Aragorn vývoj (185 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 183 184 185 186 187 188 189 ... 218 ⇒|

apophis - 23. března 2007 16:22
apophis

Dart 23. března 2007 16:06
tak nějak... takhle to řeším já :)

btw: nebyl by asi probém nějakou takovou třeba byť i jenom diskuzi s nástěnkou, kde by něco takového bylo ... vyrobit :)

Mám se o to postarat takhle? udělat prostě diskuzi, kterou když budete mít otevřenou, tak se bude automaticky refreshovat stránka => neodloguje vás to... ???
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Dart - 23. března 2007 16:06
Dart

Drtikol 23. března 2007 10:52

Tieto farebne znacenia maju nieco do seba :)

Btw: Niektori useri, a nie je ich malo sa pravidelne zabudaju odlogovat..... mne pride i polhodina docela dost ak mam cakat, ci je alebo nie je dotycny este pritomny.
Ak vam nevyhovuje casove rozmedzie, otvorte si Aragorn i v druhom okne, kde nastavite autorefresh (autoreload) na 10-15 min., pripadne podla potreby i na 28 min. No a mate po probleme.... ;)

Drtikol - 23. března 2007 10:52
Drtikol

apophis 23. března 2007 09:35
ani tak nejde o to, že by som sa snažil zhánať niekoho, kto bol aktívny naposledy pred 3/4 hodinou, ale o to, že pol hodiny JE málo pre vcelku dost ludi v prípadoch, ktoré som uviedol (a to nie sú všetky prípady, že).

Ako som spomínal, 60 minútový logout time by bol fajn.
Ak sa jedná o výpis onlnie ľudí, nič ti nebráni pripísať do programu jednu podmienku, kde sa checkne posledná aktivita.

Ak je pred pol hodinou, vypíše ho zeleným písmom ako online usera, ak po pol hodine, ale menej než hodinu, tak žltým ako neaktívneho usera, a ak hodinu a viacej, tak červeným ako logout usera.
Ako na semafóroch.

Alebo prestav logout time na hodinu a je to.:-)
Toľko môj návrh.
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

apophis - 23. března 2007 09:35
apophis

jozin 22. března 2007 18:04
možné to není, vpodstatě jde o to, že pokud jsou v jeskyni hráči s postavami, tak jejich deníky vypadají absolutně jinak v ORP a v DrD ... jeskyně samotná by problmé nebyl, ale právě problém je v tom ORP <-> DrD deníkách :(

... nejde to.

Drtikol 22. března 2007 17:39
Drtikole Drtikole... je nastavena půlhodina, protože je to takový ten čas, po který se neaktivní člověk bere stále ještě jako aktivní. Když pak uvidíš někoho, kdo byl aktivní před 3/4 hodinou, budeš se ho snažit ještě sehnat a doufat, že ho seženeš, nebo ne?

(není větší problém toto vyřešit a změnit čas, ale rozhodně to nebudu řešit přes Osobní nastavení každého uživatele - když už tedy, tak pro všechny stejně)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Thorr - 22. března 2007 19:18
Thorr

jozin 22. března 2007 18:04

myslim ze ne
Ani odvážnemu sa nepodarí dokázať, že 1+1=11. Dokonca ani Drtikolovi to nevyšlo :)

jozin - 22. března 2007 18:04
jozin

je moznost prevest jeskyni z drd do orp a naopak?
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

Anvil - 22. března 2007 17:43
Anvil

Drtikol 22. března 2007 17:39
good idea. taky me nebavi furt dostavat ban kdyz dopisu nejaky prispevek :). Ale mam pocit ze cim sem tu dyl aktiv, tim se nejak doba odlogovani prodluzuje (nebo je to jen subjektivni pocit vnimani casu).
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

Drtikol - 22. března 2007 17:39
Drtikol

Zdravím pánov Administrátorov,

snáď som tu správne. Počujte, nedal by sa predĺžiť čas, kedy ma to z Aragornu odloguje na povedzme aspoň hodinu?
Ma moc nebavi prečítať si nejaký príbeh v článkoch a zalogovat sa zase. Následne na tento článok napíšem kritiku a opäť som odlogovaný. Preleziem herňu, nájdem nejakú zaujímavú jaskyňu, začnem ju čítať, pomedzi to prebalím syna, ktorý sa mi potentuje, čitanie dokončím a zase ma uvíta úvodná stráka.
No a tak podobne.
Teraz som zvedavý, či budem po napísani tohto príspevku odlogovaný.

Pretože nie som žiadny suchár, čo sa len sťažuje, tak vám predložím aj nejaké konštruktívne riešenie. V podstate som prišiel na dve:
- Každý uživateľ si bude môcť nastaviť čas odlogovania v nastaveniach s tým, že bude defaultne povedzme 60 minút, a maximálna hodnota bude povedzme 300 minút.
- Druhý nápad je podmnoužinou toho prvého, a síce nastaviť v systéme logout time na hodinu.

Pevne verím, že najbližšia reakcia z vašej stranu bude niečo v zmysle, že logout time je nastavený na 60 minút od mája roku 2004. V takomto prípade si idem zohnať polienka, hodím ich do rohu, lognem sa na Aragorn a budem na nich kľačať až dokiaľ ma to samo neodloguje.

Prajem pekný ... čo pekný, najkrajší(!) deň.

Drtikol
Hláška roka: "Si to vychytal jak Českej brankář..."

hater - 20. března 2007 09:22
hater

apophis 20. března 2007 08:05
pripadne pokud nekdo neumite html, tak Vam muzu doporucit zkusit napsat nastenku pomoci tohoto:

http://rekviem.wz.cz/tinymce/

a po kliknuti na tlacitko "nahled" pod editacnim oknem se zobrazi stranka, jak bude vypadat. Pak staci jen zkopirovat zdrojovy kod nahledu sem do nastenky ;-)

ixiik - 20. března 2007 09:09
ixiik

jozin 19. března 2007 20:26
apophis 20. března 2007 08:05
Podle me delat diskuzi, kde by se psalo jaky tagy podporuje nastenka je nesmysl.
Nástěnka podporuje html. Kdo umí psát html, tak nepotřebuje k tomu diskuzi. Kdo to neumí, tak at je radsi nepíše a nebo at se to nejdriv nauci. Na webu je materialu k html dost a dost.
Nástěnku jde napsat i bez tagů. Sice nebude nejkrásnější na webu, ale jde to.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 20. března 2007 08:05
apophis

nástěnky podporují HTML tagy ... a ano, možná by se hodilo, udělat nějaký seznam toho, co co udělá na nástěnce... včetně toho, jak to vypadá v různých skinech. Pravdu díš, ovšem kdo chce nástěnku robit, musí se HTML naučit. Jinak to nejde.

Ronald 19. března 2007 20:28
Dart 19. března 2007 20:59
Ronald 19. března 2007 21:33
jak řekl Dart, je to vidět po kliku na PJe, ovšem asi by nebyl problém tohle udělat i pro PJe (to info po najetí, aby bylo i vidět, kdy měl PJ poslední aktivitu v jeskyni) ... oki, zapracuju na tom :)

Ronald - 19. března 2007 21:33
Ronald

Dart 19. března 2007 20:59
to hej ale takhle by to bylo rychlejsi ne to je jedno :D to preziju :)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

Dart - 19. března 2007 20:59
Dart

Tvoja ziadost mi na prvy pohlad pride zbytocna, nakolko nastenky podporuju html jazyk (nebo kod)....
Avsak na pohlad druhy, kazdy skin sa sprava trochu inak... napr. nadpisy s oznacenim h1, h2... nie su podporovane v RE: SbA (poznamka pre apa, preco tam mas Apophis, ked tak strasne preferujes apophis? ;)
a je nutne velkost pisma spravit cez... (font size...)

Ronald 19. března 2007 20:28

Ked uz nabehnes na meno PJ-a, tak mozes na to meno i kliknut.... dostanes sa do profilu, kde mas ukazane ci je on/off ;)

Ronald - 19. března 2007 20:28
Ronald

a taky by se hodilo kdyz uz v jeskyni je videt ze je online nebo offline hrac tak aby to bylo videt i u PJ ;)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

jozin - 19. března 2007 20:26
jozin

hodila by se diskuze o nastenkach a podobne kam by se psalo jaky prikazy podporuje nastenka apod.
Keyboard not present. Press ENTER to continue ...

apophis - 15. března 2007 09:46
apophis

Kostky na Chatu jeskyně jsou již také dodělány :)

apophis - 15. března 2007 07:29
apophis

ixiik 14. března 2007 14:24

jj, pracuju na tom ... chvilku to bude ale trvat :)

Anvil - 15. března 2007 03:26
Anvil

fiiiha...
kostky fungujou :)... a celkem zajimave :)... pochopil jsem je i ted rano :D... ehm...
At ziji vsechny veverky na Aragu! ... btw Darte nemel jsi tam puvodne ze zastrelis jezka?!? Hned si to vrat! :)...

ixiik - 14. března 2007 14:24
ixiik

apophis 14. března 2007 11:40
good work...btw chtelo by to hodit i do jeskyniho chatu, co rikas?
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

apophis - 14. března 2007 11:40
apophis

no jo... tak nám přibyly kostky... hehe... asi udělám ještě D20, aby měli DnDčkáři radost, což?

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 183 184 185 186 187 188 189 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)