Aragorn vývoj (132 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 218 ⇒|

hater - 1. ledna 2008 19:20
hater

Gran 1. ledna 2008 19:11
pokud jsem to spravne pochopil, tak by si kazdy nove registrovany zalozil ucet na dejme tomu 30 dni (3 mesice), zadarmo. A pokud by chtel zustat delsi dobu, tak by si musel koupit bonus.

hater - 1. ledna 2008 19:19
hater

LBsmoke 1. ledna 2008 19:08
Hlavni vyhodou bonusu je moznost hrat ve vice nez trech jeskynich najednou. Takze pokud si destiny chce uzit bonus, tak by mel co nejvice hrat ;-)
to by byl jeste trochu drsnejsi zpusob komercializace aragornu a myslim si, ze se jedna o dost citlivou otazku. Ale treba se k tomu vyjadri povolanejsi ;-) ja osobne mam radeji, kdyz je to tu parta kamaradu, nez kdyz by se za hrani platilo. I kdyz teda je fakt, ze zabava je nejvetsi bussiness na planete ;-)

Gran - 1. ledna 2008 19:11
Gran

Jaké by byly motivace člověka, který si při zařizování účtu na Aragorn.cz zaškrtne políčko "dočasný"?

LBsmoke - 1. ledna 2008 19:08
LBsmoke

hater 1. ledna 2008 18:57
de jen o to jak sem se to tu tedka trochu dýl sledoval ty destinyho návrhy že zaplatil registraci a nepociťuje takové výhody nebo prostě to chce aby si to víc užil no... nevím jak to podat líp..!D(nic ve zlém jen to tak cítím)jinak totiž nechápu teda smysl dočasný účet...jestli to chápu tak že by si trvylý měli cálovat...
LBs.ic.cz

hater - 1. ledna 2008 18:57
hater

destiny 1. ledna 2008 18:55
a jaky by to melo smysl? Bylo by to k necemu? pozuival by to nekdo?
Neni to jen komplikovana zbytecnost?

destiny - 1. ledna 2008 18:55
destiny

Navrhujem, aby bolo možné pri registrácii vyplniť políčko *dočasný účet* na určitý čas. Časovo obmedzený uživatelia by mali za menom ikonku napr.: presýpačiek alebo stopiek
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Gran - 1. ledna 2008 18:10
Gran

Dovolím se také vyjádřit, ale poněkud rychle, páč už musím zase běžet.

1. Jsem tu nějakým tím šestým sedmým rokem a dvakrát jsem se přehmátl já, jednou někdo oslovil mě samého v ženském rodě.
2. Myslím si, že kolonka pohlaví _není_ špatný nápad, ale pouze jako _možnost_, NIKDY jako _povinnost_ k vyplnění při registraci. Zkrátka aby někdo mohl mít "Pohlaví: nevyplněno".

Přeji vše nejlepší do nového roku ;)

apophis - 31. prosince 2007 17:43
apophis

Děkuji všem zúčastněným stranám, že se dostatečně vyjádřily k tématu.

Neb jsou svátky a ani já, ani jakýkoliv další admin, který by se tu mohl vyskytovat denně a v každou denní hodinu, očekával bych pro příště, že Plumm bude méně časově náročný uživatel z hlediska nároků na "kohokoliv", kdo by mu mohl odpovědět orodovaně a zainteresovaně tak, aby to znělo "z hůry".
...toliko k předchozím všetečným, místy až vyvztekaným a vyhecovaným reakcím.

Tedy přejděmež k tématu debaty: "Rozšíření profilu uživatele o adresu elektronické pošty + pohlaví".

Máme zde jistá pro a proti, shrňme si je (dovolte, abych to udělal za vás všechny ještě důkladněji) do pár zkratkovitých slůvek.

1) obecně: více informací o uživateli, jež jsou ihned na dosah
ne každý chce o sobě uvádět tolik infomací, automatizace věrohodnost informací nevyřeší
pokud ano, má možnost
pokud ne, stačí se jej zeptat a daného uživatele "lépe" poznat tak, aby o tom on(a) věděl(a), ne tak, že si to o něm (ní) přečtu a pak to použiji v rozhovoru.

2) email: privátní a respektovaná osobní adresa, která slouží pro systémovou komunikaci s uživatelem
nikdy nebudeme zveřejňovat email jen proto, aby si jej každý mohl opsat, včetně toho, že ano, dalo by se zabránit, aby jej roboti neviděli a neshromažďovali, ale můj email opravdu dám jen tomu, komu já budu chtít
email, který zadá uživatel(ka) při registraci slouží taktéž při ztrátě hesla k tomu, že uživatel napíše email na ten, který je uvedený při chxbném přihlášení. Naneštěstí existují i hackeři a nebo jen chytří uživatelé, kteří pomocí vlastních skriptů jsou schopni odeslat email, který se na první pohled tváří, že pochází z právě takového emailu, kteří oni (hackeři a chytří a šikovní) chtějí.
Vzhledem k faktu, že tohle umím taktéž a vím o tom, kontroluji opravdu důsledně, zda taková žádost o reset hesla opravdu pochází z věrohodného privátního emailu.
Email, poku prostě chci, tak dám. Jinak ne. Proč? Nač?
Interní pošta je vcelku dostatečně propracovaná a ano, odesílat přílohy a HTML stránky s obrázky či podobným obsahem vskutku neumí, ale zato umí chodit přesně a viditelně, včetně toho, že právě odesílatel ví, zda ji již dotyčný uživatel četl, či nikoliv, popřípadě ji smazal.

3) pohlaví uživatele(ky): určení způsobu, jak s dotyčným jednat
může vést k až zavádějícímu chování, předsudkům a podobným zrůdnostem, které znamenají cosi divného, jehož pravým opakem jest neutrálnost a nezaujatost
když víš, že tvůj diskutující potějšek je žena, rozhodně budeš patrně zastávat jiné názory na kosmetiku a růžovou knihovnu, než když to bude chlap a budeš se s ním bavit o tom, zda vyhraje jeho oblíbený team v příštích třech zápasech jen dva, nebo všechny.
možná to teď zní, že mám předsudky vůči novostem, nebo vůči ženám a mužům a že pak jednám s každým podle toho, zda je to muž či žena (kluk / holka), ale není tomu tak.

Předsudky vytváří informace, které získáme divně a nebo si takové informace neumíme ve své hlavě změnit.

Plumme, možná, že pokud jsi dočetl až sem, tak jsi i pochopil, že já jakožto programátor opravdu nehodlám vytvářet kolonky pro pohlaví / email (ta je, ale není zobrazena). Své jsem k tomu řekl, zopakoval jsem částečně to, co zde již zaznělo, přidal jsem svou trošku do mlýna a hlavně: čekám, že se k tomu vyjádříš, byť je to vcelku zbytečné, neboť tento návrh na změnu byl - zamítnut.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

hater - 30. prosince 2007 12:16
hater

Plumm 29. prosince 2007 22:53
Dart 30. prosince 2007 10:41
Je to presne tak jak rika Dart ;-) tady to neni seznamka a neni dulezite, aby bylo hned videt jestli je protejsek kluk nebo holka. Prestoze to je jiste zajimava informace z pohledu hry, na ni nezalezi, protoze kluk muze hrat holku.

Dalsi duvod proc ne, je ze by si kazdy z jiz registrovanych uzivatelu tuto informaci musel upravit, nelze to zjistit nijak automaticky a verim, ze otravovat s tim vsechny, ktere to nezajima opravdu nema smysl.

Treti duvod je, ze kdo chce, muze si to napsat do profilu (viz Saltz) ;-)

Dart - 30. prosince 2007 10:41
Dart

Plumm 29. prosince 2007 20:07

..ak máš problém zistiť pohlavie podľa nicku, možno by si mohol skúsiť podľa ikonky ;)

Btw: V profile je "Rika o sobe". To je vše, rozídte sa... :P
Ps: Toto je herný server a nie zoznamka. V krátkej diskusií zistíš veľmi rýchlo kto je kto... jedine, ak budem písať neutrálne, tak nie ;)

Klaghler O´Pilley - 30. prosince 2007 04:22
Klaghler O´Pilley

Plumm 29. prosince 2007 22:53
Z hlediska jazyka jsem se nikdy neptal (ani na A2), prostě jsem si tipnul, a když jsem někoho tituloval špatně, tak mě opravil/a/o a nebyl žádný problém. Pro kontakt offline mi vždycky stačila pošta. Tam, prosím, příště směřuj osobní invektivy. Děkuji.
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Saltzhornia - 30. prosince 2007 01:14
Saltzhornia

Znovu opakuji, vše co o sobě chce uživatel říct, může sdělit v profilu. Je tam kolonka "O mně", koukněte se do Nastavení - Osobní nastavení. Kdo má potřebu ji využít, může tam napsat třeba číslo bot, nebo telefoní čísla rozvětvené rodiny.

Jediná potíž je, že někdo byl líný se do profilů ostatních pořádně podívat. Jinak by zjistil, že například Voju je kluk, má totiž vyplněné občanské jméno.

A tímto končím tento spam, nechte vyjádřit adminy a do té doby se tu prosím přestaňte dohadovat.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Ben - 30. prosince 2007 01:06
Ben

pavel 30. prosince 2007 01:01
Věk není podstatný. Opravdu nesnáším lidi co posuzují ostatní podle věku a podle mě by, kvůli této kolonce, počet takovýchto lidí rapidně stoupl.
www.pistecesky.ic.cz |92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

pavel - 30. prosince 2007 01:01
pavel

Plumm :

Jedna kolonka za chvíli druhá a no za nějakou dobu z toho máme možnosti jak v profili na líbímseti. - Zož tady není žádoucí.
//Když pohlaví tak už přeci i věk ne ? ...//

Add e-mail když potřebujeěš někomu něco zdělit a on není online je tady pošta. Když někdo neni u kompu - tak rozhoně nemůže vybrat ani e-mail a rozhodně dkyž ho u někoho opravdu budeš potřebovat tak si o něj dotyčnému jednoduše řekneš. Akorát ho hold nebudeš mít ihned.
.Plumm 29. prosince 2007 22:53

Tak s tím že by tady šlo jen o odpor je dost divní tvrzení. Tady na aragu můžeš potkat skoro kohokoliv alespoň s nějakou fantazií.
A nevím kolik lidí tady znáš, ale u některých rozhodně platí že TO se nedá popsat to se musí vidět. ( Jo a dyštak tady metal a nebo pop ... i když to jsi tady asi ještě nebly a už je to jen vzpomínka:) )

Jo a abych nezapomlě tohle není diskuze na spamování a že se ti to docela daří.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Tyky - 29. prosince 2007 22:54
Tyky

Plumm 29. prosince 2007 22:44
Já ti klidně řeknu důvod. Já jakožto uživatel si myslím že není potřeba to psát. Pokud se člověk neorientuje jestli je to kluk nebo holka tak si počká až to napíše. Při nejhorším se zeptá (ještě se mi to nestalo, ale jsem tu něco přez rok takže se to třeba dostaví). Pokud jde o e-mail tak za celou dobu jsem ho nepotřeboval. Stačila interní pošta (jak řekla Salz) a nebo jsem si ho odchytl na icq. Mě na e-mailu chytneš mnohem méně než na icq a na interní poště kdykoliv a vždy se snažím odepsat a to i neznámím. Takže tvůj návrh je sice snaha o krok dopředu, ale úplně zbytečná (z mého pohledu). Nepočítaje, že apo má jistě na práci důležitější věci než červenej puntík u holky a modrý u kluka nemyslíš?
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Plumm - 29. prosince 2007 22:53
Plumm

Musim ještě dodat, že Klaghler O´Pilley je jedinej, kdo napsal nějakej důvod PROČ NE. A zrovna s tim důvodem nesouhlasim. Kdyby ostatní místo plkání taky napsali nějakej důvod, tak bych možná změnil názor a zistil, že máte recht
http://plumm.cz/

Plumm - 29. prosince 2007 22:53
Plumm

Klaghler O´Pilley 29. prosince 2007 22:19
Neprzni mi nick, děkuju.

Z hlediska jazyka:
výška - irelevantní
váha - irelevantní
tel.číslo - irelevantní
oblíbená barva - irelevantní
velikost plynové masky - irelevantní + trapný

Joo, kdyby čeština měla místo ženskýho a mužskýho rodu jeden, tak je mi pohlaví u zadku.

Ukaž mi prosim, kde přesně jsem říkal, že je tvojí povinností vyplnit na internetu pohlaví podle pravdy, už si totiž nějak nevzpomínám...sem asi hlava děravá.
Jestli se stydíš za to, že máš bimbasa mezi nohama, tak by sis tam klidně moh napsat, že si holka, to už jedno, nikdo by nepřijel tě zkontrolovat. Každopádně takovejch lidí by bylo minimum a hlavně . splnila by ta kolonka svuj účel.

No nic, koukam, že zpátečnictví a odpor ke změnám vládne týhle komunitě:D Ani nezáleží na tom o jakou změnu jde, důležitý je mít ten odpor a za každou cenu se bouřit. Prostě když punk, tak punk, že? Vtipný:)

No nic, poroučim se, nashle.

Klaghler O´Pilley - 29. prosince 2007 22:19
Klaghler O´Pilley

Milý/í/é/ó/ů Plumm/ú/é/ó/ü, to bychom tu mohli mít taky kolnku na výšku, váhu, telefonní číslo, oblíbenou barvu a velikost plynové masky. Respektuj taky právo na soukromí. Jsme na serveru, který se zabývá RPG, takže někdo třeba v rámci roleplayingu vystupuje pod jiným pohlavím nebo chce zůstat záhadný/á. Proč nazývat právo na soukromí trabantem?
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Plumm - 29. prosince 2007 22:12
Plumm

Saltzhornia 29. prosince 2007 21:45
Viz příspěvek pod tebou

Saltzhornia - 29. prosince 2007 21:45
Saltzhornia

Plumm 29. prosince 2007 20:37
V profilu máš kolonku, kde o sobě můžeš napsat co jsi zač, můžeš tam napsat svůj e-mail, jestli jsi holka, kluk, nebo hermafrodit...je to na každém uživateli a podle mě, to bohatě stačí. Většina lidí by e-mail stejně nezveřejnila, jako nezveřejňují občanské jméno.Když někoho sháníš, existuje interní pošta, stejně spolehlivá jako e-mail a oficiálně dostupná. Pokud někoho oslovíš špatně, jistě tě sám a rád opraví. Nebo snad ne, mé milé Plumm?
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)