Aragorn vývoj (202 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 200 201 202 203 204 205 206 ... 218 ⇒|

Luelle - 1. února 2007 18:02
Luelle

jo se skinem bych taky souhlasila.taky by nebylo špatný šeptání několika lidem v rozcestí hmm a taky co mně to ještě..to odkaz na postavy na chatu jeskyně.
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Ariazel - 1. února 2007 17:57
Ariazel

Já souhlasím s ixiikem a apem :P
No comment...

ixiik - 1. února 2007 17:56
ixiik

Voskinujem to :D
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

ixiik - 1. února 2007 17:55
ixiik

Já ne... prostě mě točí že se vejde tak málo textu...(bez scrollovaní)
Nerad beru u chatovaní do ruky krysu
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Gran - 1. února 2007 17:53
Gran

Já souhlasím s Edem!
=P .))

apophis - 1. února 2007 17:49
apophis

Edwin3 1. února 2007 17:40
víš... Ede... všichni jsou zvyklí na klasický chat, icq, mirandu a nebo další IM, které mají ContactListy orientované na vejšku, chat má kontakty a seznam lidí také vpravo klasicky... a když ot dáš nahoru, tak fakt nekoukám a nevšímám si, kdo tam je, prootže uprostřed sleduju text a ... koukat nahoru? když se nové zprávy vypisují nahoře textu a musím kontrolovat, která z nich byla nová ... a která eště ne...

mě je to vcelku jedno, ale s těma ikonkama bych to pořešil jinak, než je to teď... určo by to šlo nějakým hezčím efektem ... a i animovaně třeba ... viz mootools.net
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Edwin3 - 1. února 2007 17:40
Edwin3

No jako kam koukate? Standardne doprosted nebo nahoru? :)

pavel - 1. února 2007 17:30
pavel

Edwin3 1. února 2007 17:27
NO jestli o něj moc stojíš tak seženem nějaké stádo skotu a natočíme jak kejve hlavama a pak ti to pustíme.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

ixiik - 1. února 2007 17:30
ixiik

Ede mam pocit že jedinej hlas pro apa je tvoje prace :D styd se :D

apophis 1. února 2007 17:22
Souhlas. Ten horejsek bych zrusil uplne a presunul to do prava :) A udelal delsi cteci plochu pro text...

Edwin3 - 1. února 2007 17:27
Edwin3

Hej jako co to ma bejt? kam se podelo to my stado, co se mnou dycky souhlasi? :))

Ariazel - 1. února 2007 17:24
Ariazel

apophis 1. února 2007 17:22
jjjj *hořečně přikyvuje, i když to nebyl dotaz na něj* :D
No comment...

apophis - 1. února 2007 17:22
apophis

Edwin3 1. února 2007 17:13
get[id] ... post[message] nešlo kotel znaků (neměls to URL_Escaped), chyby ve skriptu, že to házelo errory na neexistující chilNodes, ...

nebudu pokračovat, tohle člověk opravil s láskou, protože pak se zprovoznilo i víc věcí, než jen tohleto... sice "musím" dělat htmlspecialchars, ale zase fungujou smajle ... :D

tož, jen bych zmenšil tu horní mezeru, která je zbytešně vysoká a vpravo zrušil ten volnej pruh, aby byl scrollbar až vpravo :)

souhlas?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Edwin3 - 1. února 2007 17:13
Edwin3

apophis 1. února 2007 17:07
no tak to mi teda dej konkretni priklady, daval jsem si dost pozor

apophis - 1. února 2007 17:07
apophis

Edwin3 1. února 2007 17:04
laskavě tu anketu uprav... mám mít malé A na začátku :P

Ad úpravy na ajachatu: jó chlapče, kdybys vůbec tušil, jak ten chat byl děravej... ale to ty ne, ty si radši encháš dát sql injection ... :D

Edwin3 - 1. února 2007 17:04
Edwin3

Jinak moc si vážím vašich hlasů v anketě o nejoblíbenějšího admina. Hrozně mě to dojalo, děkuji všem, co pro mě hlasovali...
A máme tu další anketu, tentokrát druhý pohled.

Edwin3 - 1. února 2007 17:03
Edwin3

Hej, od kdy jsou tohle zasadni upravy?
To je jako kdybych postavil barak, ty mi tam vylestil okna a zacnes o tom mluvit jako o zasadni uprave.

apophis - 1. února 2007 16:32
apophis

Gran 1. února 2007 16:27
větvička 1. února 2007 16:28

Alt je na doplnění nicku a dvojtečky => nešetaná zpráva...

možná by se to šiklo, v A2 to v Nápovědě bylo, asi ji tam drsně překopíruju... :D

větvička - 1. února 2007 16:28
větvička

jo ale porad to ma tu nevyhodu ze kdyz bude v mistnosti apophis a apophisz a ja budu chtit septat aphopiszovi, tak to je proste nesikovny .p

ne casem z toho bude dobry chat .i jen by mozna nebylo od veci tyhle vychytavky nekde zverejnit, kdyz sem pride naky N00B jako Gran tak je pak uplne v lese ,)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Gran - 1. února 2007 16:27
Gran

apophis 1. února 2007 14:59

Tam byl přece "Alt", ne? =P

apophis - 1. února 2007 14:59
apophis

Gran 1. února 2007 14:45

vraúúúúúúúúúúúúúúú *vyje na Měsíc, tyhle klíny do hlavy neee, probůh, už neeee! Nééééé!*

pochopils, ale... tohle funguje už docela dlouho i na starší verzi chatu bez ajaxu, takže... mno, nevím, jakto, žes na to nepřišel :P

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 200 201 202 203 204 205 206 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)