Aragorn vývoj (213 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 211 212 213 214 215 216 217 218 ⇒|

apophis - 16. ledna 2007 13:04
apophis

Khanemis 16. ledna 2007 12:58
možnost CSS tagů je... alias kupříkladu:
<ul style="list-style-type: square; margin-left:20px;color: red">
<li>červený, s čtverečkem a 20 pixelů zleva prvek neřazeného seznamu</li>
</ul>

stačí vědět, jak na to...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Khanemis - 16. ledna 2007 12:58
Khanemis

apophis 16. ledna 2007 12:51
Výborně, konečně dobré zprávy:-)) Taky už můžete tedy zrušit tu anketu, ať to nemate další lidi;-)

Hmm, k nápadům: Nešlo by do nástěnek přidat možnost css tagů? Tedy pokud to není bezpečnostní problém...
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

apophis - 16. ledna 2007 12:51
apophis

Khanemis 16. ledna 2007 12:36
no, šak ono se to již krásně vyřešilo.. .založila se diskuze Only4Admins a všechno se tam vypovědělo, pořešiloa ... je to fajn. Myslím, že nakonec žádný lidový milice, propagandu a podobně opravdu vytvářet nebudeme, ba ani nějakou tu radu ustanovovat nebudem.

Celý to jaksi vzniklo, protože se tady začlo řešit něco úplně mimo Aragorn... a přitom tohle má bejt vývoj, ne Degenerace současného stavu.

Má někdo nějaký dobrý nápad hodný zapracování do Aragu?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Khanemis - 16. ledna 2007 12:36
Khanemis

No co k tomuhle říci, ustanovit radu, no to je fór:-)) Myslíte si snad že by se ti lidi někdy sešli? Leda kdyby se rozdávalo něco zadarmo ...admini by na ně stejně kašlali a zbytek by jim záviděl jejich post. Jen by to přidalo další problémy a spory, rozhodně by to nic neřešilo. To ani nepočítám, že při lidovém hlasování by se účástnila drtivá většina lidí, kteří nemají o místních poměrech ani ánung, ale je přeci legrace na to hlasování kliknout, že?;-)
Jestli by se měl opravdu přidat nějaký titul, tak spíše skutečného správce, či spíše kovaného designéra stránek, který by psolupracoval s našimi dvěma hodnými programátory:-P

No ale stejně je to všechno k ničemu, žádné rozšiřování administrativy nepomůže vyřešit spory a organizační chaos už mezi stávajícími admini, takže by si to měli klucí hlavně nějdřív vyřídit mezi sebou:-)

No prostě jako bych nic neřekl *píská si*
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

Flipy - 16. ledna 2007 12:31
Flipy

jak by jste definovali CHAOS? (viz anketa) jinak já sem tu nějak nezaregistroval nějakej velkej kurník...
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

hater - 15. ledna 2007 20:04
hater

Gran 15. ledna 2007 19:55
neni zac, o nejtemnejsi ;-) vzdy rad poslouzim ;-)

Gran - 15. ledna 2007 19:55
Gran

hater 15. ledna 2007 19:33

Tak děkuju za smazání výmluvy. Takže stručně: Se*u na ankety, Dark Master tu prostě bude a basta =P .))

Allizea - 15. ledna 2007 19:46
Allizea

ehm...byla jsme v rozcesti a uplne jsem se lekla , kde je " ****** ocdchazi z mistnosti*..nebo* ******* prochazi do mistnosti*....nemam vtom vubec prehled, ale to jde jen o zvyk...doufám!!! jinak je to valstne napsany vedle v okne, pokud ma nekdo danej blizkej refresh..jinak jsem se opravdu zalekla, ale to nic :D
Dum Spiro, Spero.

hater - 15. ledna 2007 19:33
hater

Gran 15. ledna 2007 19:29
;-) no on urcite zahlasoval nekdo jiny pro jinou moznost, vicemene si take myslim, ze hlas lidu je dobra vec, ale nerozhodoval bych se jen na jeho zaklade ;-)

Gran - 15. ledna 2007 19:29
Gran

Jako upřímně, anketu bych zrušil. Ještě k tomu když do ní zahlasoval minimálně jeden člověk pod více účty...

Mydrim - 15. ledna 2007 18:41
Mydrim

Ach nie, demokracia je blbosť. Predsa nemôže vládnuť ľud- to sú najväčší magori:)
:)

Edwin3 - 15. ledna 2007 18:01
Edwin3

Hmm, sibir+rada ma mirny naskok. No jestli tu chcete volby, tak jako vase vec :)
Natiskneme volebni listky a pojedem :)

ixiik - 15. ledna 2007 15:14
ixiik

apophis 15. ledna 2007 15:00
Lol :D
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Gran - 15. ledna 2007 15:02
Gran

Ok .)

apophis - 15. ledna 2007 15:00
apophis

Gran 15. ledna 2007 14:58
ee, Ban je dle usera ... tak ale on taky nebude mít nekonečně mnoho emailových schránek, kam by si mohl nechat poslat potvrzovací mail... :)

Gran - 15. ledna 2007 14:58
Gran

Btw ape, jukni do pošty =P

Ban je dle IP, že?

Gran - 15. ledna 2007 14:56
Gran

>>>SMAZÁNO, BANNED<<<

Ronald - 15. ledna 2007 14:52
Ronald

Zdarvim
já osobně jsem na aru asi rok a půl a musím přiznat že se mi to tu líbí asi vám neřeknu co mi vadí pač to sám nevím
mno s dočasnýma místnostma sem za jedno s apophisem myslím že se bez ních v pohodě dá obejít mno asi mi někteří budou odporovat ale toť můj názor
no k rozcestí nebudu to tady moc rozvádět pač rozcestí je uvolená jiná diskuze myslím že je to velice zajímavé rád si zahraju když nemůžu v jeskyni ;)
mno a NPC zdá se mi to jako celkem zajímaví nápad ovšem podle mě zbytečně složité asi bych to nevyužíval ale tak nejsem ani pro ani proti ;) a myslím že PJ by měl zůstat jako PJ jiné názvy.. no asi bych si na to nezvykl

s pozdravem aragu věrný Ronald jako hráč sem tu opravdu celkem spokojený ;)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

Gran - 15. ledna 2007 14:45
Gran

Ad anketa: IMHO je velmi ovlivněna "formátem" odpovědí (vtipnost apod., třeba to s tím "admini na sibiř" - na to lidi klikaj už jen z principu xD).

Gran - 15. ledna 2007 14:25
Gran

apophis 15. ledna 2007 14:18

NO PRÁVĚ - to je ta chyba .)) Nikde tam nejsem, jen ty a Edwin, pche =P

...kal na to .)

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 211 212 213 214 215 216 217 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)