Aragorn vývoj (128 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 218 ⇒|

Gran - 16. ledna 2008 16:57
Gran

Yeas .)

Khanemis - 16. ledna 2008 16:00
Khanemis

apophis 16. ledna 2008 11:19
Skvělá práce...:-)
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

větvička - 16. ledna 2008 15:15
větvička

Budiž apophis pochválen :-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Yakaman - 16. ledna 2008 12:47
Yakaman

apophis 16. ledna 2008 11:19

Doufejme, že to bude hezky pracovat.
Díky.

apophis - 16. ledna 2008 11:19
apophis

Dnes, kolem deváté hodiny (9:00-9:15) proběhl kompletní přesun naší aplikace (veškerého obsahu domény Aragorn.cz včetně databáze) na výkonější server u hostingu Stable.cz

Tímto bych chtěl poděkovat panu Tadeáši Menglerovi z Online podpory, který se mojí maličkostí nechal přesvědčit, že to bude bezproblémový přesun a že mám možnosti, jak Aragorn.cz stopnout, aby se dal udělat bezproblémový přesun.

Tedy ... přeji dlouhé a příjemné brouzdání i fungování celému Aragornu a jeho komunitě zas na nějaký ten pátek.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Silver - 15. ledna 2008 19:18
Silver

větvička 15. ledna 2008 19:06
Přesně takhle jsem to myslel. Já programuju zhruba stejně jako maluju /viz níže/, takže to vážně raději nechám na vás.. Kdybych to programoval já tak se ani nepřihlásíte :)
Ale, jde o to.. nejde dělat něco s tím hostingem? O to mi šlo, tam by ta reklamace měla směřovat.
Nejlepšího člověka ze všech hledej mezi těmi nejopovrhovanějšími. Tolstoj

Gran - 15. ledna 2008 19:08
Gran

Silver 15. ledna 2008 19:03

Obsah stejný, jen ta forma... tu ale neřeším. Radši .)

Jo, taky mě to začíná s*át =P Ale chtěl jsem vydržet ještě tak den, než si začnu stěžovat =P

Luelle - 15. ledna 2008 19:07
Luelle

a ještě ho seřval,že u toho nebyl,když se na to ptal někdo jiný :))
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

větvička - 15. ledna 2008 19:06
větvička

Gran 15. ledna 2008 18:53
no nechci aby to vyznelo blbe , ale jenom prece se tu nejake penize vybiraji (i kdyz to mozna staci tak tak na zaplaceni hostingu) tak by mozna stalo za to najit hosting jiny ?

To že se aragorn nemůže připojit k DB se stává denní rutinou, kdyby to byl jednorazovy vypadek z technickych duvodu serveru tak dejme tomu to asi vetsina lidi prejde bez vetsiho povyku, ale když aragorn padá pravidelně každý den v jakoukoliv dobu tak to je krajne neprijemne ...

nevim, prijde mi to jako by si apo stezoval u provozovtele hostingu na neustale problemy s pripojenim a on ho poslal nekam ze s tim nejde nic delat -)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Ronald - 15. ledna 2008 19:05
Ronald

Silver 15. ledna 2008 19:03
no víš ale ono to spíš prostě asi nejde :D
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

Silver - 15. ledna 2008 19:03
Silver

Gran 15. ledna 2008 18:53

Ok, ale není po tom férovější říct - bohužel není čas to řešit?

Silver - 15. ledna 2008 19:01
Silver

Tahle diskuze má 90 stránek.. čili.. do budoucna když budu pokládat dotaz, ptám se abych věděl, tak doufám že mě neukamenujete - mám si přečíst těch všech 90 stránek a prokousat se věcma který mě naprosto nezajímají, třeba proto že maluju fakt hrozně, aby se náhodou nestalo to, že se přede mnou na 44 stránce ptal někdo na tu samou věc? Děkuji za odpověď. P.S.:Pokud se už na to někdo ptal přede mnou, tak se moc omlouvám.V tom případě mi prosím pošlete aspoň číslo té stránky abych si mohl odpověď přečíst tam.Díky.

Gran - 15. ledna 2008 18:53
Gran

Což jsou, Silvere, krásná slova. Myslím, že kdyby tady apo pracoval na plný úvazek, jako ty v té své zmíněné firmě, jistě by tu potřebnou motivaci pro nalezení řešení měl.

Silver - 15. ledna 2008 18:50
Silver

apophis 15. ledna 2008 11:25

No já nevím.. ale.. když něco nefunguje tak jak má, nejdu a nereklamuji to? Neupozorním na chybu? Přece není v pořádku aby mě to v průběhu hraní šestkrát vyhodilo z jeskyně.. Hvězdičky a obrázky jsou sice hrozně hezká věc, ale není tohle v prvé řadě herní web? Nemělo by se tady v prvé řadě hrát? A že se s tím nedá nic dělat? No, já nevím.. tohle říct u nás ve firmě, tak si za hodinu vyklízím stůl. Každý problém má řešení. Jde jen o to chtít s tím něco dělat a řešení hledat.

Mydrim - 15. ledna 2008 18:49
Mydrim

Luelle 15. ledna 2008 18:33

Davam ti na ten prispevok Karmu +10
:)

Luelle - 15. ledna 2008 18:33
Luelle

apophis 15. ledna 2008 11:25
lol pokud sis nevšiml Yam psal,že nemá diskuzi pročtenou a tak neví jestli se to už probíralo a prostě se normálně zeptala nedivím se,že takhle reagoval,když po jeho důležitém dotazu následovaly blbosti jako hodnocení..tak to napiš na nástěnku, protože to je mnohem důležitější než nějaké hvězdičky
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

LBsmoke - 15. ledna 2008 11:41
LBsmoke

nvm nvm me to pride ze celkove hodnoceni veci tady na argu se vubec nezmeni... vsechno co je tu v galerii je na vkus lidi az moc krasny a navic jak niam zavedla to pravidlo ze tam da vsecko jakoby do predkola tak ma vsecko nad 2*[coz vseci hodnoti dycky nad 2*] nic min a kdyd jo tak to sice tam pak neni ale tim padem je ta skala 1-5* naprosto zbytecna a nevyuzita....tohle neni galerie ale nastenka tridy na zakladce...ani od toho vic necekam ale jakakoliv zmena je nutna!!!! takze se tesim az apophis pride s tim zazrakem.. !D
LBs.ic.cz

apophis - 15. ledna 2008 11:25
apophis

Yakaman 13. ledna 2008 21:03
Yakaman 15. ledna 2008 11:17

možná, kdyby sis někdy pravidelně četl tuhle diskuzi, nenadával bys tu jak nasratý uživatel, protože programátor a webmaster s tímhle NIC nemůže udělat. Jak už jsem několikrát řekl, nejde to nijak opravit, protože je to věc záležitosti serveru jako takového, ne zdrojových kódů Aragorna!
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Yakaman - 15. ledna 2008 11:17
Yakaman

Yakaman 13. ledna 2008 21:03

Dík za žádnou odpověď.

Khanemis - 14. ledna 2008 22:02
Khanemis

Klaghler O´Pilley 14. ledna 2008 21:25
Jistota to není, ale ty si snad myslíš, že hodnocení celé veřejnosti, které po zprůměrování vytvoří jednoho 'masového týpka' je snad kompetentnější, já tedy ne. Správci mají alespoň nějaký zájem o rubriku...
Já taky hvězdičky nijak nemusím, ale když už se to řeší, snažím se najít optimum
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)