Aragorn vývoj (111 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 218 ⇒|

apophis - 6. listopadu 2008 17:17
apophis

Buri the Great 6. listopadu 2008 17:01

nováčky to mate, ale aspoň se to naučí? jedna zpráva šeptem je nezabije, ne? Ostatně AjaxChat se bude překopávat asi jako všechno ... zrovna tohle, aby to udělalo šeptání, mi přijde lepší, protože spousta lidí nechce klikat naselectbox s uživateli a raději jen kline na šeptání ...

dilema. že?

a křížek se píše hůř, než dvojtečka, takže to necháme u křížku na špetání :P

Gran 6. listopadu 2008 17:03

už ani nečteš? psal jsem, že já to progrmaovat nebudu, protože nesouhlasím s tím, aby si každý mohl u sebe na profilu psát kolik chce odkazů kamkoliv. Uživatelské profily nejsou odkazovník ani rozcestník. Jsou to profily, ne budoucí pseudo-webová stránka toho kterého uživatele.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 6. listopadu 2008 17:03
Gran

apophis 6. listopadu 2008 16:58

Počkej, mě přišlo, že se vyjadřuješ k HTML obecně... jaké argumenty máš tedy na mysli?

Buri the Great - 6. listopadu 2008 17:01
Buri the Great

Návrh:
Na chatu při kliknutí na ikonku uživatele by se poslal veřejný příspěvek s dvojtečkou, ne šeptání. Nováčky to mate.
http://napady.aragorn.cz

apophis - 6. listopadu 2008 16:58
apophis

Gran 6. listopadu 2008 16:23

já jsem své argumenty taky řekl a taky jsem řekl, že to může naprogramovat ixiik, že já to programovat nebudu ...

bytostně nerad dělám něco, s čím nesouhlasím.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 6. listopadu 2008 16:24
Gran

Drobný příklad: Vím, že jsem tu viděl něco masivnějšího, ale tohle stačí:
http://www.aragorn.cz/uzivatele/wolfiiik/

Nebylo by hezčí, kdyby ty dva odkazy byly odkazy, ne celé adresy? A i praktičtější...

Ano, jsou "jen dva", ale už to by stálo za povolení odkazů. Obzvláště když jsou tu případy, kde je těch odkazů 10...

Gran - 6. listopadu 2008 16:23
Gran

apophis 6. listopadu 2008 15:15

Proč? Já jsem ti už argumenty řekl .)

apophis - 6. listopadu 2008 15:15
apophis

Gran 6. listopadu 2008 14:49

a to si myslíš ty a já si to nemyslím.

Gran - 6. listopadu 2008 14:49
Gran

ixiik 6. listopadu 2008 12:19
apophis 6. listopadu 2008 12:25
ixiik 6. listopadu 2008 12:38
apophis 6. listopadu 2008 12:40
ixiik 6. listopadu 2008 12:44

Geez... bavíme se o odkazech, tak do toho netahejte barvy a obrázky.

Říkám, povolení odkazů naopak prospěje - lidi je nebudou používat víc než doposud: a tam kde jsou použity to bude vypadat lépe.

Buri the Great - 6. listopadu 2008 14:22
Buri the Great

Návrh na chatu: při kliknutí na obrázek by se poslal veřejný příspěvek s dvojtečkou, ne šeptání. Nováčky to mate.
http://napady.aragorn.cz

anuvin - 6. listopadu 2008 13:44
anuvin

Flipy 6. listopadu 2008 13:43
jo to by bylo možná taky dobrý :)
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

Flipy - 6. listopadu 2008 13:43
Flipy

když uš, nebylo by jednodušší mít na to odrážku "mé jeskyně" ve který se ti zobrazej hráči so sou online v daný hře?

Jo... předpokládám, že umožnění vložení většího obrázku do profilu by nešlo co? vim... je to blbost, zabíralo by to místo... dělalo by to problémy v diskuzích a tak... jen mě to napadlo...
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

anuvin - 6. listopadu 2008 13:04
anuvin

apophis 6. listopadu 2008 12:55

mm tak toje hezký ale všechno si nepamatuju a zrychklilo by to orientaci..

poznámky super

nojo :D
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

apophis - 6. listopadu 2008 12:55
apophis

anuvin 6. listopadu 2008 12:50

jen se klidně řezej po ruce :P

ad 1) bavičky: zdvojení informací: na stránce konkrétní jeskyně je vidět informace, zda je ten dotyčný online. A pokud myslíš jako k přátelům přidávat jejich barvu, tak to mi přijde poněkud - zvrhlé. K čemu? K tomu, abych si nemusel pamatovat, že v jeskyni hraju s tím a tím člověkem? Nepostrádá potom taková hra smysl, když si ani nepamatuju, s kým tam hraju?

ad 2) Poznámky: klikni si na svůj profil a je tam pak sekce Moje poznámky ... už docela dost dlouho :)

ad 3) až tě zas něco napadne, napiš to semka, ale občas je fajn se nejdřív podívat, zda to už neexistuje :D

anuvin - 6. listopadu 2008 12:50
anuvin

Zdravím vás, protože už se mi v hlavě dlouho drží nějké nápady přemýšlel jsem jestli se můžu vyjádřit..a konečně jsem našel tohle!

Eh takže:
Jako první věc která by mi určitě pomohla jsou barvičky u mých přátel.(0 přátel online)
Například by se mi hodilo vědět okamžitě kdo z mojí jeskyně je online ale protože si je nechci dávat mezi moje přátelé a hlavně si ani nepamatuju všechny jjich ména jen by se mi to pletlo, proto bych uvítal kdyby se u jednotlivých přátel dala nastavit barva (RGB by stačily). Například bych si tam hoil lidi odemě z jeskyně a dal jim zelenou barrvu, přihlásim se najedu na přátele a hle vidim kdo z jeskyně je online
Tak.. co vy nato?

No a druhá věc která mě napadla jsou nějaké alespoň jednoduché poznámky.To by mi taky dost pomohlo nějakej prostor třeba vedle pošty POZNAMKY a tam zapisovat aspoň 5000 znaků.

No to bude asi všechno, ještě mě napadla nějaká větší změna aragornu než jsou skyny protože stejně většina lidí používá ten prcní, nějakej novej styl...ale to asi neni reálný

Tak aspoň zvažte ty dva návrhy myslim že barvičky by se líbili všem.
A omluvte že píšu tak kotrbatě protože sem se pořezal na ruce a píšu jen jednou :))

GL

ixiik - 6. listopadu 2008 12:44
ixiik

apophis 6. listopadu 2008 12:40
mrknu na to jak budu mít čas... (tzn asi v roce 2012) :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 6. listopadu 2008 12:40
apophis

ixiik 6. listopadu 2008 12:38

tak to vyrob :P

ixiik - 6. listopadu 2008 12:38
ixiik

Osobně bych asi povolil tučné písmo, kurzívu a textové odkazy. Vše ale přes ikony. Něco jako je tady v diskuzi. Jen odkaz bych umožnil mít s vlastnim obsahem textu...

<a href="url(prvni input)" title="url (prvni input)">text (druhy input)</a>
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 6. listopadu 2008 12:25
apophis

Gran 6. listopadu 2008 12:07

a když už povolíš odkazy, tak budou všichni chtít tučný text, kurzívu, barvičky a už to jede ... jak řekl ixiik - strakatý profily.

To Aragorn není.

----------

ano, jenom já, ixiik, MegaEdwin a kdokoliv, kdo slušně požádá mne, ixiika a nebo MegaEdwina o tu maličkost, aby mu upravil profil a Říká o sobě na nějakou podobu, kde by třeba chtěl použít odkaz.

Je to totéž jako podpisy - když se vyhlašoval AT07, tak jsem tam natvrdo pár lidem napsal odkaz do diskuze pro turnaj a tučně že vyhráli tu a tu sekci / cenu. Nic víc.

ixiik - 6. listopadu 2008 12:19
ixiik

Gran 6. listopadu 2008 12:07
tak tím si nejsu moc jist. Uz vidim ty strakate profily, plne obrazku, embed videí a podobně.

Kompletní html určitě ne. Když, tak třeba ty odkazy...ale víc asi ne.

Gran - 6. listopadu 2008 12:07
Gran

To chceš ape říci, že nikdo si nemůže udělat ve svém profilu odkazy, jenom ty ano, protože jsi velkej boss? .)

Nehledě na to, že rozcestník na youtube videa už tu často je. Tím, že zakážeš odkazy, tomu nebráníš - naopak, jen způsobuješ, že lidé píší celé adresy, což je nepraktické a ošklivé.
Povolení HTML všem by byl krok k praktičnosti a úhlednosti.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)