Smysl života (109 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Smysl života

Správci:Krestar, Krow
Popis:Má život smysl?Je to jen pár let prožitých....
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Studujete či již pracujete?
ZŠ nebo víceleté gymnázium3
Sš- gymnazium-9
SOŠ3
Ducodce0
Flakač9
Zaměstnání5
29 celkem
Nástěnka:
Smysl života. Co víc psát:-)Nechte vést ruce myšlenkami a pište to co se vám právě honí v hlavě, jsme zvědaví na výsledek....

S pozdravem Krestar a Krow

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 ... 126 ⇒|

Kalasinder - 9. září 2007 20:21
Kalasinder

Miar 8. září 2007 08:00
k první otázce, člověk má smysl života od balotelete, 1. smysl- být bospělí...
a ještě něco, někdy člověk smysl si odebere automaticky sám, jelikož zjistí, že to je kravina...

TheDave - 9. září 2007 20:13
TheDave

Systy 9. září 2007 17:59
Ono není šance, že to přežiješ, i v případě, že tě jednoduše najdou mrtvýho...

Annox 9. září 2007 18:27
Krestar 9. září 2007 18:15
To jste se oba zbláznili? Míň svinčíku? Chladnou hlavu a čistou ruku? Kolik vám je, třináct? Udělejte pro sebe něco, běžte se na chvilku proběhnout ven a dejte si pauzu od stříleček a béčkových filmů...
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Krow - 9. září 2007 19:56
Krow

Krestar 9. září 2007 19:45
Oba ste psychopati:( Ja do stareho zeleza zdaleka nepatrim(na to sem moc mladej) ale zrejme mluvime o nazorech.

Co to je za kravinu zabijet ajeste se v tom vyzivat, coz vypliva z vaseho psychopatickeho prispevku:) Jestli povazujete mec nebo nuz za zpatecnicke tak ja se musim vyjadrit o bouchackach...jsou neprakticke a prilis proflakle kazdy si da pozor na idiota s bouchackou v ruce, ale priznavam ze vyloupit pumpu nebo banku s mecem je kravina:D. Ale ma to svou uroven, kdyz to s nimi umis tak clovek s pistoli automatem atd. nema sanci. Ty se netrefis a ja ti useknu skebli plnou stupidnich nazoru:D

Systy 9. září 2007 17:59
A co se pojidani prasku tyce staci sezrat od kazdeho extremni mnozstvi na dobrou noc a rano se nevzbudis...a je jedno jestkli vedle v obyvaku mas celou familii i sbabickou a dedeckem...
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krestar - 9. září 2007 19:45
Krestar

Ted vzpominam na doby co jsem hral Hitmana....to bla hra meho gusta.Bez slitovani.Modre oci hola hlava....bal bych se ho videt....
Fakt nepřestanou existovat když je ignorujeme

Krestar - 9. září 2007 19:28
Krestar

jj take muj clovek. Udelat praci hezky z dalky a bez zbytecnyho svinciku....plus chladny pohled bez slitovani kdyz pred tebou ten clovek kleci.Prijde m ito daleko elegantnejsi...a ta smrt se mi zda vice potupna....(pokud nejde o sebevrazdu. Pak se mi to zda jako primerena smrt)

Oktavius - 9. září 2007 19:13
Oktavius

Meaning of The life?
My menanig of the life is Death. I think, it's the greatest moment in the life.
<< I´m Cylon No. 1 >> Dum spiro, spero

Annox - 9. září 2007 18:27
Annox

Krestare... ty jsi můj člověk... Proč se tahat s mečem, když mám kompaktní PPK. Holt lidi jako Krow patří do starýho železa :)

*Pokrok nezastavíš...
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Krestar - 9. září 2007 18:15
Krestar

JJá se zastávám názoru, že "chladné" zbraně tj. nůž, meč atd. patří minulosti. ZAbít jimi považuji za krok zpět. Dnes mi přijde lepší, když zabíjet, tak s odstupem. Chladnou hlavou a čistou rukou. Kulka udělá míň nepořádku jak řezná rána. A toho se zastávám já...

No metal. MAximalně Apocalyptica a Nightwish....
Ale ja ma rad Blink 182, Sum 41 a The White Stripes...:)(Ale zadnej EMO styl, sem tvdej rocker.....:D:D:D:D:D(i kdyz to co posloucham tomu neodpovida)

Systy - 9. září 2007 17:59
Systy

TheDave 9. září 2007 17:58
Ale když tě po třech dnech najdou mrtvýho, už nebude šance, že to přežiješ...
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

TheDave - 9. září 2007 17:58
TheDave

No, ten šok se sotva zmírní tím, když tě najdou po třech dnech někde ve sklepě...

Systy - 9. září 2007 17:56
Systy

TheDave 9. září 2007 17:54
A taky si to musí správně načasovat, že jo? Přecejenom je blbost se sebevraždit před očima celý rodiny... Nejlepší je se přestěhovat třeba k prarodičům a když odjedou na dovolenou, tak to udělat...

TheDave - 9. září 2007 17:54
TheDave

Člověk taky musí dobře vědět, co do sebe naprat, jinak se akorát poblije a skončí na vypumpování žaludku.

Systy - 9. září 2007 17:37
Systy

Krow 9. září 2007 16:24
Já si přece nemyslim, že bych toho sežrala málo...
A myslim si, že k tomu, aby se člověk zasebevraždil potřebuje ještě k tomu osobnímu přístupu a odvaze vůli... ta je taky důležitá...

Krow - 9. září 2007 17:30
Krow

jo a sem rad ze aspon nekomu jsem chybel
Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici. [Cobain Kurt]

Krow - 9. září 2007 17:29
Krow

ja proti tobe ale nic nemam jen se neshodneme

Annox - 9. září 2007 16:38
Annox

Krow 9. září 2007 16:24
*Smutně pokýve hlavou* Ty jsi mi zde moc chyběl... Hlavně tvé narážky a útoky vůči mé osobě. A kdyby sis četl příspěvky pořádně... Já jsem říkal, že jsem srab. Jenže... kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde. (I když je jen vypůjčená)

Krow - 9. září 2007 16:24
Krow

Annox 9. září 2007 14:07
Jsi babbar a obet globalizacniho rustu...chladne zbrane jako mec ci nuz jsou velice osobni coz je spravne. Zabijet neosobne...to uz ses uplnej vymaz..a srab.

Opravdu zabit vyzaduje krome odvahy i osobni pristup a ne co tady propagujes ty:(

pro zbytek prispevatelu
Kdo se zabit chce ten se zabije a je jedno jestli si myslite ze se mu klepe ruka nebo toho sezuere malo(viz systy a prasky)...ty ostatni na sebe chteji jen upozornit...

Annox - 9. září 2007 16:21
Annox

Promiň, ale to mělo být pokus o ironii na všechny lidský zaměření(jediný co poslouchám z metalové rodiny je Gothic metal. A to mi bohatě k životu stačí)... Protože Armádní kabát + kanady... vlasy na milimetr... Nikdy nebudu takovej nadšenec... hehe... ale EMO! bože... :D

TheDave - 9. září 2007 16:16
TheDave

S Nightwishema v mp3 jseš vážně těžkej metlák, to všechna čest.

Annox - 9. září 2007 16:14
Annox

Emo! hehe... Bože! Děkuji ti že jsem těžkej Metlák s dlouhým armádním kabátem, kanadama (Pozůstatek z dob minulých) a Nightwishema v mp3... hehe

Vypisuje se 20 z celkem 2518 příspěvků|⇐ 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 ... 126 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)