzes vedet jak co dopadne. Kdyby jo tak jaky smysl by mela jiz zminovana existence melo by ti to vadit

Krow - 22. února 2007 19:05
Krow

Annox 22. února 2007 10:51
to ti zavidim...

Annox - 22. února 2007 10:51
Annox

Silver 22. února 2007 08:38

Na plno souhlasim se Silverem. já taky vybočuju a to by se dalo považovat za "nevhodné" okolní společnosti. Jsem člověk bez svědomí, kterému jen vštěpily základy chování společnosti. Tzn. budu navždy sám, jelikož mi nikdo nerozumí...
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Silver - 22. února 2007 08:38
Silver

Krow

Jestli by mi nevadilo že prožiju život a nikdo po mě ani neštěkne?
Nevadilo,protože přesně tak to dopadne :)
Přemýšlím a snažím se změnit věci které můžu změnit.Ostatní neřeším.
Jasně,mohl bych se trápit kvůli milionu věcí,ale nic bych nevyřešil.Proč řešit něco co nemá řešení?

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)