Aragorn vývoj (203 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 201 202 203 204 205 206 207 ... 218 ⇒|

Gran - 1. února 2007 14:45
Gran

apophis 1. února 2007 14:35

Takže... jestli to jako dobře chápu... *počítá na prstech* ... tak když zmáčknu Ctrl, tak to zašeptá apophisovi, jo?
Ale... ale co když... *zamračí se* ...budu chtít šeptat někomu jinýmu, než tobě?

xD =P .))
Got it .)

apophis - 1. února 2007 14:35
apophis

Gran 1. února 2007 14:27
vpodstatě jsem dodělal funkce, které má normální chat... že když píšeš zprávu a začíná třeba "apo" (bez uvozovek) a zmáčkneš Ctrl, a apophis je v místnosti, tak se doplní na "apophis# " ... přičemž když pak píšeš zprávu dál, tak po odeslání se zašeptá uživateli, kterej je před tím # ... :P
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 1. února 2007 14:27
Gran

apophis 1. února 2007 14:24

Tak nerozumněl jsem ti ani slovo, jenom to ":D"...

apophis - 1. února 2007 14:24
apophis

Gran 1. února 2007 11:47
větvička 1. února 2007 14:10

poslední zásadnější úpravy ajax chatu dělám já... :D viz smajlíci, viz:
šeptání přímo z textového políčka pro zprávu formou: Gran# šeptaná zpráva
doplňování nicků v políčku pro zprávu (přes Ctrl šeptání, přes Alt klasicky s dvojtečkou)
smajlíci už i na ajax chatu
připravuju upgrade, kvůli vyhazování neaktivních a spol., aby to psalo jen jednou :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Raven - 1. února 2007 14:15
Raven

hej a to hore ta sprosta anketa,tam my chyba este jedna moznost ze Dart,lebo tam moc ludi nezahlasuje ked tam bude len Ed !!! :-D
http://s2.bitefight.cz/c.php?uid=23495 kliknite,je to sranda !

Raven - 1. února 2007 14:14
Raven

nerad to hovorim Gran,ale mas pravdu

Raven - 1. února 2007 14:13
Raven

Edwin3 1. února 2007 02:50
sak chvala bohu ze je len jedna miestnost ajax zatial !!!

větvička - 1. února 2007 14:10
větvička

jo a prave to je jeden z duvodu proc v ankete Edwin prohrava...
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Gran - 1. února 2007 11:47
Gran

No Ede, je pravda, že Ajax mě pěkně se*e .) Když chci šeptat a otevřu si takovej ten seznam přítomných (abych v něm vybral toho, komu chci šeptat), tak se mi refreshne stránka a seznam se bleskově zavře .) Ano, mám ze hry UT2004 a z pár arkád vytrénované reflexy, takže to zvládám, ale jedna věc je chtít reakce do 0,333 sekundy ve hře a věc druhá je chtít na chatu =P
Jo a taky nemůžu mazat zprávy a nejedou tam html tagy .)
Možná by nebylo od věci tam vrátit ten starej a založit ještě jednu, testovací místnost, dokud by se všechny hovadiny nevodladily .) A nenakecáš mi, že to vodlaďuješ dnem i nocí, bo úplně cítím, jak na to kalíš =P .))

Edwin3 - 1. února 2007 02:50
Edwin3

Raven 31. ledna 2007 21:28
co predtim? Vzdyt ajax maji nahore jen bonusovi uzivatele a ajax chat je zatim jedna mistnost.

Raven - 31. ledna 2007 21:28
Raven

lol vy ste tak trosku do toho ajaxu zazrany,no ja nevim,mne sa to osobne nelubi,mne sa pacilo to predtym

- 31. ledna 2007 17:06

hh tak to je husty :D

apophis - 31. ledna 2007 13:20
apophis

tak... další várka oprav, debugů a přidání funkčnosti:

viz ajax chat ... doplňování nicků, smajlíci, podpora všech znaků atd ...

apophis - 31. ledna 2007 11:02
apophis

hater 30. ledna 2007 19:34
ne, horní menu není ajaxově, ale klasicky JS, kdy tedy pro bonusové uživatele a adminy se automaticky refreshuje jeho obsah pomocí ajaxu... to ano...

Luelle - 31. ledna 2007 09:38
Luelle

huráv ede edwin!
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

ironis - 31. ledna 2007 06:43
ironis

Michi_Hrozi 30. ledna 2007 23:07
Ne, za vočařem bych nechodil já to vidim taky:)
 Až se dostaneš do pekla, řekni, že jsem tě tam poslal já, dostaneš množstevní SLEVU 

Michi_Hrozi - 30. ledna 2007 23:07
Michi_Hrozi

Klaghler O´Pilley 30. ledna 2007 23:01

ehm... zeby som zle videl? :D
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Klaghler O´Pilley - 30. ledna 2007 23:01
Klaghler O´Pilley

Edwin se díky mému hlasu dostal do dvoubodového vedení!!!
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

LBsmoke - 30. ledna 2007 21:42
LBsmoke

ozvu se.... v tech progrmech co si rikal umi. Takze s nim hodim rec dozvim se od nej vic ale myslim si ze by to slo . Uvidim jestli se mu bude chtit ma ted hodne zakazek od zamestnavatele takze nema cas a je to v celku nezodpovedny vyhul. uvidime.... !D
LBs.ic.cz

Mydrim - 30. ledna 2007 20:07
Mydrim

Klikám na Edwina, lebo má zatiaľ len 2 hlasy, čo je oproti ostatným málo, chudák...
:)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 201 202 203 204 205 206 207 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)