Aragorn vývoj (129 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 ... 218 ⇒|

Klaghler O´Pilley - 14. ledna 2008 21:25
Klaghler O´Pilley

Khanemis 14. ledna 2008 15:37
Nevím, kde bereš jistotu, že admini/správci rozumí výtvarnému umění/poezii/povídkám... Zavání mi to dobou, kdy funkce se rovnala kompetenci. Pro mě za mě by tam ty hvězdičky nemusely být vůbec. Většinou píšu pouze komentář, u poezie, zbatek mě míjí. Nicméně omezovat hodnocení na "kompetní osoby" tj. adminy mi přijde trochu nemístné.
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Mydrim - 14. ledna 2008 17:21
Mydrim

apophis 14. ledna 2008 08:56

Podla mna bolo oproti A2 krok spät hlavne anonymne hodnotenie.
:)

Khanemis - 14. ledna 2008 17:08
Khanemis

Dart 14. ledna 2008 15:58

Uvažuji, jestli je i ten další odstavec pro mě...protože já díla zásadně komentuji. Mluvil jsem o něčem úpně jiném...
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

Mydrim - 14. ledna 2008 16:49
Mydrim

Okrem toho, je to asi blbost - ten problem je o ludoch, co pouzivaju Galeriu a o ich vkuse.

Takze sa to vyriesi len tak, ze budem hodnotit iba JA:)

Alebo to neberte ako problem, tak to proste je. Tato komunita nie je komunita umelcov, ale ludi, co sa hraju na elfov - tak co? Ak chce niekto serioznu kritiku, nech ukazuje prace inde(odporucam conceptart.org). Ak chce, aby mu tlieskalo viac ludi, nech to dava na deviantart.com
:)

větvička - 14. ledna 2008 16:24
větvička

otázka je jestli lidi vůbec budou chtít dávat karmu, tenhle nápad je předpokládám převzatý z youtube, tam to ovšem nefunguje ani u videí které mají několik tisíc shlédnutí... proste zadna motivace cist ostatni komentare a nejak je znamkovat (jako by nestacilo oznamkovat to video, jeste aby klikali vickrat nez musí -)

na druhou stranu... na rozdíl od youtube tu máme silné komunitní jádro které možná případné nevhodné hodnocení přehlasuje :-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Dart - 14. ledna 2008 15:58
Dart

Khanemis 14. ledna 2008 15:37

Fajn. Navrhujem ako správcu Khanemisa......

Ak ti dielo nestojí za komentár, tak ho ani nehodnoť. A už vôbec ho nehodnoť, ak to nie je tvoj štýl, alebo o tom nič nevieš. Komentár však pridať môžeš kedykoľvek ;)

Khanemis - 14. ledna 2008 15:37
Khanemis

apophis 14. ledna 2008 08:56
Vypadá to fajn, ale tím, že se komentáře budou hodnotit opět uživately mezi sebou se jen přesune problém s neadekvátním hodnocením u děl samotných i k hodnotícím uživatelům
Navíc u spousty věcí, hádám, nebude ani tak velká návštěvnost, aby se po odfiltrování převažujícího počtu lidí, kteří tam jen přijdou a nic neohodnotí, dostala karma komentáře přes těch (+/-)5 bodů
Stále se mi nějak zdá, že hodncoení od samotných etablovaných správců by bylo efektivnější, i když by jim to přineslo další práci navíc...

apophis - 14. ledna 2008 08:56
apophis

Khanemis 13. ledna 2008 20:27
Michi_Hrozi 13. ledna 2008 20:20
větvička 13. ledna 2008 20:14

v dohledné době, jen co mi zbude trocha toho již teď se nedostávajícícho času - dojde k několika málo vylepšením a to:
1) odeslání komentářů zároveň s hodnocením i číselným, kde však nebude nutné vyplnit hodnocení číselné
2) pro odeslání číselného hodnocení bude nutné odeslat slovní komentář
3) komentář, který bude mít číselné hodnocení bude viditelný, bude u něj viditelná známka a hlavně - bude to komentář s tzv. karmou
4) karma = hodnotící komentář začíná na 0, pokud klesne pod -5, bude anulováno hodnocení v daném komentáři
5) správci sekcí (administrátoři) budou mít automaticky dané +5 bodů za komentář
6) komentáře s více než 5 body budou zvýrazněné a bude u nich patrné, že jsou kvalitní
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Yakaman - 13. ledna 2008 21:03
Yakaman

Moc to tady nesleduji, tak nevím, zdali se to již nediskutovalo, ale DOST MNĚ I MÝM HRÁČŮM VADÍ NELOGICKÉ SAMOVOLNÉ ODHLAŠOVÁNÍ ZE SERVERU VPROSTŘED HRY NA CHATU. Píšu větu na několik řádků a najednou šup, jsem odhlášen, text se ztratí a je to v prd... Dělá to už dost dlouho a všem, takže je nejvyšší čas to řešit.

Khanemis - 13. ledna 2008 20:27
Khanemis

S tím souhlasím,sice osobně také zásadně neznámkuji, protože tohle hodnocení je čistě subjektivní, každý hodnotí jinak a tak je to ve výsledku nesourodé, kdežto u slovního komentáře ví autor nejen na čem je, ale může dostat i konkrétní návrhy na zlepšení a podobně...
Přesto, kdo neuznává hodnocení, nemusí se podle něj řídit, pro spoustu lidí bez znalostí, času či pro ty, co nemají co říci, je to potom dobrá alternativa...
Takžej á jsem, jak jsem psal pár příspěvků předtím, pro ponechání obojího, ale nějak bych to vylepšíl, třeba už jen tím vybráním 'osvědčených kritiků'

Michi_Hrozi - 13. ledna 2008 20:20
Michi_Hrozi

Luelle 13. ledna 2008 20:04

ale predsa len horsie dielo ma horsie hodnotenie ako dielo lepsie.. takze aspon orientacne.. som za ponechanie
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

větvička - 13. ledna 2008 20:14
větvička

Mám stejný názor že hodnocení je k ničemu, taky proto nehodnotím. Kdo hodnotit nechce nemusí, nemusí ani brát zřetel na hodnocení ostatních. Ale takovéto známkování je všeobecně dost populární, takže proč ho tam nenechat ?

Luelle - 13. ledna 2008 20:04
Luelle

k čmeu je? vůbec k ničmeu..jako hloupá známka..ten komentář je mnohem důležitější...
když jsem sem házela svoje povídky a otravovala kamarády at se na to kouknout..říkali třeba "máš tam ode mě 5"
a já vždycky říkala "to mě nezajímá napiš komentář"
to hodnocení je k ničemu
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Tyky - 13. ledna 2008 19:58
Tyky

Luelle 13. ledna 2008 19:23
Ben 13. ledna 2008 19:55
já jsem taky proti zrušení hodnocení.....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Ben - 13. ledna 2008 19:55
Ben

Luelle 13. ledna 2008 19:23
Nesouhlasím.
www.pistecesky.ic.cz |92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

Luelle - 13. ledna 2008 19:23
Luelle

možná bybylo fajn zrušit hodnocení a jen psát komentáře
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Khanemis - 13. ledna 2008 14:57
Khanemis

větvička 13. ledna 2008 14:35
Ono bym ožná nebylo náhodou od věci, kdyby třebas mohli správci jednotlivých výtvarných sekcí jmenovat (například na základě pročítání jejich komentářů) vybírat některé lidi na jakýsi post 'certifikovaného kritika':-)) Ten by pak mohl mít buď to hodnocení nebo komentáře nějak zvýrazněné...tím by se mohlo (ale samozřejmě nemuselo) trochu napravit, leckdy silně neodpovídající, hodnocení 'uměleckých ignorantů', kterých se všude, kde se dá nějak hodnotit, najde požehnaně.
Ale to je jen takový nápad, správci by z té dalí práce asi mco nadšení nebyli a to ani nemluvím o tom chudákovi, co by ses tím musel programovat;-))

větvička - 13. ledna 2008 14:35
větvička

nevim co vas rozciluje ... kdyz se nekdo takovy najde tak sam se statistikou hodnoceni stejne pohne jen minimalne... a pokud se takovych lidi najde vic tak to nebude nahoda :-)

mozna by se mohlo zavest neco jako hodnoceni redakce, ze by vedle normalni stupnice bylo videt jak hlasoval admin ktery obrazek schvaloval, ale je to podle me zbytecne...

Jeane - 13. ledna 2008 14:12
Jeane

Možno by nebolo od veci odfiltrovať najnižšie a najvyššie hodnotenie pri robení priemeru "ohviezdičkovania" obrázku...
Peace is a lie, there is only passion ...

Voju - 13. ledna 2008 13:58
Voju

No to jo, ale jak psal plumm , dává to u "POSLEDNÍCH" obrázků..
Navíc potom bodovací stupnice ztrácí jakýkoliv smysl, proč tedy hodnotí a nenapíše názor ? Tím si myslím že by bylo lepší na něho upozornit ...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)