Smysl života (107 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 126 ⇒|

Kalasinder - 11. září 2007 17:03
Kalasinder

Krestar 11. září 2007 16:33
A co je to vyklubalo z malíře pokojů... A svině byl na 100% jelikož poslal do koncentráku svou židovskou babi... Ale že moc lidí nezabil sám; nevím to jistě neznám ho osobně... :)

Kalasinder - 11. září 2007 16:55
Kalasinder

Krow 11. září 2007 15:12
já jsem Kalasinder... Pro Tebe Kall

Krestar - 11. září 2007 16:33
Krestar

No myslim, ze Hitler splnoval vsecky ty tri vlastnosti. Hajzl...to bezpochyby byl...Svine, ja myslim, ze kdyby nebyl svine tak nezabije tolik lidi(myslim tim ze nevyda rozkas k zabiti) a srab byl taky:) Moc lidi vlastnorucne asi taky nezabil a zabil se ke konci sam:)
Fakt nepřestanou existovat když je ignorujeme

Krestar - 11. září 2007 16:27
Krestar

Hitler a nebyl srab? myslim si ze kdyby ten chlapik s velikym CH nebyl srab tak vyjde pred rusy a necha se zatknout aby ho oni odsoudili a ne se schovavat nekde v bunkricku a spolikat prasky...nebo jakse to zabil... K Rommelovi se vyjadrovat nebudu.Nejak mi nesedi, napolen mi prijde jak mamlas, ale Alexandra mam rad. Ten jedinej myslim ze byl v prvni linii..ze opravdu byl na bitevnim poli a nekoukal ze stanu...

Jo a jeste si vem todle. Svine znamena ze jsi prolhanej. Jednou hrajes na jednu stranu a pak na duhou, myslis ze to neni svinsky? Svine muzou bejt dost uspesny lidi. Kdyz reknes: "Mam vejsku!"(myslim tim skolu) a pri tom mas jen zakladni vzdelani a vytisklej diplom od padelatele. To ja beru jako podfuk, ale kdyz budes vychcane postupovat rocniky.Cas od casu nekoho podplatis...to uz je svinske a ke vsemu si jeste neco zapamatujes. Hajz..no hajzl co dodat. Proste podraz pro vlastni prospech(tez take svine) a srab...ja nevim. Sam bych nemel chut vyjit a sam se hrdinsky priznat. Radeji svedu vinu na nekoho jineho/(ano navazuje to na hajzla a svini.) osobne si myslim ze v dnesni spolecnosti se tydle tri vlastnosti hodi.Samozrejme chvalim jeste za toho lhare. Ten by se k tej trojce vlastnosti hodil...

(Jo ale mas recht ze lhani v partnerstvi je svinarna nejvetsiho kalibru.Daleko vic nez z dalky odpravit sniperkou...)

Krow - 11. září 2007 15:12
Krow

Clovek tu chvilku neni a o co neprijde?))

Takze panove a damo nechce se mi reagovat na jednotlive prispevky a jako ze ke vsem mam pripominky(to bych nebyl ja)) krome tech od Kalisadera...ty jsou povetsinou trefne. No vyjadrim se napreskackku ke vsemu postupne...

Souhlasim s Davem a kalisanderem to jsou mi lide jako pro krestara Annox:D

Dale k rovnici musim rici ze srab,, svine a hajzl nzn. hovado, ale peknej ubozak neb jen ten muze strilet na cloveka z dalky sniperovkou a jeste to hodnotit jako uspokojujci:( a ze takovi lide preziji nejdele? Taky kravina...srab se nedostane nikam...hajzl brzo na neco dojede...svine nejsou oblibene. V dnesni dobe to nejdal dotahnou lhari a podvodnici, k cemuz se hlasim opouze ohledne toho sprosteho lhani. (podvody nesnasim a obvzlast ty partnerske...za to bych "vrazdil")

Ze strategickeho hlediska neni nejlepsi se nekam zdejchout hned po aktu jako srab. Nejvetsi strategove historie nebyli srabi ani v nejmensim (a jestli ani tohle neuznate Krestare a Annoxi tak uz dete do hajzlu) jen namatkou Alexanr Veliky, Napoleon, Hitler, Rommel, Kortez a jini. To byli CHlapi s velkym CH a dosahovali toho inteligenci a prohnanosti.

Systy
tobe zrejme uplne unika smysl diskuze

*jsem Prazak)))*
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krestar - 11. září 2007 14:01
Krestar

TheDave 10. září 2007 19:01
ee...svine, srab a hajzl=hovado? me to prijde jako rovnice, ktera nema reseni. Ja bych levou stranu zanechal a za = bych spise napsal: Jedinci, kteri v dnesni spolecnosti uspeji...Proc se vystavovat hned nebezpeci odhaleni? No? Kdyz si to vezmes tak taktickeho hlediska je daleko lepsi bejt svine, srab a hajzl....

Krestar - 11. září 2007 13:58
Krestar

Systy 10. září 2007 18:51
//jj taky Plzenak:)

Systy - 11. září 2007 08:01
Systy

Kalasinder 10. září 2007 19:01
Hmm... ono se to lehko řekne, ale mnohem hůř udělá...
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Annox - 10. září 2007 20:27
Annox

Hehe... Jak se to vezme...
Ty sám si říkal, že pro tebe spíše kulomet.
A já s Krestarem? Elegantní odstřelovači. :D
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Systy - 10. září 2007 19:05
Systy

ty taky????...bože, bože... tady je Plzeňáků...

Kalasinder - 10. září 2007 19:01
Kalasinder

Systy 10. září 2007 18:51
Já ano...

Krestar 10. září 2007 17:52
Mno ty jsi opravdický srab... Když se něčemu postavit tak čestně čelem...

TheDave - 10. září 2007 19:01
TheDave

Heh...Svině, hajz a srab = hovado. Nechtělo se mi to pořád všechno vypisovat.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Systy - 10. září 2007 18:51
Systy

//Hej, Krestar je taky Plzeňák??

Annox - 10. září 2007 18:46
Annox

TheDave 10. září 2007 17:58
Také nevím, kde slovo "Hovada" vzniklo... Nikdy jsem ho nenapsal... Psal jsem že jsem: *Svině, hajz a srab*

*Ale ať koukám, jak koukám... hovado nevidím. :)
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Systy - 10. září 2007 18:43
Systy

Krestar 10. září 2007 17:26
no právě...

TheDave 10. září 2007 17:58
eh?... nepochopeno... oni se někdy přiznali k hovadovství?

TheDave - 10. září 2007 17:58
TheDave

K hovadům jste se sami hrdě přihlásili, nevím proč vám to teď tak vadí. BKdyž jsem hovado a ještě se k tomu přiznám, tak si pak nestěžuju, když mi tak někdo říká.

Kalasinder 10. září 2007 17:35
Sranda, já si třeba myslím, že by se vraždit vůbec nemělo...ale to je jen věc názoru.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Krestar - 10. září 2007 17:52
Krestar

Ty nejsi elegantni vrah.Ty si podle me reznik..ja kdybych mel umrit tak o tom nechci vedet.At to jednou prijde nekde shora z dalky a ja jen lehnu na zem....

Kalasinder - 10. září 2007 17:35
Kalasinder

Belejte, můj poslední příspěvek byl jen fór a já si myslím, že při vraždě by se mělo člověku dívat do očí; anebo by aspoň o tom vědět, ne se sniperkou v ruce... Ale já bych si vybral něakou pistol, anebo kulomat... ví o tobě a nezabije Tě... :)

Krestar - 10. září 2007 17:26
Krestar

Systy 10. září 2007 17:18
To ja taky ne...
Ja si o nem needelam zavery...vzdyt jen piseme do diskuse...neda se z toho nic vyvodit.

Systy - 10. září 2007 17:18
Systy

Krestar 10. září 2007 17:16
ne, to ne... ale nevim, proč si o vás myslí, že ste hovada... nechápu... nevim...

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)