Aragorn vývoj (110 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 218 ⇒|

anuvin - 7. listopadu 2008 17:04
anuvin

Flipy 7. listopadu 2008 17:01
Jo to by řešilo můj problém s barvičkama, já jsem pro
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

Flipy - 7. listopadu 2008 17:01
Flipy

apophis 7. listopadu 2008 16:48
to věřim :)

chtěl sem se zeptat... jestli by nešlo udělat někde podobnou odrážku, jako jsou "Uživatelé, nebo Záložky" ve který by se ti zobrazily jeskyně ve kterých jsi přihlášený, plus třeba lidi co jsou v daný diskuzi online... klidně číslem (jako např. "Hra: Sněhurka trochu jinak :(Hráči Online:3) =počet lidí online(popřípadě počet nepřečtených příspěvků)"
Jako aby se ti záložky jeskyní a diskuzí či článků dělily do vlastních odrážek. Přijde mi, že by to bylo přehlednější...
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

apophis - 7. listopadu 2008 16:48
apophis

Gran 7. listopadu 2008 14:53

beru to jako offense. značnou.

"Sice si dost lidí myslí, že je super" ??? Si děláš srandu, že jo?

jen pro informaci jsem si vytáhnul z tabulky uživatelů ty, tkeří mají na profilu v sekci říká o sobě "http://" nebo "www" ... ať už s čímkoliv za tím.
61 uživatelů. Z nich se ozvali 2. díky za přesné určení slovního spojení "dost lidí".

jestli ti vadí, že jsem tu jedinej aktivní programátor, kterej se tady tomu snaží dát trochu ksicht, tak se s tím smiř, protože tak to je už přibližně rok. Možná že bys radši, aby lidi odkazovali na své blogísky, na svůj profil na lidech, na cokoliv a to všechno přímo odkazem.

ale proč? proč jim musím povolit odkazy, když tohle můžou v diskuzích, můžou to na svém profilu napsat a za adresu je nikdo nezabije?

Dělat tomu nějaký kontrolovatelný a kontrolovací engine mi přijde jako ztráta času nad zbytečností.

----------

Prosím, odpusť si narážky na téma: Bojím s dne, kdy Aragorn nebude pro lidi. Díky. Na to je možností všude jinde hodně. Jestli sis nevšiml, tak jsem ochotný přistupovat na dost nápadů. Jestli sis nevšiml, tak jsem přišel s dost komunitně orientovanými funkcemi ... ale to je samozřejmost, nad kterou každý jen pokývá hlavou a jde dál. Jakmile je někde chyba, tak zařve.

------------

No, tak jsem si zas jednou krásně postěžoval, moc fajn pocit.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 7. listopadu 2008 15:01
Gran

Jinak hoďte ten návrh někdo na nástěnku, ať je formalitám učiněno za dost .)

Gran - 7. listopadu 2008 14:59
Gran

Jako no offense, ale sakra, ať se nad tímhle někdo zamyslí .)

Jinak to tu bude jako na EQ...

(Pozn.: Z EQ _hromadně_ odcházejí hráči, protože si Tým dělá svět pro sebe a není schopen přijímat jakékoliv připomínky a návrhy (+ se chovají pěkně arogantně (většina, ne všichni), ale to už s tímhle nesouvisí... teda, možná)).)

Gran - 7. listopadu 2008 14:53
Gran

apophis 7. listopadu 2008 07:58

Tak snad jseš schopnej povolit jenom něco, ne? Když ti někdo předloží jenom dobrej návrh, tak ho zavrhneš proto, že by se mohly objevit i špatné? Heh .)

ixiik 7. listopadu 2008 10:47

No vidíš, pro Bonusáky by to bylo výborná možnost =)

---------------

No nic, tak se holt tenhle návrh nezavede. Sice si dost lidí myslí, že je super, včetně jednoho ze tří programátorů, ale protože ten jediný, který má čas, musí "play god", tak nic nebude.
Jak dlouho ještě bude Aragorn.cz pro lidi? Kdy se to přehoupne? Bojím se toho dne...

ixiik - 7. listopadu 2008 14:24
ixiik

Flipy 7. listopadu 2008 13:46
Přece na všechny možná blogísky těch užasňoučkejch lidiček...

:D

Ne vážně.. třeba na profil na deviantu, nebo na lidi.cz, libko.cz, vlastni webovky a podobně...

Takhle by to bylo v idealnim pripade...
Ale věřím tomu že se najdou tací, co tam nafrkaj plno blbin.. holt i tací sou...
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Flipy - 7. listopadu 2008 13:46
Flipy

je to zbytečnný.... jak ste řekli.... pokud chceš odkaz... napíšeš ho jako text... a ten, koho zajímá co to je si to jednoduše vloží do kolonky Adresa u prohlížeče...
co se s tim prdět... když je to zbytečný.... navíc.... na co tam chceš odkaz? Kam chceš odkazovat? he?
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

ixiik - 7. listopadu 2008 10:47
ixiik

Gran 6. listopadu 2008 21:21
Mno já už svůj názor řekl, ale napíšu to znovu.

Dle mého soudu, pokud teď člověk do "říká o sobě" chce dát odkaz, tak ho tam dá. Pokud jich tam chce dát sto, tak je tam dá.

Jen nebudou aktivní.. klikatelný. To ovšem nemění nic na tom že tam jsou.

Já osobně bych byl pro zavedení klikatelných odkazů. Třeba jen pro ty bonusový. Každopádně by to muselo být ošetřeno aby člověk s neznalostí programování napsal odkaz ve validní formě. Takže přes JS kde zadá jen dva parametry.

Apo to programovat nechce. Pokud s tím nesouhlasí, tak to chápu, ač stále zastávám to že to tu děláme pro lidi a ne pro sebe. Já bych to udělal, jenže nemám absolutně žádný čas. Jak jsem psal apovi, tak bych to mohl udělat někdy v roce 2012.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

anuvin - 7. listopadu 2008 08:37
anuvin

apophis 7. listopadu 2008 07:58
A neni to jedno jestli má odkazovník z odkazů nebo přímo z adres ?
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

apophis - 7. listopadu 2008 07:58
apophis

Gran 6. listopadu 2008 21:21

prosím, neber si můj profil jako příklad. Jsem profesionální webdeveloper, který umí k odkazům přidávat rel="nofollow" tam, kde je to potřeba (kdo neví, proč, tak ať si to dohledá), napíše STRONG či EM tam, kde se to hodí a pak také dokáže nějakým tím úhlednějším způsobem vybírat text do odkazu, aby neobsahoval jen "klikni zde". O tohle mi jde.

Povolíš jednu věc, uživatelé budou chtít další. Povolíš další, budeš muset povolit další. Je to příliš - slovo zneužitelné je moc silné - hloupě blbé, protože pak tu opravdu nebude problém ze svého profilu udělat velký odkazovník a uživatel se bude moci bránit tím, že: "je to povolené, tak proč bych to dělat nemohl?"
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Michi_Hrozi - 7. listopadu 2008 02:33
Michi_Hrozi

apophis: myslel som si ze nieco take povies a mas aj docela pravdu.. toto nieje myspace.. ale tiez som hovoril len o odkazoch nie celom html[ako povedal gran].. a preto som navrhol umoznit tuto vymozenost BONUSOVYM uzivatelom.. vyzeralo by to lepsie[ako povedal gran] a taktiez by to bol o jeden dovod viac preco si ten bonus zaplatit
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Gran - 6. listopadu 2008 21:21
Gran

Ještě k těm odkazům v Říká o sobě: Apo se teda rozhodl, že jeho názor je nezměnitelný, každopádně, co si o tom myslíš ty, ixi? Myslím čistě o těch odkazech... jak jsem řekl, IMHO by to bylo úhlednější a praktičtější, jak můžeme ostatně vidět právě v Apově profilu... .)

Dart - 6. listopadu 2008 19:32
Dart

Buri the Great 6. listopadu 2008 18:55
hater 6. listopadu 2008 18:56

....už len pre tú srandu by som to napísal... v slovenčine xD (Muhahahaha.....HA!)

anuvin - 6. listopadu 2008 18:57
anuvin

hater 6. listopadu 2008 18:53
Jestli je nějak váženej i můj názor což asi neni ale tak .. :D
Proč by se neměli povolit odkazy do profilu ? vypadalo by to rozhodně lépe a žádnej rozcestník by nebyl..to by tam lidi už takhle mohli dávat adresy...je to jedno jenom to zpřehlední profil.

Ale komplet html ee...to by to opravdu dopadlo tak že by tam byli reklamy banery...videa pomalu by se z toho stala vlastní webovka :D

hater - 6. listopadu 2008 18:56
hater

Buri the Great 6. listopadu 2008 18:55
To je prave to :-) tezko psat napovedu, kdyz nevis k cemu ji pises.

Buri the Great - 6. listopadu 2008 18:55
Buri the Great

hater 6. listopadu 2008 18:53
Já ji klidně napíšu, ale:
- někdo mi musí říct, jaké funkce na A4 budou
- když už bude dělat seznam, tak to rovnou může napsat jako nápovědu ;-)
http://napady.aragorn.cz

hater - 6. listopadu 2008 18:53
hater

Buri the Great 6. listopadu 2008 17:24
Ano, vidím, že tu máme dobrovolníka na psaní nápovědy :-) výborně, píšeme si.

Gran - 6. listopadu 2008 18:53
Gran

apophis 6. listopadu 2008 17:17

Čtu. Čteš ty? Píšu, že tím, že nebudou html odkazy vkládání odkazů (což je to, co se ti nelíbí) NEZABRÁNÍŠ. To, s čím nesouhlasíš, už JE. Tím, že bys tohle naprogramoval, by jsi to učinil úhlednější => menší zlo. .)

Buri the Great - 6. listopadu 2008 17:24
Buri the Great

apophis 6. listopadu 2008 17:17
[Ctrl]?
Ale to by někdo musel dopsat nápovědu. Ne, opravdu to není výčitka. Pro A3 už asi nemá cenu, ale k A4 by se možná hodila.
http://napady.aragorn.cz

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)