Aragorn vývoj (110 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 218 ⇒|

anuvin - 7. listopadu 2008 17:04
anuvin

Flipy 7. lis­to­pa­du 2008 17:01
Jo to by ře­ši­lo můj pro­blém s bar­vič­ka­ma, já jsem pro
Why does hu­ma­ni­ty de­ser­ve to sur­vi­ve? Maybe you don't. - Sha­ron "Athe­na" Agathon

Flipy - 7. listopadu 2008 17:01
Flipy

apo­phis 7. lis­to­pa­du 2008 16:48
to věřim :)

chtěl sem se ze­ptat... jest­li by nešlo udě­lat někde po­dob­nou od­ráž­ku, jako jsou "Uži­va­te­lé, nebo Zá­lož­ky" ve který by se ti zob­ra­zi­ly jes­ky­ně ve kte­rých jsi při­hlá­še­ný, plus třeba lidi co jsou v daný dis­ku­zi on­li­ne... klid­ně čís­lem (jako např. "Hra: Sně­hur­ka tro­chu jinak :(Hráči On­li­ne:3) =počet lidí on­li­ne(po­pří­pa­dě počet ne­pře­čte­ných pří­spěv­ků)"
Jako aby se ti zá­lož­ky jes­ky­ní a dis­ku­zí či člán­ků dě­li­ly do vlast­ních od­rá­žek. Při­jde mi, že by to bylo pře­hled­něj­ší...
Pa­ma­tuj­te, že ama­té­ři po­sta­vi­li No­emo­vu Archu, pro­fe­si­o­ná­lo­vé Ti­ta­nic.

apophis - 7. listopadu 2008 16:48
apophis

Gran 7. lis­to­pa­du 2008 14:53

beru to jako of­fen­se. znač­nou.

"Sice si dost lidí myslí, že je super" ??? Si děláš sran­du, že jo?

jen pro in­for­ma­ci jsem si vy­táh­nul z ta­bul­ky uži­va­te­lů ty, tkeří mají na pro­fi­lu v sekci říká o sobě "http://" nebo "www" ... ať už s čím­ko­liv za tím.
61 uži­va­te­lů. Z nich se ozva­li 2. díky za přes­né ur­če­ní slov­ní­ho spo­je­ní "dost lidí".

jest­li ti vadí, že jsem tu je­di­nej ak­tiv­ní pro­gra­má­tor, kte­rej se tady tomu snaží dát tro­chu ksicht, tak se s tím smiř, pro­to­že tak to je už při­bliž­ně rok. Možná že bys radši, aby lidi od­ka­zo­va­li na své blo­gís­ky, na svůj pro­fil na li­dech, na co­ko­liv a to všech­no přímo od­ka­zem.

ale proč? proč jim musím po­vo­lit od­ka­zy, když tohle můžou v dis­ku­zích, můžou to na svém pro­fi­lu na­psat a za ad­re­su je nikdo ne­za­bi­je?

Dělat tomu ně­ja­ký kon­t­ro­lo­va­tel­ný a kon­t­ro­lo­va­cí en­gi­ne mi při­jde jako ztrá­ta času nad zby­teč­nos­tí.

----------

Pro­sím, od­pusť si na­ráž­ky na téma: Bojím s dne, kdy Ara­gorn ne­bu­de pro lidi. Díky. Na to je mož­nos­tí všude jinde hodně. Jest­li sis ne­vši­ml, tak jsem ochot­ný při­stu­po­vat na dost ná­pa­dů. Jest­li sis ne­vši­ml, tak jsem při­šel s dost ko­mu­nit­ně ori­en­to­va­ný­mi funk­ce­mi ... ale to je sa­mo­zřej­most, nad kte­rou každý jen po­ký­vá hla­vou a jde dál. Jakmi­le je někde chyba, tak zařve.

------------

No, tak jsem si zas jed­nou krás­ně po­stě­žo­val, moc fajn pocit.
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

Gran - 7. listopadu 2008 15:01
Gran

Jinak hoďte ten návrh někdo na ná­stěn­ku, ať je for­ma­li­tám uči­ně­no za dost .)

Gran - 7. listopadu 2008 14:59
Gran

Jako no of­fen­se, ale sakra, ať se nad tímhle někdo za­mys­lí .)

Jinak to tu bude jako na EQ...

(Pozn.: Z EQ _hro­mad­ně_ od­chá­ze­jí hráči, pro­to­že si Tým dělá svět pro sebe a není scho­pen při­jí­mat ja­ké­ko­liv při­po­mín­ky a ná­vrhy (+ se cho­va­jí pěkně aro­gant­ně (vět­ši­na, ne všich­ni), ale to už s tímhle ne­sou­vi­sí... teda, možná)).)

Gran - 7. listopadu 2008 14:53
Gran

apo­phis 7. lis­to­pa­du 2008 07:58

Tak snad jseš schop­nej po­vo­lit jenom něco, ne? Když ti někdo před­lo­ží jenom dob­rej návrh, tak ho za­vrh­neš proto, že by se mohly ob­je­vit i špat­né? Heh .)

ixiik 7. lis­to­pa­du 2008 10:47

No vidíš, pro Bo­nu­sá­ky by to bylo vý­bor­ná mož­nost =)

---------------

No nic, tak se holt te­nhle návrh ne­za­ve­de. Sice si dost lidí myslí, že je super, včet­ně jed­no­ho ze tří pro­gra­má­to­rů, ale pro­to­že ten je­di­ný, který má čas, musí "play god", tak nic ne­bu­de.
Jak dlou­ho ještě bude Aragorn.​cz pro lidi? Kdy se to pře­houp­ne? Bojím se toho dne...

ixiik - 7. listopadu 2008 14:24
ixiik

Flipy 7. lis­to­pa­du 2008 13:46
Přece na všech­ny možná blo­gís­ky těch užasňouč­kejch li­di­ček...

:D

Ne vážně.. třeba na pro­fil na de­vi­an­tu, nebo na lidi.​cz, libko.​cz, vlast­ni webov­ky a po­dob­ně...

Takhle by to bylo v ide­al­nim pri­pa­de...
Ale věřím tomu že se na­jdou tací, co tam nafr­kaj plno blbin.. holt i tací sou...
Byl jsem na Ara­LAR­Pu I, II, ... IX, Ara­Pa­int­Ballu I a II, , Cast­le LARPu II, III, Pra­go­Co­nu 2007, 2008, 2009, CON­VEN­TI­cO­Nu 2009, účast­nil se akce AraSpon­zo­ring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Ara­gor­nem, no a?

Flipy - 7. listopadu 2008 13:46
Flipy

je to zby­tečn­ný.... jak ste řekli.... pokud chceš odkaz... na­pí­šeš ho jako text... a ten, koho za­jí­má co to je si to jed­no­du­še vloží do ko­lon­ky Ad­re­sa u pro­hlí­že­če...
co se s tim prdět... když je to zby­teč­ný.... navíc.... na co tam chceš odkaz? Kam chceš od­ka­zo­vat? he?
Pa­ma­tuj­te, že ama­té­ři po­sta­vi­li No­emo­vu Archu, pro­fe­si­o­ná­lo­vé Ti­ta­nic.

ixiik - 7. listopadu 2008 10:47
ixiik

Gran 6. lis­to­pa­du 2008 21:21
Mno já už svůj názor řekl, ale na­píšu to znovu.

Dle mého soudu, pokud teď člo­věk do "říká o sobě" chce dát odkaz, tak ho tam dá. Pokud jich tam chce dát sto, tak je tam dá.

Jen ne­bu­dou ak­tiv­ní.. kli­ka­tel­ný. To ovšem ne­mě­ní nic na tom že tam jsou.

Já osob­ně bych byl pro za­ve­de­ní kli­ka­tel­ných od­ka­zů. Třeba jen pro ty bo­nu­so­vý. Kaž­do­pád­ně by to mu­se­lo být ošet­ře­no aby člo­věk s ne­zna­los­tí pro­gra­mo­vá­ní na­psal odkaz ve va­lid­ní formě. Takže přes JS kde zadá jen dva pa­ra­me­t­ry.

Apo to pro­gra­mo­vat ne­chce. Pokud s tím ne­sou­hla­sí, tak to chápu, ač stále za­stá­vám to že to tu dě­lá­me pro lidi a ne pro sebe. Já bych to udě­lal, jenže nemám ab­so­lut­ně žádný čas. Jak jsem psal apovi, tak bych to mohl udě­lat někdy v roce 2012.
Byl jsem na Ara­LAR­Pu I, II, ... IX, Ara­Pa­int­Ballu I a II, , Cast­le LARPu II, III, Pra­go­Co­nu 2007, 2008, 2009, CON­VEN­TI­cO­Nu 2009, účast­nil se akce AraSpon­zo­ring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Ara­gor­nem, no a?

anuvin - 7. listopadu 2008 08:37
anuvin

apo­phis 7. lis­to­pa­du 2008 07:58
A neni to jedno jest­li má od­ka­zov­ník z od­ka­zů nebo přímo z adres ?
Why does hu­ma­ni­ty de­ser­ve to sur­vi­ve? Maybe you don't. - Sha­ron "Athe­na" Agathon

apophis - 7. listopadu 2008 07:58
apophis

Gran 6. lis­to­pa­du 2008 21:21

pro­sím, neber si můj pro­fil jako pří­klad. Jsem pro­fe­si­o­nál­ní web­de­ve­lo­per, který umí k od­ka­zům při­dá­vat rel="no­follow" tam, kde je to po­tře­ba (kdo neví, proč, tak ať si to do­hle­dá), na­pí­še STRONG či EM tam, kde se to hodí a pak také do­ká­že ně­ja­kým tím úhled­něj­ším způ­so­bem vy­bí­rat text do od­ka­zu, aby ne­ob­sa­ho­val jen "klik­ni zde". O tohle mi jde.

Po­vo­líš jednu věc, uži­va­te­lé budou chtít další. Po­vo­líš další, budeš muset po­vo­lit další. Je to pří­liš - slovo zne­u­ži­tel­né je moc silné - hlou­pě blbé, pro­to­že pak tu oprav­du ne­bu­de pro­blém ze svého pro­fi­lu udě­lat velký od­ka­zov­ník a uži­va­tel se bude moci brá­nit tím, že: "je to po­vo­le­né, tak proč bych to dělat ne­mohl?"
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

Michi_Hrozi - 7. listopadu 2008 02:33
Michi_Hrozi

apo­phis: mys­lel som si ze nieco take po­vies a mas aj do­ce­la prav­du.. toto nieje my­spa­ce.. ale tiez som ho­vo­ril len o od­ka­zoch nie celom html[ako po­ve­dal gran].. a preto som na­vr­hol umoznit tuto vy­mo­ze­nost BO­NU­SO­VYM uzi­va­te­lom.. vy­ze­ra­lo by to lep­sie[ako po­ve­dal gran] a tak­tiez by to bol o jeden dovod viac preco si ten bonus za­pla­tit
Laugh.. and the world lau­ghs with you. Weep.. and you weep alone!

Gran - 6. listopadu 2008 21:21
Gran

Ještě k těm od­ka­zům v Říká o sobě: Apo se teda roz­ho­dl, že jeho názor je ne­změ­ni­tel­ný, kaž­do­pád­ně, co si o tom mys­líš ty, ixi? Mys­lím čistě o těch od­ka­zech... jak jsem řekl, IMHO by to bylo úhled­něj­ší a prak­tič­těj­ší, jak mů­že­me ostat­ně vidět právě v Apově pro­fi­lu... .)

Dart - 6. listopadu 2008 19:32
Dart

Buri the Great 6. lis­to­pa­du 2008 18:55
hater 6. lis­to­pa­du 2008 18:56

....už len pre tú sran­du by som to na­pí­sal... v slo­ven­či­ne xD (Mu­ha­ha­ha­ha.....HA!)

anuvin - 6. listopadu 2008 18:57
anuvin

hater 6. lis­to­pa­du 2008 18:53
Jest­li je nějak vá­že­nej i můj názor což asi neni ale tak .. :D
Proč by se ne­mě­li po­vo­lit od­ka­zy do pro­fi­lu ? vy­pa­da­lo by to roz­hod­ně lépe a žád­nej roz­cest­ník by nebyl..​to by tam lidi už takhle mohli dávat adresy...​je to jedno jenom to zpře­hled­ní pro­fil.

Ale kom­plet html ee...​to by to oprav­du do­padlo tak že by tam byli re­kla­my banery...​videa po­ma­lu by se z toho stala vlast­ní webov­ka :D

hater - 6. listopadu 2008 18:56
hater

Buri the Great 6. lis­to­pa­du 2008 18:55
To je prave to :-) tezko psat na­po­ve­du, kdyz nevis k cemu ji pises.

Buri the Great - 6. listopadu 2008 18:55
Buri the Great

hater 6. lis­to­pa­du 2008 18:53
Já ji klid­ně na­píšu, ale:
- někdo mi musí říct, jaké funk­ce na A4 budou
- když už bude dělat se­znam, tak to rov­nou může na­psat jako ná­po­vě­du ;-)
http://​napady.​aragorn.​cz

hater - 6. listopadu 2008 18:53
hater

Buri the Great 6. lis­to­pa­du 2008 17:24
Ano, vidím, že tu máme dob­ro­vol­ní­ka na psaní ná­po­vě­dy :-) vý­bor­ně, pí­še­me si.

Gran - 6. listopadu 2008 18:53
Gran

apo­phis 6. lis­to­pa­du 2008 17:17

Čtu. Čteš ty? Píšu, že tím, že ne­bu­dou html od­ka­zy vklá­dá­ní od­ka­zů (což je to, co se ti ne­lí­bí) NE­ZA­BRÁ­NÍŠ. To, s čím ne­sou­hla­síš, už JE. Tím, že bys tohle na­pro­gra­mo­val, by jsi to uči­nil úhled­něj­ší => menší zlo. .)

Buri the Great - 6. listopadu 2008 17:24
Buri the Great

apo­phis 6. lis­to­pa­du 2008 17:17
[Ctrl]?
Ale to by někdo musel do­psat ná­po­vě­du. Ne, oprav­du to není vý­čit­ka. Pro A3 už asi nemá cenu, ale k A4 by se možná ho­di­la.
http://​napady.​aragorn.​cz

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 108 109 110 111 112 113 114 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: