Aragorn vývoj (131 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 129 130 131 132 133 134 135 ... 218 ⇒|

Jeane - 5. ledna 2008 12:11
Jeane

Stenly 5. ledna 2008 12:06
jediná vec okrem toho o ktorej viem, ale nevyužívam ju, je prednostné schvaľovanie článkov a obrázkov...

ale ako pozerám, tak zoznam vecí, čo dokáže bonus systém je spísaný v nápovede...
Peace is a lie, there is only passion ...

Stenly - 5. ledna 2008 12:06
Stenly

Co se bonus systému týče, myslím že by stačil kompletní seznam toho co uživatel po zaplacení bonusu získá a čím bude oblažován celej dlouhej rok. Já akorát vím že bonusák má neomezeně postav/her. Od Jeane jsem se dozvěděl že se automaticky refrešujou záložky. Vsjot.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Jeane - 5. ledna 2008 11:51
Jeane

Michi_Hrozi 5. ledna 2008 11:20
dôležitá a veľmi užitočná vec v bonusovom aragu je automatické refreshovanie záložiek ...
Peace is a lie, there is only passion ...

Michi_Hrozi - 5. ledna 2008 11:20
Michi_Hrozi

Jack 5. ledna 2008 07:18

nie je to to iste az na to ze mozes mat hocikolko zaloziek a jaskyn??
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

destiny - 5. ledna 2008 09:07
destiny

Navrhujem, aby sa v jaskynnom chate objavoval popis postavy
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Jack - 5. ledna 2008 07:18
Jack

Trochu poupravím Destiniho nápad... Že by boli iba screenshoty na bonusovú verziu aby mali tí čo by mali záujem o bonus predstavu ako asi to vyzerá.
btw, uz mi ide arag:D

destiny - 2. ledna 2008 14:51
destiny

ixiik 2. ledna 2008 11:44
oki

ixiik - 2. ledna 2008 11:44
ixiik

destiny 2. ledna 2008 08:03
Požádám tě o jedno. Než navrhneš další pitomost, tak nad ní chvilku přemýšlej.

Nikdo není nucen tu zůstavat déle než on sám chce. Tzn že odejít může kdykoliv. Po hodině, dni nebo třecgh letech. Nikdo ho tu nedrží.

Zaslechl jsem zde i nějaké věci kolem měsíční free verzi a pak nuceném placení. To je blbost. Nic takového se neplánuje a doufám že ani nikdy plánovat nebude. Stejně jako gran jsem drsně proti tomu.

Můj názor k novým kolonkám. Pokud zavádět, tak nepovinné. Přesto jsem proti. Apo celkem dobře vystihl můj postoj k této věci. Jakýkoliv údaj o osobě krom nicku je osobní a pokud uživatel nechce, tak ho uvádět nemusí. Sám email dávám jen lidem kterým chci jakoí třeba i ICQ či skype.

Je ale pravdou, že bavím li se v reálu s někým tak z 99,9% na první pohled poznám zda to je žena nebo muž. Kouzlo internetu je ale právě v tom, že nevíš. Nevíš zda to je žena, muž, zda je krásná(ý) či ošklivá(ý). Proto jsou internetové komunitní projekty natolik oblíbené.

Druhá věc jsou předsudky. Setkal jsem se i s tímto:
"Kolik ti je?"
"27"
"Jé to se s tebou snad ani nemůžu bavit. Jsi na mě moc starý"

Je to sice o věku, ale u pohlaví to u mladších jedinců někdsy funguje podobně :)

Takže můj názor je Zamítnuto
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Anarion - 2. ledna 2008 08:42
Anarion

Tyky 2. ledna 2008 08:41

Hosté bývali na A2, ale byli s nimi jen problémy, proto na A3 už nejsou:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Tyky - 2. ledna 2008 08:41
Tyky

Anarion 2. ledna 2008 08:18
Já nevím ale nebývali kdysi dávno hosti? mě to totiž připadá jako pokus o náhradu za to.....ať dělám co dělám toho pocitu se prostě nemůžu zbavit....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anarion - 2. ledna 2008 08:18
Anarion

destiny 2. ledna 2008 08:03

Vyzkoušet? To mi příjde jako bys řekl že chtějí vyzkoušet email, oboje to zní dost zbytečně:) Když se jim tady nebude líbit prostě sem přestanou chodit ne? Tuším že dlouhodobě neaktivní niky se po čase mažou takže na co dočasné registrace?:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

destiny - 2. ledna 2008 08:03
destiny

hater 1. ledna 2008 18:57
LBsmoke 1. ledna 2008 19:08
to sa netýka bonusu, niektorý ľudia by uvítali možnosť iba si vyskúšať Arag

Ben - 1. ledna 2008 22:27
Ben

vrab 1. ledna 2008 20:04
Dobrý nápad.
www.pistecesky.ic.cz |92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

vrab - 1. ledna 2008 20:04
vrab

K tématu podemnou se uź nebudu vyjadřovat, ale měl bych dotaz.

Šlo by uděalt aby se v ORP systému mohli přidávat a mazat kolonky s atributy atd i později?
Jelikož mnoho lidí naštve, když udělá chybu při vytváření deníků a pak bu´d hraje s téma pokaženýma, nebo čeká dalších paŕ dnů na nově svolenou jeskyni.

Miar - 1. ledna 2008 20:01
Miar

čtu tuhle diskuzi už nějaký ten měsíc a začínám mít dojem, že destiny navrhuje tyhle pitomosti dost pravidelně už z principu. asi nemá co dělat...

btw ten silvestrovský výpadek s novoročním přáním mě opravdu "potěšil" :P
chrocht

Gran - 1. ledna 2008 19:58
Gran

hater 1. ledna 2008 19:20

Pokud by k něčemu takovému došlo, tak už mě tady nikdo nikdy neuvidí, protože proti nečemu takovému jsem naprosto úplně.

LBsmoke - 1. ledna 2008 19:58
LBsmoke

hlavně je to úplná blbost protože by tu fakt nikdo nebyl... jo ale to hraní no právěže on už tu vymýšlel ruzné věci třeba aby to bonusovým dělalo nějaké zvuky... no prostě nvm nvm
LBs.ic.cz

agarwaen - 1. ledna 2008 19:58
agarwaen

hater 1. ledna 2008 19:32

s tim by z aragorna byl zachvíli klub pro vybrané sextilionáře XD
http://bandzone.cz/zixi

hater - 1. ledna 2008 19:32
hater

Alfonzo 1. ledna 2008 19:26
ja si taky myslim, ze by se obsazeni docela vystridalo. Nekdo by treba zustal, ale mnozi by odesli a misto nich prisli ti, kteri na to maji ;-)

Alfonzo - 1. ledna 2008 19:26
Alfonzo

hater 1. ledna 2008 19:20

myslím, že to by tu moc lidí nezůstalo...
Magma is a funny word... Magma...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 129 130 131 132 133 134 135 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)