Aragorn vývoj (112 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 ... 218 ⇒|

apophis - 6. listopadu 2008 08:38
apophis

Michi_Hrozi 6. listopadu 2008 04:20

nope, nic takovýho ... tak jak to mám já je to jen díky tomu, že jsem programátor a že jsem to tam napsal přes tvrdé HTML. Ty odkazy jsou tam opravdu jen pro jakési "oživení", aby to nebylo Ctrl+C, Ctrl+V.

A z Říká o sobě nechci dělat jen nějakou "břečku" pro odkazovník, či velkej Rozcestník na youtube videa, torrenty a spol.

Díky, zamítnuto :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Michi_Hrozi - 6. listopadu 2008 04:20
Michi_Hrozi

co takto dat bonusakom moznost pridavat odkazy do svojho profilu tak ako to ma napriklad apo?.. alebo to nejak ide a ja o tom neviem? :D
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Drtikol - 3. listopadu 2008 12:35
Drtikol

Ej ha, ty si to spravil? Šikula! Týmto si v mojom rebríčku poskočil pred Zdendaliniho. :)
(samozrejme, že nepochybujem o tom, že umiestnenie práve v mojom rebríčku je pre teba jedným z najpodstatnejších v tvojom živote...)
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

Drtikol - 3. listopadu 2008 12:01
Drtikol

Prečo zrovna dva?
- dva (a viac) sa dá považovať za hromadné mazanie.
- jeden sa maže často a omyl je veľmi ľahko kontrolovateľný, potvrdzovacie okno teda nie je nutné.
- pri jednom mazaní sa zrušním nežiaduceho okna ušetrí mnoho nervov (a rokov života - čím sa predĺži počet a doba návštevnosti tohto servera).
- pri mazaní jedného príspevku normálny človek nebude používať tlačidlo označiť opačne.

Nateraz mi viacej dôvodov nenapadá, ale myslím si, že to hlavné už som napísal.

Tak teda?

Drtikol - 3. listopadu 2008 11:53
Drtikol

apophis 3. listopadu 2008 11:24
Ak by to bolo čisto na mne, tak sa netreba pýtať vôbec. Ale keď už je tu tá možnosť - navrhnúť nejaké číslo - tak by sme mohli spraviť kompromis (rozumný!) a ak sa bude mazať len jeden príspevok, tak by to okno vyskakovať nutne nemuselo, ale v prípade, že mažeš dva a viac, tak by už vyskočiť mohlo.

apophis - 3. listopadu 2008 11:24
apophis

Drtikol 3. listopadu 2008 11:14

a pro kolik příspěvků je potřeba se ptát? pro 10? pro 2 a víc, pro 1 se neptat a pro 5 už ano?

navrhni číslo :P
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Drtikol - 3. listopadu 2008 11:14
Drtikol

apophis 3. listopadu 2008 09:48

Jaj tááák ... už vidím z čoho vychádzaš a v záujme uchovania dát, je to asi aj dobrý nápad.

Akurát sa neviem zbaviť toho pocitu, že ten kto omylom klikne na Označiť opačne a následne na smazat označené, musí byť totálna lama, alebo parkinsonom postihnutá osoba s kŕčom v ruke ... jeden Enter ma síce nezabije, to je pravda, ale znervózni a o to ide. V konečnom dôsledku znervóznenie uberá zo života a tak ma večné a nechcené stláčanie enteru zabíja.

Okrem toho, ak chcem zmazať stranu, tak ma nemusí zaujímať počet príspevkov, či hej? Proste dám klik na označiť opačne a bim zmazmať. Na čo potrebujem vedieť, či som zmazal 16, alebo 18 príspevkov? V živote som nepočítal, koľko toho mažem...

Nakoniec teda bude musieť väčšina aragorňanov potvrdzovať mazanie jedného príspevku (k čomu dochádza oveľa, oveľa, oveľa častejšie než k mazaniu celých strán, že?), no ale budiž! Ja osobne to v sebe tentoraz nejako prehryznem a rozžujem a strávim, a uvidím, ktorým koncom zo seba vypudím.

Týmto túto tému uzatváram a basta fidli!

apophis - 3. listopadu 2008 09:48
apophis

Drtikol 3. listopadu 2008 09:34

trojnásobná?

1) je tu tlačítko na zaškrtnutí Opačně = nedejbože klikneš a smažeš toho docela hodně ... jeden Enter tě nezabije
2) kliknutí na Označit opačně je dost jednoduché a člověk si aspoň pak uvědomí (a vidí), kolik toho opravdu maže = počet, takže tohle je pojistka druhá, aby sis všiml, kolik toho mažeš ... vadí tak moc?
3) bylo to děláno na žádost, protože ono opravdu je občas potřeba promazat více příspěvků (i celé stránky) a pak je jednodušší to udělat takto, než po jednom a jedno potvrzení dotazu na "Opravdu" tě nezabije. V každém operačním systému potvrzuješ smazání také.

Drtikol - 3. listopadu 2008 09:34
Drtikol

By som veľmi uvítal, keby sa to zrušilo, lebo trojnásobná poistka je už fakt trochu moc.

Buri the Great - 3. listopadu 2008 09:24
Buri the Great

Drtikol 3. listopadu 2008 09:22
Normálně by to vypadalo na práci Mrkwosoftu, ale takhle to byl asi apo nebo Edwin ;-)
http://napady.aragorn.cz

Drtikol - 3. listopadu 2008 09:22
Drtikol

To ktorý mudrc zase vymyslel, že keď idem zmazať správu (a musím si na to zakliknúť "checkbox" príslušnej správy, plus odscrolovať niekam do zadku nahor, čím som si vlastne dvojnásobne istý, že to chcem zmazať), sa ma to pre istotu ešte raz opýta, či som si istý?

ixiik - 16. října 2008 18:10
ixiik

Voju 16. října 2008 18:05
np
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Voju - 16. října 2008 18:05
Voju

Voju 16. října 2008 18:03
ha tak už nic ;) ... romiň za oxidaci .. stačilo zapnout uživatelský mód ;) ..

jinak díky ti za nápovědu, o šlechetné příbuzné kotě ;)

Voju - 16. října 2008 18:03
Voju

ixiik 16. října 2008 18:02
Priority ? :-D ... tak to je na mě už moc .. teprve se v tý opeře rozkoukávám a ty mě odkazuješ na spešl fce :-D

ixiik - 16. října 2008 18:02
ixiik

Voju 16. října 2008 17:56
je to otázka priorit... estli se nemylím :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Voju - 16. října 2008 17:56
Voju

ixiik 16. října 2008 17:29
díky, sice to fubguje, ale například Resize od apophise to dost pitvoří ... :-( ..

ixiik - 16. října 2008 17:29
ixiik

Voju 16. října 2008 16:56
Pořiď si operu.. ta ti dovoluje na stránku nahodit vlastni skin...

Voju - 16. října 2008 16:56
Voju

větvička 16. října 2008 16:15
Mě by více vyhovoval externí CSS ... leší variabilita pro mě samotného .. něco se mi nebude líbit a okamžitě to můžu upravit ;) ..

větvička - 16. října 2008 16:15
větvička

Voju 16. října 2008 12:13
Pokud nepouzivas prohlizec ktery podporuje uzivatelske styly, tak se staci domluvit s adminy a pokud udelas CSS styl ktery se bude aspon trosku zamlouvat tak ho nahraji primo na arag -)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Voju - 16. října 2008 12:13
Voju

Malý dotaz :-) .. šlo by do nastavení přidat kolonku pro odkazování na vlastní CSS styl ? :-)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)