Aragorn vývoj (201 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 199 200 201 202 203 204 205 ... 218 ⇒|

agarwaen - 1. února 2007 18:40
agarwaen

v pravo
http://bandzone.cz/zixi

ironis - 1. února 2007 18:39
ironis

vpravo
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

Jeane - 1. února 2007 18:39
Jeane

apophis 1. února 2007 18:29
Vpravo
Peace is a lie, there is only passion ...

agarwaen - 1. února 2007 18:35
agarwaen

Jo a zdržuji se hlasování *pokrčil rameny*

Poškvarek - 1. února 2007 18:35
Poškvarek

hezky zefektnit vpravo ;))
No one cares and the game goes on...

pavel - 1. února 2007 18:34
pavel

V pravo
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Luelle - 1. února 2007 18:31
Luelle

vpravo
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

apophis - 1. února 2007 18:29
apophis

Gran 1. února 2007 18:28

konec debaty na nevážná témata... psíše:

chcete seznam lidí v místnosti Ajaxu vpravo jako klasicky, nebo nějak hezky zefektnit to, co je teď nahoře... ???
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 1. února 2007 18:28
Gran

apophis 1. února 2007 18:27

"...a jako navíc mě nemaj rádi 3 lidi... tedy oficiálně si je najdu v databázi..."
- Chlape, já tě zabiju xD *tříská smíchy hlavou o stůl*

agarwaen - 1. února 2007 18:27
agarwaen

Hm hm hm fakt ajaxovej chat mě to docela vyhovoju až na ty ikonky nahoře

apophis - 1. února 2007 18:27
apophis

Edwin3 1. února 2007 18:23
Gran 1. února 2007 18:24

nosil mi vodu ze záchoda a drobečky, co mu spadly ze stolu... ale jen ty co zůstaly po krysách... (ty jedovatý) ... takže to není pravda... Ed tu udělal kotéééél práce a je hustej Mega... a jako navíc mě nemaj rádi 3 lidi... tedy oficiálně si je nadju v databázi *:twisted:*
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

ironis - 1. února 2007 18:26
ironis

Nepatří tohle spíš do bulvární sekce aragu?
Tyhle zázračné objevy.
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

Gran - 1. února 2007 18:24
Gran

Ne, řekni, že to není pravda! Já... já tomu nevěřím!

Edwin3 - 1. února 2007 18:23
Edwin3

Ano, priznavam se... Ja jsem za cely svuj zivot na aragornu nic neudelal. Apophise jsem drzel ve vlhkem sklepe plneho plisni, a kdyz nechtel makat na aragu, tak jsem ho vzal bicem pred zada.
Stydim se za to a jdu se udat na policii.

Luelle - 1. února 2007 18:23
Luelle

jako apohis nějak podezřele vede...edwin to nějak podmázunul to je jasný

Gran - 1. února 2007 18:18
Gran

I když je pravda, že toho textu se tam vejde fakt málo. Když si jako obvykle přepřipravím pár esejí a přijdu na chat, načež je tam nahážu... to už se tam pak ostatní holt nevejdou *zakroutí hlavou*

A ty, ape, vůbec "A2" nevyslovuj, nebo něco způsobíš =P .))

Luelle - 1. února 2007 18:17
Luelle

apophis 1. února 2007 18:15
když ti to padá každých pět minut věř že to uneví...

apophis - 1. února 2007 18:15
apophis

Luelle 1. února 2007 18:12
promiňte slečno, ale stejnak, když jdete na chat jeskyně, tak tam jdete přes odkaz v jeskyni = necháš si stránku jeskyně, další okno (panel) pro chat a máš vystaráno... ne? jáááj, lenochům vstup do téhle diskzue asi zakážeme... kdybych byl taky takhle línej, tak aragorna vůbec neprogramuju a nechám vám tu starýho A2kovýho... pomalýho a nudnýho...

Luelle - 1. února 2007 18:12
Luelle

apophis 1. února 2007 18:09
je to takový zdlouhavý to hledat,mně třeba obas padá firefox a to pam musím znova zapínat..a všechno hledat..by stačil jeden klik

apophis - 1. února 2007 18:09
apophis

Luelle 1. února 2007 18:02
Rozcestí není jeskyně... tohle se tu už řešilo... navíc na Rozcestí by se mělo hrát tak, aby se mohli všichni zapjit...

Odkazy na postavy na chatu? Proč? Si otevřu vedle okno a mám to, ne? A mám ho otevřený pořád, proč ho otvírat furt dokolečka?

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 199 200 201 202 203 204 205 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)