Smysl života (106 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 126 ⇒|

Krestar - 14. září 2007 15:07
Krestar

Ted by to asi chtelo nadhodit nejake dalsi tema, na ktere by se dalo nejak rozumne uvazobvat...nejak mi tu chybi ty vymeny nazoru:)
Fakt nepřestanou existovat když je ignorujeme

Krow - 14. září 2007 14:26
Krow

ale bylo to vtipny
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krestar - 13. září 2007 17:54
Krestar

Jo asi tak

TheDave - 13. září 2007 16:46
TheDave

No, je fakt, že jsem si možná přidal něco vlastních myšlenek a trochu to domotal...ale hlavní je, že už to všichni chápete :-)
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Krow - 13. září 2007 14:53
Krow

Cicero 12. září 2007 21:04
Jo to urcite je a stoprocentne tim myslel to co napsal dave:D
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Cicero - 12. září 2007 21:04
Cicero

TheDave 12. září 2007 18:51
Jak tak čtu tvůj příspěvek tak si říkám, že ten Featon si uvědomoval lidskou individualitu natolik, že byl (je) chápavý k většině sociálních skupin. Nepochybně moudrý člověk....
www.jawamania.info

TheDave - 12. září 2007 18:51
TheDave

Featon tím chtěl imho říct, že není žádný "nejvyšší" smysl života, prostě žádná modla, žádná konečná odpověď ve stylu 42. Že si každej člověk sám určí svůj smysl života(třeba peníze, rodina, láska, sex, respekt, sláva...). Taky chtěl říct, že je víc pohledů než tenhle jeden, že se na to slovo "život" dá dívat z více úhlů. Buďto jako na jeden lidský život(od narození až po smrt), nebo třeba jako na úděl civilizace(od vydělení člověka z říše zvířat až po jeho zánik v radiaktivních sračkách), a nebo jako smysl veškerého života ve vesmíru, nepočítaje jen člověka a jeho snahu nějak se toho smyslu dobrat.

Krow - 12. září 2007 18:42
Krow

nahodou to je dobrej kec:D ale mi resime to co je tim smysle a kdyz z toho budeme vychazet...blabla atd.

Strasnej kec
TheDave 12. září 2007 18:30
Tak mi to vysvetli Dave:))

TheDave - 12. září 2007 18:30
TheDave

Mám pocit, že to nechápete :-)

Miar - 12. září 2007 17:55
Miar

pokud je smyslem života smysl života... co je potom smyslem života?... omg to je jak z červeného trpaslíka :D
chrocht

Krestar - 12. září 2007 17:29
Krestar

Nechapu...todle sem nejak nepobral.jako chapu tu dost veci ale tudle ne. Jako ze smysl zivota je smysl zivota?

TheDave - 12. září 2007 16:20
TheDave

To myslíš smysl života každého jednotlivého člověka, ale co když se tím smyslem života myslí smysl života celkově, jakéhokoliv a zvláště "inteligentního"?

Faeton - 12. září 2007 10:01
Faeton

Myslím že žádný obecný smysl života není. Tedy spíš myslím že jde o to jak se na to člověk dívá. Pokud se díváte z hlediska přírody, tak by to mělo být jasné, přežít a zplodit a vychovat soběstačné potomstvo. Z hlediska civilizace ( tak se na to dívá asi většina z Vás ) si myslím, že žádný obecný smysl života není nebo spíš ho má každý svůj vlastní, protože každý je jiný a každý hodlá vést svůj život jinak......

TheDave - 12. září 2007 00:57
TheDave

Hitler byl velmi dobrý a velmi přesvědčivý řečník, ale jinak nemocnej člověk...

Vezměte si tu historii od počátku. V době kamenné a těch požehnaných dobách, kdy na jídelníčku figurovali mamuti, jste se nemohli stát náčelníkem kmene, pokud jste nebyli největší bijec z grupy, nejsilnější, nejrychlejší, nejobratnější.
Dále starověk, jako král nebo šlechtic jste pořád museli prokázat svoje kvality na bojišti, museli jste ty lidi do boje vést, i když už jste kolem sebe měli výběr nejlepších bijců a na sobě tu nejlepší zbroj. Pořád ale byla nutná odvaha a skill, lidi by za váma nešli, pokud byste sami nezvládli nějakou tu lebku rozbít.
A dneska? Byl Bush vůbec na vojně? Ví, jak se drží puška? A to se už bavíme o puškách, tedy boj na dálku...prostě dneska už to všechno sedí v kanclu, a přes hromadu generálů, poručíků a jinejch ocasů to posílá tisíce jinejch lidí na smrt.

Krestar - 11. září 2007 20:05
Krestar

Jo ja vim....

Jako nic bych ti nerek kdybys byl. Ja si myslim, ze pokad se to nedozene do extremu typu hitler, tak nevadi kdo si co mysli....

Krow - 11. září 2007 19:29
Krow

ne vsechny knizky o hitlerovi jsou stejne

A POZOR----->NEJSEM NACISTA ani neco podobneho

Krestar - 11. září 2007 19:25
Krestar

Cetl jsem knizku o psychologii, jedna kapitola byla venovana Hitlerovi. Pry to nemel v hlave v poradku pres celej zivot. Takze ja ho moc neuznavam. Uznavam to ze ze zacatku docela dobre vedl valku i s taktikou, ale zajimalo by me, kolik mel vedle sebe generalu a pomocnejch strategu....

Krow - 11. září 2007 19:14
Krow

Diky Kalle:)
Krestare Krestare mozna ze byl pokojsky typek ale ja se bavil o strategii...a strateg to byl vynikajici az na ty rusy...kdyby neztratil ty 3 tydny v Italii tak si podmanil cely svet. A k tomu ze se nevzdal? On veril tomu co hlasal opravdu veril nerekl bych ze to bylo velke CH ale osobnost to byla jen ke konci zivota se trochu pomatl...a to co z nej bylo z nej udelala spolecnost jestli chces obsirnejsi vysvetleni tak mi napis primo otazky:D

*Zastrelil se)) takhle umrel))*

Kolikpak ti je systy?

Systy - 11. září 2007 18:15
Systy

Krestar 11. září 2007 18:02
A mě se nezdál ani jako velká osobnost. Jasně, je známej, ale proč? Kvůli tim hnojům, co proved... pro mě to neni velká osobnost...
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Krestar - 11. září 2007 18:02
Krestar

Já o něm pochybuji. Podle mě to byl pokojskej týpek, kterej seděl za stolem a rekl: "Odvedte do koncentraku tamtech 100 000zidu a zbavte se jich at mi nelezou na voci." a zustal ve svim kancliku pak vylez na balkon. Sfanatizovanejm nemcum pokynul pravici zbletnul neco o novej risi o tom ze je nemecko nejvic a zalez a podepsal dalsi papir, kterej zabiji dalsich 100 000lidi..."

Podle me byl srab. Velka osobnost, ale srab

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 ... 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)