Aragorn vývoj (113 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 218 ⇒|

zen - 9. října 2008 18:36
zen

No je pravda že nemusí bejt novej systém (orp, drd) ale stačí kdyby se orp prostě jenom trohu rozšířilo a udělalo se více user friendli luvim třeba o tom že člověk si bude moct importovat vlastní rasu aniž by musel jak vůl vyklikávat tisíc políček prostě bay to bylo přednastavený myslim jako:

Jméo rasy:
spec. schopnosti
síla až charisma: (člověk vybere jen čísla od do a ty vylosuje server)
popis
historie

apod.: samozřejmě tohle všechno de strochou snahy udělatv orp ale když bych měl dělat 6 ras + skiny (vlasy postava a pod.) ta se stoho člověk zblázní...prostě aby to bylo víc user friendli jinak nic že jo..
Meum est propositum in taverna mori. | Tempora mutantur et nos mutamur in illis.

Flipy - 29. září 2008 16:57
Flipy

apophis 29. září 2008 10:34
tak nic proti. :)
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

apophis - 29. září 2008 10:34
apophis

pikáč 27. září 2008 21:49

to už tu bylo. ne.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Flipy - 27. září 2008 21:57
Flipy

pikáč 27. září 2008 21:49
nehledě na fakt, že pokud do budoucna začnou fungovat cechy a guildy by se tato možnost docela hodila

pikáč - 27. září 2008 21:49
pikáč

Tak a teď něco přijatelnějšího : možnost dát si uživatelé do nepřátelů,protivníků nebo něco podobného. Pár lidí si o to koleduje.

Flipy - 26. září 2008 20:30
Flipy

možná, jestli by bylo možný do A4 dát víc možností pj v drd na editace... přeci jen, orp je fakt dobrý, ale nevygeneruje ti to atributy postavy... navíc, kdyby mohl pj změnit nastavení základních parametrů různejch ras ve svý hře, tak by to asi taky nebylo na škodu...
přeci jenom.... může třeba změnit elfa(viz lotr) na malou postavičku s křidélkama, jež je taky označována jako elf... (dle svého světa...)

Emigrant - 26. září 2008 20:23
Emigrant

agarwaen 26. září 2008 20:11
v orp se ty posvay delaj hodne blbe, to fakt musim rict... a kdyz hrajes normal drd ale chces treba aby hrac moh bejt napr ork, coz v pravidlech neni ale mas pribeh o orcich... tak ti orp nepomuze no
My life for Freedom Call and HammerFall! The best METAL EVER!!!

Voju - 26. září 2008 20:12
Voju

Flipy 26. září 2008 19:02
Spíše by jsem tuto možnos volil u ORP - Vytvořit povolání / rasu ... ;)

agarwaen - 26. září 2008 20:11
agarwaen

máte snad ORP kde si to můžete nastavit s trochou šikovnosti ne?
http://bandzone.cz/zixi

Emigrant - 26. září 2008 20:06
Emigrant

Flipy 26. září 2008 19:02
to ale neni špatnej nápad... :) pravidla DrD to sice nesplňuje, ale někdy se to hodit může

Flipy - 26. září 2008 19:02
Flipy

To myslíš jako možnost přidat rasu a její parametry do svojí jeskyně vedle těch původních?

agarwaen - 26. září 2008 18:38
agarwaen

pikáč 26. září 2008 15:49

je to v pravidlech drd?
http://bandzone.cz/zixi

pikáč - 26. září 2008 15:49
pikáč

Ehm...další rasy?

apophis - 22. září 2008 09:47
apophis

Emigrant 21. září 2008 16:46

kouzla ti může mazat PJ, stejně tak bys i ty měl vědět, co které kouzlo je. Měl bys buď vlastnit nebo mít pujčená pravidla DrD či alespoň PJ by ti měl být schopný vysvětlit a připomenout, co které kouzlo dělá.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Emigrant - 21. září 2008 16:46
Emigrant

Měl bych taky jednu menší upomínku, a to ze hry DrD...
Za kouzelníka je sice rozsáhlý seznam kouzel, ale žádný popis, a já už bohužel pravidla nemám a nevím co je co...
Takže, kdyby se dal nějak zobrazit popis už při výběru - protože kouzla se mazat nedaj a když si zvolim kouzlo a vidim že je to kravina tak to nas*r*...
No asi mi to nepřijmete ale fakt by se to hodilo:)

Flipy - 17. září 2008 23:05
Flipy

ach, jaká škoda..
no, kdyby u toho ale bylo doplněno za co dostali který ban. To by asi taky nešlo, protože by to připomínalo žákovskou knížku studenta 9tého ročníku základní školy.

Nailin - 17. září 2008 22:31
Nailin

Taková statistika je zavádějící :)
Dlouho jsem žádný ban nedostala, první tři jsem dostala na požádání, abych se donutila učit.
Těch pár navíc mám taky z vlastní vůle, byť jsem pro ně musela těžce kravit na chatu.

A ano, několik málo mám, protože si některý z adminů hrál.

Takže by to rozhodně nevypovídalo o negativní činnosti dotyčného :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Buri the Great - 17. září 2008 22:07
Buri the Great

větvička 17. září 2008 22:06
Jak kdo... někteří určitě, někteří ne...

Saltzhornia 17. září 2008 22:02
Mě k tomu přivedl ten dnešní případ :)
http://napady.aragorn.cz

větvička - 17. září 2008 22:06
větvička

Buri the Great 17. září 2008 21:48
myslíš, že by se lidé začali za sve bany stydět ? Já si myslím že by se s nima začali chlubit a sbírat bany stejně jako bobříky mlčení :-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Saltzhornia - 17. září 2008 22:02
Saltzhornia

Buri the Great 17. září 2008 21:48
statistika banovaných? no nazdar. Uživatel nehraje v žádné jeskyni, nezveřejni žádný článek, žádné dílo v galrii a má na kontě 75 banů :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)