Aragorn vývoj (134 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 132 133 134 135 136 137 138 ... 218 ⇒|

Ronald - 29. prosince 2007 19:43
Ronald

Plumm 29. prosince 2007 18:43
Alfonzo 29. prosince 2007 19:24
taky si myslím podle mě to není polovina a když už nevíš není nic lehčího než se zeptat pokud nevíš :)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

Alfonzo - 29. prosince 2007 19:24
Alfonzo

Plumm 29. prosince 2007 18:43

Tohle už se tu řešilo... Myslím právě, že u většiny lidí poznáš, jaké mají pohlaví...
Magma is a funny word... Magma...

Plumm - 29. prosince 2007 18:43
Plumm

Co takhle rozlišování pohlaví?
- povinnost zaškrtnout při registraci políčko muž/žena a pak by se to psalo u každýho v profilu, nebo by třeba u nicku byl modrej/červenej puntík.
Nic složitýho.

Takhle je to dost blbý, polovina lidí tu má obojpohlavní nick a nevim jak s nima mluvit, tak jednou píšu koncovky jak pro holku, pak pro kluka...střídam to:)
http://plumm.cz/

apophis - 28. prosince 2007 15:11
apophis

Orcslayer 28. prosince 2007 15:00
Orcslayer 28. prosince 2007 15:05

mapa stránek je hlavní zdroj pro vyhledávače :) mimojiné je na ni skrytý odkaz i v hlavním menu :)

a jinak: je to vcelku jasné, proč není odkaz na každou sekci, ne? je to proto, že skrolovat po stránce snad umí i malé dítě, že? jsou to jen odkazy, nic jiného.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Orcslayer - 28. prosince 2007 15:05
Orcslayer

Orcslayer 28. prosince 2007 15:00
Btw dodatek: Proč je mapa stránek umístěna v zákl. vzhledu až v patičce (sám jsem ji stejně omylem našel při koukání do zdrojáku)?
Plus by mohla obsahovat i něco víc než souhrn článků, diskuzí, jeskyní a obrázků z galerie. :) (Např, co všechno se dá nastavit v podsložkách nastavení atd.)
... i když mám takový "pocit", že si tím "pluskem" na otázku odpovídám. :))

Orcslayer - 28. prosince 2007 15:00
Orcslayer

Bylo by možno do mapy stránek přidat na začátek seznam s odkazy na seznam článků, diskuzí (podseznam s odkazy na diskuzní okruhy by taky nebyl špatnej) atd na mapě? Skrolovat dolů přes tu haldu je docela fuška. ,)

Galad - 17. prosince 2007 15:26
Galad

Saltzhornia 17. prosince 2007 15:24
díky, už to mám, ale, proč jsem si toho nevšimnul dřív? Asi už mi šplouchá na maják.

Saltzhornia - 17. prosince 2007 15:24
Saltzhornia

Galad 17. prosince 2007 15:22
V tvém profilu, kolonka moje poznámky :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Galad - 17. prosince 2007 15:22
Galad

a kde vlastně najdu ty poznámky, co si můžu dělat? Já jen, že se tady o tom pořád mluví a já to pořád nemůžu najít. Děkuji za odpověď.

killer - 17. prosince 2007 15:01
killer

Také bych napsal do profilu koho a kolik uživatel komentoval...:D
<<<s hUT Thu F uCK uP B iTch!!!!>>>

Joh-ny - 16. prosince 2007 12:45
Joh-ny

Jenom mě tak napadlo, když sou teď jednoznačně oddělený diskusní okruhy... proč sou eště vedle nich ty křížky na schování... ééé.. teď nevim jestli pochopíte o co mi de, podle toho jak sem to napsal... prostě když Kliknete na "Diskuse" a zobraej se vám diskusní okruhy tak vedle každýho z nich je křížek, tak nechápu k čemu tam eště pořád je.... chápu proč tam byl, ale příde mi že už neni totálně potřeba
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Voju - 15. prosince 2007 19:20
Voju

Dart 15. prosince 2007 18:16
Velmi dobrý nápad, jsem pro €(_)

Dart - 15. prosince 2007 18:16
Dart

nukli 15. prosince 2007 17:38

Poznámky už existujú a nie je to len výhrada PJov. Existujú u každého užívateľa Aragorna. Nájdeš ich vo svojom profile. Nik okrem teba ich nevidí...

Obchod: K tomu sa vyjadrovať nebudem. Nie som užívateľ DrD systému.

Efektívnosť PJovania:
V ORP je možnosť vytvorenia mnohých koloniek, možno by bolo fajn mať okrem denníkov ešte vedľa i štatistiku, kde by sa dali rôzne kolonky hráčov porovnávať. T.j. ak potrebujem porovnať atribút všetkých hráčov, potrebuje neustále prechádzať denníkmi, alebo otvoriť 8 okien. Takto by sa otvorili len štatistiky, kde by sa z rolovacieho menu vybrala požadovaná kolonka a vypísal by danú kolonku od každého hráča pod seba.

Napríklad špeciálne schopnosti.
Vypíše mi teda meno a obsah kolonky, podto ďalšie meno a obsah...

Tiež by to našlo uplatnenie pre vypísanie inventára, kde by som mohol všetkým x hráčom pripísať po 200 zlatých a spraviť zmenu jediným kliknutím na "Uložiť", alebo pri prechode na vyššiu úroveň na upravenie atribútov. Jednoducho mať po ruke jednu informáciu, ale od každého hráča, či už tie špeciálne schopnosti, inventár, atribúty......

Jak sa vám to pozdáva?

nukli - 15. prosince 2007 17:38
nukli

Mal by som navrh pre zlepsienie PJ v jaskynach o doplnenie polozky Poznamky. Kde PJ by si mohol zapisovat v kratkosti urcite poznamky o priebehu hry.
Dost zaujimave by bolo spravit pri polozke Obchod, namiesto poloziek zakazat a povolit, dat to to jednej "roletky" kde si budem moc naraz vybrat jednu z moznosti a tak usetrim wela casu jednotlivym kliknutim na zakazat (co mne pride dost zdlhave). Cize budem moct naklikat povolit alebo zakazat cely obchod a as na konci bude o tlacitko viac tzv."ulozit" (aktualne nastavenie obchodu)

Bolo by to bolo mozne realizovatelne? PJ by bolo o nieco viac effektivnejsie :)

dikq

apophis - 10. prosince 2007 13:21
apophis

v Galerii a Článcích je zavedena u každého dílka pro administrátory část, kde mohou zakazovat komentování jednotlivcům.

ať už jde o jakýkoliv důvod, doufám, že snad dojde k jistému osvícení na všech stranách.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 6. prosince 2007 22:21
Gran

Ten čas je přímo úměrný součinu adminské lenosti a náhlého osvícení.

LBsmoke - 6. prosince 2007 21:34
LBsmoke

třeba je diskuze kde sou dva příspěvky ..max třeba už 5 ale stejně je to lol !! a je jich dost zbytečných!
LBs.ic.cz

destiny - 6. prosince 2007 20:10
destiny

Gran 6. prosince 2007 20:03
ehm...za aký čas?
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Gran - 6. prosince 2007 20:03
Gran

Joh-ny 6. prosince 2007 16:45

Jednou za čas se to promazává.

Joh-ny - 6. prosince 2007 16:45
Joh-ny

eh...možná je to záležitost spíš Adminů ale neměli by se promazávat taky neaktivní diskuse, stejně jako se mažou neaktivní jeskyně??... samozřejmě třeba s tím že by tam byl delší časový interval neaktivity než ty 3 tejdny u jeskyní
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 132 133 134 135 136 137 138 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)